Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aspa

že ty jsi jenom generátor náhodných slov?

• KronosDeret

je mi velice líto že jste se narodil do tohoto času a ne do Viktoriánské Anglie, vás světonázor by tam seděl víc. 

• MartinStary

OK fair point

• KronosDeret

pravda je samozřejmě to, že je jedno kde tvůrce nastaví limit chargenu, tento argument by šel použít i kdyby šlo vytvořit jen chodící ňadra. 

• KronosDeret

já osobně si nejvíc užívám příběhy, které jsou zároveň metavyprávěním, tedy příběhem o příbězích a o tom, jak vyprávěním reflektujeme realitu a jak ji tím spoluvytváříme. Je něco na soběpodobnosti, co mě správně hladí po míše. Někdy může být paralela přímo na ksichtě příběhu a funguje to, někdy může být zahrabaná za třema vrtsvama abstrakce a je to tak lepší. Ono často záleží, jak moc musí autor svoji message schovávat, ať už kvůli státní moci nebo společenským tabu. Vlastně mi ani nevadí když autor mluví přímo ke čtenáři/divákovi, když to udělá chytře.

• MartinStary

Protože vše nad velikost košíčků C je v podstatě hned jen pro potěchu v nepřístupné zábavě a C už je na hraně když má náhodou na čem sedět. Jo to dává smysl to ani troch nezní jako forma "Ženského šovinismu" Holka s křivkami to je pak tedy jasná kariera dle tebe. To potom holky tady znevážily tvé utlocitné pohledy na svět a vlastně by se rovnou mohly prodávat u D1 - https://vzperacky.cz/e-shop

• ono nacistsické umění taky krásně reflektovalo realitu - židé byli správně zlí, árijci udatní a modroocí....stejně tak komunisti, jak pěkně reflektovali realitu - kapitalisti byli řádně zákeřní.....atd....

no a dneska se dle mě a mnohých děje totéž - do umění proniká pokřivená verze reality, viděna optikou lidí z jednoho konce politického spektra.

Osobně mi nevadí zástupci lgbt - ať už le..ba, gay či transsexuál....ale např. taková nebinární postava je čistě výmysl dnešní doby a nemá dle mě ve fantasy co dělat. 

A dle Vašich komentářů - zaměňujete to, že někdo kritizuje vměšování dnešní politiky do her s tím, že někdo nemá rád menšiny - častý argumentační faul progresivistů....

Abych dal příklad - dnešní politika rovná se třeba kvóty na menšiny a klanění se diversitě - nejde o to že je někde černoch, jde o to, že je např. ve středověké Evropě (nebo v jiném zasazení), kde nemá co dělat. Dále nelze např .čekat, že postavy ze středověku budou vyjadřovat názory studenta genderových studií z Kalifornie, pokud už to patří někam,  tak třeba do takového "Life is Strange" 

Mnozí mají pokrk toho, že je progresivní politika úplně ve všem, a třeba chtějí pohádku o Karkulce bez nebinárního vlka

• MartinStary

1. OK 2. "...a zlu žijících v srdci každého člověka..." to zní jako že je LOTR o odstínech šedi a zlo není jednoznačně definováno. No a jinak je o hrůzách a strachu obecně z přímočarého zla a i bolesti z války určitě taky víc obecně něž válku co zažil - i když to že autor reflektoval své vnímané strachy v různých situacích ve válce kde ho strach stíhal, je to že jen využíval osobní zkušenosti a pomáhal si určitě i touto formou vyrovnávat se s dlouhodobým působením dopadů války přímo na něj. (Válka s mloky trochu nezapadá k tématu draků a princezen) 3. vše od Pratchetta reflektuje něco vždyť je obecně známe že psal "satyru" prakticky ve všech ohledech 4. Čertí brko - jsem bohužel neviděl třeba doženu a jinak jde spíš jak kreativně odkaz podáš a to co jsi podal a co z toho znám jsou opravdu ukázky dobře podaného reflektování zapracováno do reálií daného "Fantasy světa" a tak je na snadě jen otázka s jak kvalitním zapracovámím takových témat se spokojíš nebo radši vše blíže přímočarému prolomení čtvrté zdi v každém příběhovém médiu? 

• KronosDeret

komentář byl založen na nemožnosti vytváření masturbačních objektů, hodnocení je tedy přesné. 

• Nazývat človeka coomerem na základě pár komentářů je hodně odvážné.   

• Kverulant

Souhlas, ty gay/bi romance měli Bioware v DA i Mass Effect na úrovni a speciálně napsané (ne jen překlopení pohlaví) a byla to poctivě napsaná romance a erotika, nic levného typu copy/paste dialogů pro kteroukoliv konfiguraci pohlaví. 

Je strašná otrava, že se pořád věnuje nějaká pozornost "anti-woke" aktivistům, jde jim jen o umělé pěstování konfliktu ve společnosti a tím vlastně paradoxně opodstatňují to, co údajně nejvíc nesnáší - různé zákazy, omezení a cenzuru. Tihle lidi jsou pro mě stejná verbež jako radikální náboženští fanatici, prostě si jednoho dne vybrali, že budou někoho nesnášet a dělají jen bordel ve společnosti.

• No ale to, že recenzi dostala spíše média, která hezky zdůrazňují diversity month a dělají žebříčky lgtb firendly her, nebo neznámá youtuberka dostala kód jen když napsala, že je nebinární... a na druhé straně hru nedostávají média, která jsou známá přísnějším známkováním (za kterým prostě není hejt, jen prostě 8mičku dávají dobré hře a desítkama šetří) nebo ti, kteří v rámci preview nepěli chválou, ale dovolili si kritizovat (opět ne kvůli woke tématice, ale jiným věcem) to docela smrdí pokusem o neetické ovlivnění metacritic hodnocení, ne?Prostě ten výběr toho kdo review kód má a kdo nemá tu dost smrdí. Já hru ještě úplně neodepsal. Ale rozhodně počkám na recenze od médií, která EA hodilo na blacklist.

• KronosDeret

coomer je nejnižší forma mužské existence. Sorry, not sorry. 

• KronosDeret

Já samozřejmě rád pomůžu s trochou mediální gramotnosti bližního svého. Například naše Hrátky s čerty bylo o síle strachu, kterou Bolševici používali jako hlavní nástroj moci a ohýbání hřbetu lidí. Pán prstenů je přiznaně o hrůzách první světové a zlu žijících v srdci každého člověka, kterého snadno změní na zrůdu z mýtů. Válka s Mloky byla o nástupu nacismu a o tom jak je kolaborace se vzdáleným nepřítelem nakonec sebezničující. Podivný regiment od Pratchetta je o holkách co se líp cítí v tradičně mužských rolích a Čertí brko je o nebezpečí populismu a uplácení voličů 

• Mě třeba šokovalo, když jsi včera někomu, kdo se podivil, že v rámci vziti do postavy nejde vytvořit postavu větších ženských tělesných parametrů odkázal na po**o. Jakoby holky s velkým hrudníkem nebo pozadím byly dobrý jen pro něj a neměly mít právo vžít se do postavy za kterou hrajou. Přitom jsi ho tam obviňoval z ignoranství a z mého pohledu je tohle neméně ignorantskej pohled na věc. 

• Působí to jako školení ”soft skills”v zasedačce personálního oddělení.

• MartinStary

A zas to jeho vstřikování jedu do kopit koně jen pro potěchu ze škodolibosti. "Šokován" - ses probudil na Woodstocku u nohou Kazatele co? a Pohádky ?? - Jo čert ví proč = krásně reflektoval eurocentrické smýšlení nebo Princezna ze mlýna = potrhovala Anti muslimskou povahu lidí jako špatný zvyk a Anděl páně = je ukázka kritiky antisemitismu ... Fantasie jako třeba Eragon či Pán Prstenů přiznaně a na každém rohu reflektuje realitu tehdejší dní kdy to autor psal v každé princezně (Určitě to je minimálně Margaret) i drakovi (to bude minimálně B17)

• Inquisitor

Jo drží se dobře:)

• Morraw

To je dobré! Zrovna dnes jsem sledoval videa z Origins a dostal jsem chuť si to znova zahrát. Docela čumím, jak dobře to pořad vypadá. Ani remaster to nepotřebuje.

• Nemyslím si, že lidi nenávídí lidi Veilguard za "tohle". Přečti si tu dole můj komentář na Zevrana ( nechci to tu psát 2x).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit