Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Avelyn

Mně nevadí naprosto nic, já se na ni těším. Reaguju na spoustu tu zbytečného hejtu, co se jí dostává.

• Ale aby jsi mě nechytal za slovo. Of znám, možná tam mám i nějakou historickou registraci. Když někde vidím ER tvorbu, s krikem nevypinam prohlížeč. Nic to nemění ale na tom, ze tohle s tím nemá nic společného. Odpověz si na otázku, jestli existujou ženy s proporcema o kterých byla řeč. Pokud bude odpověď ano, jako že bude, tak nevím o čem se bavíme.. Ty jsi napsal, že jsou masturbacni materiál a to je prostě úlet 

• ty o toxicite radsej vobec ani nepis

• Indian je zamerany primarne na detske publikum a vzdy bol...navyse v ich redakcii neexistuje ziadna objektivita, obzvlast fiola je najviac zaujata, neobjektivna a emocne ladena princezna na cz/sk scene

• Děkuju za informaci. Zklamu tě, ale of jsem nikdy předplacený neměl. Pokud neznáš osobně žádné ženy s podobnou postavou, buď žiješ v nějaký podivný izolaci, nebo lžeš. Pokud je pro tebe jakákoliv žena čistě masturbacni materiál, možná by jsi se měl zamyslet sám nad sebou namísto moralizovani z pozice morálního dna. 

• viac to teda smrdi klasicky konspiraciami od "hracov"

• Derp_1337

DONT FEED THE TROLL

Jako vážně, nereagujte na Kronose. Očividný troll bait.

• aspa

takže nadále mi tady před svědky tvrdíš, že tohle je dle tebe přední novelista fantasy v současnosti? 

Ano/ne poprosím.

• Derp_1337

"Nemyslím si, že zrovna v tomto případě to škodí. Veilguard měl šíleně
    těžký porod, a pokud se ji nějaký recenzent rozhodne zhejtit jen na
    základě woke elementů a podobných nesmyslů, jako že mu "neklikne", tak to podle mě není objektivní recenze."

Ne, škodí to. V principu jakékoliv omezování svobody názorů je špatné.

Hodnotit by měli různé skupiny lidí s různými zájmy a preferencemi. A z toho se udělá nějaký průměr. Poslání recenze převážně lidem, kteří rozdávají "plusové body" za woke prvky, je manipulace s výsledky.

A nevím co ti vlastně vadí. Jestli bude hra dobrá, tak ji lidé budou chválit a většině lidí bude u zadku, jestli je tam nějaká woke propaganda.

Ale jestli hra bude špatná a bude plná stupidních dialogů, tak ta woke propaganda při stupidních dialozích bude fakt hodně otravná. V tom případě si vlnu negativních reakcí ta hra bude zasloužit.

• KronosDeret

https://www.knihydobrovsky.cz/autori/sarah-underwood-280371

musím je i učit googlovat....

• aspa

what?

https://www.legie.info/index.php?search_text=Sarah+Underwood

Tohle je přední novelista? 

Umíš číst? Pokud ano, tak to zkus ještě jednou.

• Derp_1337

Hele, trošku jsi zaspal dobu. Už i původní Dragon Age dostával bídu za propagaci "pestrosti" party. Ale v té době, to bylo jen okrajové téma a široká herní veřejnost to moc neřešila.

Zatímco teď se ten střet woke a anti-woke názorů dost vyostřil a je to mnohem více na očích.

• KronosDeret

milerád, například: Gentlest of Wild Things od Sarah Underwood

• KronosDeret

krása je v náhodnosti dočasných úspořádání hmoty a energie. 

• KronosDeret

víš že když sleduješ  onlyfans tak to nejsou tvoje známé, viď?

• aspa

tihle lidi jsou tolerantní vždy jen v rámci svého vidění světa, pokud jim někdo naruší jejich vidění světa, tak začnou padat fauly, zákeřnosti.  Ve finále jsou opak toho, čím se prezentují.

• Dle komentářů jste typicky povýšený člověk, který si myslí, že je snad nějak tolerantnější a velkomyslnější než zbytek populace, ale bohužel, pravdou je pravý opak....a tudíž bohužel do dnešní doby zapadáte velice dobře....

• Problém je v tom, že podobné ženy vidíš jako masturbacni objekty. Nevím jak ty, ale já znám osobně násobně víc žen s podobnou postavou, než lidi co prošli tranzici, identifikujou se jako nebinarni apod. Ty mají možnost vytvořit si postavu tak, aby pro ně bylo snadný se do ní vcitit. Nebo se tím často argumentuje. Přitom je to daleko minoritnejsi skupina populace. 

• aspa

můžeš mi doporučit nějakou fantasy knihu od předních novelistů, kde se tohle řeší na úrovni Dragon Age:Veilguard. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit