Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aleši jsi zbytečně diplomatický, vždyť dobře víš, že tohle se dělá běžně a je to pochopitelně vždy kvůli manipulaci skóre na Metacriticu v prvním klíčovém týdnu od vydání. Dělalo se to, dělá a bude dělat, protože to funguje.

Jen z nedávné doby si pamatuju, že některá velká herní média nedostala klíče na Hogwarts Legacy nebo že Bethesda nedala klíč na Starfield třeba Guardianu nebo Eurogameru. A Ubisoft léta bojkotuje třeba Kotaku. A to jen z hlavy. 

Takže ano, je skoro jisté, že EA vadily ty vaše lehce skeptické previews. 

• Derp_1337

Jo, tak hejt je přehnaný. Stačí upozornění, že by si lidi měli počkat na nějaké "neutrální" recenze.

• Avelyn

Taky mi přijde že Fiola je neuvěřitelně cringe a neobjektivní, někomu takovému se nedá žádná recenze ani trochu věřit...

• Avelyn

Mně nevadí naprosto nic, já se na ni těším. Reaguju na spoustu tu zbytečného hejtu, co se jí dostává.

• Ale aby jsi mě nechytal za slovo. Of znám, možná tam mám i nějakou historickou registraci. Když někde vidím ER tvorbu, s krikem nevypinam prohlížeč. Nic to nemění ale na tom, ze tohle s tím nemá nic společného. Odpověz si na otázku, jestli existujou ženy s proporcema o kterých byla řeč. Pokud bude odpověď ano, jako že bude, tak nevím o čem se bavíme.. Ty jsi napsal, že jsou masturbacni materiál a to je prostě úlet 

• ty o toxicite radsej vobec ani nepis

• Indian je zamerany primarne na detske publikum a vzdy bol...navyse v ich redakcii neexistuje ziadna objektivita, obzvlast fiola je najviac zaujata, neobjektivna a emocne ladena princezna na cz/sk scene

• Děkuju za informaci. Zklamu tě, ale of jsem nikdy předplacený neměl. Pokud neznáš osobně žádné ženy s podobnou postavou, buď žiješ v nějaký podivný izolaci, nebo lžeš. Pokud je pro tebe jakákoliv žena čistě masturbacni materiál, možná by jsi se měl zamyslet sám nad sebou namísto moralizovani z pozice morálního dna. 

• viac to teda smrdi klasicky konspiraciami od "hracov"

• Derp_1337

DONT FEED THE TROLL

Jako vážně, nereagujte na Kronose. Očividný troll bait.

• aspa

takže nadále mi tady před svědky tvrdíš, že tohle je dle tebe přední novelista fantasy v současnosti? 

Ano/ne poprosím.

• Derp_1337

"Nemyslím si, že zrovna v tomto případě to škodí. Veilguard měl šíleně
    těžký porod, a pokud se ji nějaký recenzent rozhodne zhejtit jen na
    základě woke elementů a podobných nesmyslů, jako že mu "neklikne", tak to podle mě není objektivní recenze."

Ne, škodí to. V principu jakékoliv omezování svobody názorů je špatné.

Hodnotit by měli různé skupiny lidí s různými zájmy a preferencemi. A z toho se udělá nějaký průměr. Poslání recenze převážně lidem, kteří rozdávají "plusové body" za woke prvky, je manipulace s výsledky.

A nevím co ti vlastně vadí. Jestli bude hra dobrá, tak ji lidé budou chválit a většině lidí bude u zadku, jestli je tam nějaká woke propaganda.

Ale jestli hra bude špatná a bude plná stupidních dialogů, tak ta woke propaganda při stupidních dialozích bude fakt hodně otravná. V tom případě si vlnu negativních reakcí ta hra bude zasloužit.

• KronosDeret

https://www.knihydobrovsky.cz/autori/sarah-underwood-280371

musím je i učit googlovat....

• aspa

what?

https://www.legie.info/index.php?search_text=Sarah+Underwood

Tohle je přední novelista? 

Umíš číst? Pokud ano, tak to zkus ještě jednou.

• Derp_1337

Hele, trošku jsi zaspal dobu. Už i původní Dragon Age dostával bídu za propagaci "pestrosti" party. Ale v té době, to bylo jen okrajové téma a široká herní veřejnost to moc neřešila.

Zatímco teď se ten střet woke a anti-woke názorů dost vyostřil a je to mnohem více na očích.

• KronosDeret

milerád, například: Gentlest of Wild Things od Sarah Underwood

• KronosDeret

krása je v náhodnosti dočasných úspořádání hmoty a energie. 

• KronosDeret

víš že když sleduješ  onlyfans tak to nejsou tvoje známé, viď?

• aspa

tihle lidi jsou tolerantní vždy jen v rámci svého vidění světa, pokud jim někdo naruší jejich vidění světa, tak začnou padat fauly, zákeřnosti.  Ve finále jsou opak toho, čím se prezentují.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit