Musíme si promluvit o Dragon Age: The Veilguard
-
Vidíš, já to vždycky bral tak, že nejsem nudný jako většina "mentálně zdravých"
-
"Nebojí se vás a nerespektují vás."
To máš pravdu v tomhle, v tom je za mě rozdíl od filmových kritiků. U her v rámci recenzí bývá až nebyválý konsensus, což je u filmu opravdu zřítka.
-
Pokud je hra dobra, tak ani prehnane woke silenosti, nebo papouskujici fandove anti woke influenceru nezmuzou nic, nebo nebudou mit zasadni vliv.
Chovani vydavatelu je naprosto prirozene v momente kdy muze "cerny prihraty elf " svou (ne)pirtomnosti zpusobit spoustu problemu, ktere diky dnesni online rozdelene spolecnosti plne virtuaknich bojovniku na obou stranach, uz nelze pouzit ani jako negativni reklamu na prilakani pozornosti ...
-
ty si seriozne mentalne chory
-
Vidíš, tak prostě to umí, pokud ta postava tam nenáslině zapadne tak, že si člověk ani té odlišné orientace nevšimne, tak je to dobře napsané. :)
-
Nevím v jaký bublině se pohybuješ, u mých vrstevnic (40-45) pokud nejsou fakt vysportovaný je celkem obvyklé, že jsou to ženský krev a mlíko, včetně mé manželky. Já třeba hraju RPG s manželkou a ta má ráda, když některou postavu vytvořím podle ní. Fakt doporučuju jít do reálného světa ve kterém se nepohybují pouze vysportované hubené ženy, ale můžou mít nadváhu, větší prsa a větší zadek.
BTW masturbační objekty si člověk vytváří většinou podle toho, co nemá.
-
Ano před sto lety to bylo úplně stejně. Neměli na výběr, museli zachránit Německo před progresivníma marxistama a židovskou hrozbou.
-
Ježíš, dyť o potlačování se nikdo nebaví. Momentálně je to naopak a tlačí se to horem dolem 😀
-
Jako že potlačování LGBT témat v kultuře nějak zlepší jejich život? Tak určitě...
-
Tohle je strašně povrchní pohled. Games píše a hodnotí pro široké publikum, ne jen pro hard-core gamery. AAA hry prostě obvykle bývají poměrně vyladěné, protože mají ten luxus na potenciální problémy házet hromady peněz. Pro většinu lidí budou fungovat, pro hard-core herní nadšence třeba ne - ale to hodnocení by se mělo blížit mainstreamovému pohledu.
Dovozovat něco z toho, že se nějaký recenzent o nějakém vydavatelství vyjádřil jako u "klucích", to mi přijde hodně odvážné, stejně jako ta myšlenka, že více tepat nedostatky AAA her zvýší respekt jejich vydavatelů ke Games, zvláště když už teď mívá Games o něco přísnější hodnocení, než je průměr.
-
Do znacne miry souhlas, ale obavam se,ze misto vyvolani sebereflexe akorat dostanes ban..😁
-
Ty jsi taky konspirátor. Tohle se děje naprosto běžně, třeba před rokem byla aféra, že předběžný kód na Starfield nedostal Eurogamer (ani Guardian nebo Edge), který pak Starfield pořádně natnul a dal mu 3/5. Asi Bethesda něco tušila. A na Hogwarts Legacy nedostaly kódy některé "politické" herní weby, protože Rowlingová že jo. Je to úplně normální praxe. Tady vyjádřil Aleš Smutný určité mírné pochybnosti ohledně preview, a tak měly Games utrum. Jediný český kód dostali na Zingu, kde jak známo mají schopnost kritického hodnocení na úrovni malého dítěte v hračkářství.
-
Nekteri trolove jsou aspon vtipni. Ty mezi ne bohuzel nepatris..🤷♂️😒
-
Mozes sa smiat, no rast krajnej pravice potvrdzuje moje slova.
-
To bude i CoD BO6 a přesto už víme že je to sra.ka!
-
Ani o to nestojíme :D
-
Chovali jste se k nim jako poskoci, chovají se k vám jako k poskokům.
Jako co jste čekali? Léta přehlížíte chyby jejich produktů, jejich nekalé obchodní praktiky, mluvíte o nich jako o "klucích" ("teď to ještě recenzovat nebudeme, dáme "klukům" šanci to ještě spravit, byť je to po vydání rozbité jako prase" - Petr Poláček), nejhorší známka pro AAA hru je 7 (leda by byla tak hrozně rozbitá, že to fakt bije do očí, potom je to 6 nebo dokonce - považte! - 5).
Co je logický důsledek? Nebojí se vás a nerespektují vás. Berou vás jenom jako součást PR kampaně, která má pomoci prodat co nejvíc zboží, a když do tohoto schématu nezapadáte, s klidem na vás hodí bobek.
-
nedali ste mi na výběr (bere do ruky strojek), já to dělat nechtěl, ale donutili ste mě (holí hlavu do hola), já byl tolernatní ale museli ste to hrotiti (obléká SS uniformu), nikomu to nevadí, ale nikomu se nelíbí být tak rychle tolerantní (nasazuje pásku s hákáčem)
-
řekni Vesko, byl by pán změny pro nebo proti změně pohlaví?
-
podla mna hovori rozumne