Musíme si promluvit o Dragon Age: The Veilguard
-
Nevím v jaký bublině se pohybuješ, u mých vrstevnic (40-45) pokud nejsou fakt vysportovaný je celkem obvyklé, že jsou to ženský krev a mlíko, včetně mé manželky. Já třeba hraju RPG s manželkou a ta má ráda, když některou postavu vytvořím podle ní. Fakt doporučuju jít do reálného světa ve kterém se nepohybují pouze vysportované hubené ženy, ale můžou mít nadváhu, větší prsa a větší zadek.
BTW masturbační objekty si člověk vytváří většinou podle toho, co nemá.
-
Tohle je strašně povrchní pohled. Games píše a hodnotí pro široké publikum, ne jen pro hard-core gamery. AAA hry prostě obvykle bývají poměrně vyladěné, protože mají ten luxus na potenciální problémy házet hromady peněz. Pro většinu lidí budou fungovat, pro hard-core herní nadšence třeba ne - ale to hodnocení by se mělo blížit mainstreamovému pohledu.
Dovozovat něco z toho, že se nějaký recenzent o nějakém vydavatelství vyjádřil jako u "klucích", to mi přijde hodně odvážné, stejně jako ta myšlenka, že více tepat nedostatky AAA her zvýší respekt jejich vydavatelů ke Games, zvláště když už teď mívá Games o něco přísnější hodnocení, než je průměr.
-
Do znacne miry souhlas, ale obavam se,ze misto vyvolani sebereflexe akorat dostanes ban..😁
-
Ty jsi taky konspirátor. Tohle se děje naprosto běžně, třeba před rokem byla aféra, že předběžný kód na Starfield nedostal Eurogamer (ani Guardian nebo Edge), který pak Starfield pořádně natnul a dal mu 3/5. Asi Bethesda něco tušila. A na Hogwarts Legacy nedostaly kódy některé "politické" herní weby, protože Rowlingová že jo. Je to úplně normální praxe. Tady vyjádřil Aleš Smutný určité mírné pochybnosti ohledně preview, a tak měly Games utrum. Jediný český kód dostali na Zingu, kde jak známo mají schopnost kritického hodnocení na úrovni malého dítěte v hračkářství.
-
To bude i CoD BO6 a přesto už víme že je to sra.ka!
-
Ani o to nestojíme :D
-
Chovali jste se k nim jako poskoci, chovají se k vám jako k poskokům.
Jako co jste čekali? Léta přehlížíte chyby jejich produktů, jejich nekalé obchodní praktiky, mluvíte o nich jako o "klucích" ("teď to ještě recenzovat nebudeme, dáme "klukům" šanci to ještě spravit, byť je to po vydání rozbité jako prase" - Petr Poláček), nejhorší známka pro AAA hru je 7 (leda by byla tak hrozně rozbitá, že to fakt bije do očí, potom je to 6 nebo dokonce - považte! - 5).
Co je logický důsledek? Nebojí se vás a nerespektují vás. Berou vás jenom jako součást PR kampaně, která má pomoci prodat co nejvíc zboží, a když do tohoto schématu nezapadáte, s klidem na vás hodí bobek.
-
řekni Vesko, byl by pán změny pro nebo proti změně pohlaví?
-
podla mna hovori rozumne
-
Posielanie klucov tym ktori su zhovievavejsi k hre? Mam pocit ze taky PC Gamer (79/100) alebo dokonca aj Gamespot (7/10) si uz neskrtnu. 😂
Ale vazne. Ak by EA hre verilo, poslalo by kluce vopred aj kritickejsim mediam. Takto len ukazalo, ze ani vydavatel si nie je isty kvalitami hry.
-
Recenzie sa musia pisat, aby sa Games udrzalo na MC. Mam pocit.
-
Ptže recenze na Steamu poskytují nejlepší vzorek toho, co se dá od hry očekávat. Rozhodně lepší, než sledovat jednoho člověka. A ano, v drtivé většině případu vím co mě bude a nebude bavit, ale tady si počkám jaká bude realita kolem storytellingu a dalších kontroverzních témat.
-
Akorát, že Bůh Tzeentch není nikdy oslovován nebo psán jako Lord Tzeentch....
-
a, sedím v rohu
b, chaos je pro všechny, Lord Tzeentch chápe, že budu lepší reprezentant
-
Jdi si hačnou do rohu. Oba víme, že sis profilovku měnil jako trolení....
-
promiň, ale taky myslím že bys ho měl změnit, přeci jen na heretika máš příliš konzervativní názory... můžu doporučit imperiální Aquilu?
-
Protože ho mám takto od začátku a Kronos si ho záměrně změnil na stejný před několika lety?:) Vždyť ten človíček o Warhammeru ví asi tolik, kolik ví průměrný prvák o kvantové fyzice.
Tak zdejší redakce se hlavně osekala naprosto na kost. Ono jejich sociální média spravuje nejspíš nějaký boomer:)
-
to byl jednu chvíli i concord... :D
-
-
Kronos ale propaguje DEI, což propaguje i zdejší redakce, proto se ho ban netýká. Jsem přesvědčen, že za tohle já dostanu 30 dnů natvrdo.
Nesnáším pokrytectví a tohle je ukázkový případ.
A nějaký důvod proč si nezměníš avatar?