Musíme si promluvit o Dragon Age: The Veilguard
-
Aleši jsi zbytečně diplomatický, vždyť dobře víš, že tohle se dělá běžně a je to pochopitelně vždy kvůli manipulaci skóre na Metacriticu v prvním klíčovém týdnu od vydání. Dělalo se to, dělá a bude dělat, protože to funguje.
Jen z nedávné doby si pamatuju, že některá velká herní média nedostala klíče na Hogwarts Legacy nebo že Bethesda nedala klíč na Starfield třeba Guardianu nebo Eurogameru. A Ubisoft léta bojkotuje třeba Kotaku. A to jen z hlavy.
Takže ano, je skoro jisté, že EA vadily ty vaše lehce skeptické previews.
-
Jo, tak hejt je přehnaný. Stačí upozornění, že by si lidi měli počkat na nějaké "neutrální" recenze.
-
Taky mi přijde že Fiola je neuvěřitelně cringe a neobjektivní, někomu takovému se nedá žádná recenze ani trochu věřit...
-
Mně nevadí naprosto nic, já se na ni těším. Reaguju na spoustu tu zbytečného hejtu, co se jí dostává.
-
Jses si jist, ze to tam takhle bude porad? Nebo je to vytipla scena, ktera se nebude opakovat? Nebo dokonce zalezi na nejake volbe hrace. Vis prd.
-
Ale aby jsi mě nechytal za slovo. Of znám, možná tam mám i nějakou historickou registraci. Když někde vidím ER tvorbu, s krikem nevypinam prohlížeč. Nic to nemění ale na tom, ze tohle s tím nemá nic společného. Odpověz si na otázku, jestli existujou ženy s proporcema o kterých byla řeč. Pokud bude odpověď ano, jako že bude, tak nevím o čem se bavíme.. Ty jsi napsal, že jsou masturbacni materiál a to je prostě úlet
-
ty o toxicite radsej vobec ani nepis
-
Indian je zamerany primarne na detske publikum a vzdy bol...navyse v ich redakcii neexistuje ziadna objektivita, obzvlast fiola je najviac zaujata, neobjektivna a emocne ladena princezna na cz/sk scene
-
Děkuju za informaci. Zklamu tě, ale of jsem nikdy předplacený neměl. Pokud neznáš osobně žádné ženy s podobnou postavou, buď žiješ v nějaký podivný izolaci, nebo lžeš. Pokud je pro tebe jakákoliv žena čistě masturbacni materiál, možná by jsi se měl zamyslet sám nad sebou namísto moralizovani z pozice morálního dna.
-
viac to teda smrdi klasicky konspiraciami od "hracov"
-
Jako vážně, nereagujte na Kronose. Očividný troll bait.
-
takže nadále mi tady před svědky tvrdíš, že tohle je dle tebe přední novelista fantasy v současnosti?
Ano/ne poprosím.
-
"Nemyslím si, že zrovna v tomto případě to škodí. Veilguard měl šíleně
těžký porod, a pokud se ji nějaký recenzent rozhodne zhejtit jen na
základě woke elementů a podobných nesmyslů, jako že mu "neklikne", tak to podle mě není objektivní recenze."Ne, škodí to. V principu jakékoliv omezování svobody názorů je špatné.
Hodnotit by měli různé skupiny lidí s různými zájmy a preferencemi. A z toho se udělá nějaký průměr. Poslání recenze převážně lidem, kteří rozdávají "plusové body" za woke prvky, je manipulace s výsledky.
A nevím co ti vlastně vadí. Jestli bude hra dobrá, tak ji lidé budou chválit a většině lidí bude u zadku, jestli je tam nějaká woke propaganda.
Ale jestli hra bude špatná a bude plná stupidních dialogů, tak ta woke propaganda při stupidních dialozích bude fakt hodně otravná. V tom případě si vlnu negativních reakcí ta hra bude zasloužit.
-
https://www.knihydobrovsky.cz/autori/sarah-underwood-280371
musím je i učit googlovat....
-
what?
https://www.legie.info/index.php?search_text=Sarah+Underwood
Tohle je přední novelista?
Umíš číst? Pokud ano, tak to zkus ještě jednou.
-
Hele, trošku jsi zaspal dobu. Už i původní Dragon Age dostával bídu za propagaci "pestrosti" party. Ale v té době, to bylo jen okrajové téma a široká herní veřejnost to moc neřešila.
Zatímco teď se ten střet woke a anti-woke názorů dost vyostřil a je to mnohem více na očích.
-
milerád, například: Gentlest of Wild Things od Sarah Underwood
-
krása je v náhodnosti dočasných úspořádání hmoty a energie.
-
víš že když sleduješ onlyfans tak to nejsou tvoje známé, viď?
-
tihle lidi jsou tolerantní vždy jen v rámci svého vidění světa, pokud jim někdo naruší jejich vidění světa, tak začnou padat fauly, zákeřnosti. Ve finále jsou opak toho, čím se prezentují.