Musíme si promluvit o Dragon Age: The Veilguard
-
Dle komentářů jste typicky povýšený člověk, který si myslí, že je snad nějak tolerantnější a velkomyslnější než zbytek populace, ale bohužel, pravdou je pravý opak....a tudíž bohužel do dnešní doby zapadáte velice dobře....
-
Problém je v tom, že podobné ženy vidíš jako masturbacni objekty. Nevím jak ty, ale já znám osobně násobně víc žen s podobnou postavou, než lidi co prošli tranzici, identifikujou se jako nebinarni apod. Ty mají možnost vytvořit si postavu tak, aby pro ně bylo snadný se do ní vcitit. Nebo se tím často argumentuje. Přitom je to daleko minoritnejsi skupina populace.
-
můžeš mi doporučit nějakou fantasy knihu od předních novelistů, kde se tohle řeší na úrovni Dragon Age:Veilguard.
-
že ty jsi jenom generátor náhodných slov?
-
je mi velice líto že jste se narodil do tohoto času a ne do Viktoriánské Anglie, vás světonázor by tam seděl víc.
-
OK fair point
-
pravda je samozřejmě to, že je jedno kde tvůrce nastaví limit chargenu, tento argument by šel použít i kdyby šlo vytvořit jen chodící ňadra.
-
já osobně si nejvíc užívám příběhy, které jsou zároveň metavyprávěním, tedy příběhem o příbězích a o tom, jak vyprávěním reflektujeme realitu a jak ji tím spoluvytváříme. Je něco na soběpodobnosti, co mě správně hladí po míše. Někdy může být paralela přímo na ksichtě příběhu a funguje to, někdy může být zahrabaná za třema vrtsvama abstrakce a je to tak lepší. Ono často záleží, jak moc musí autor svoji message schovávat, ať už kvůli státní moci nebo společenským tabu. Vlastně mi ani nevadí když autor mluví přímo ke čtenáři/divákovi, když to udělá chytře.
-
Protože vše nad velikost košíčků C je v podstatě hned jen pro potěchu v nepřístupné zábavě a C už je na hraně když má náhodou na čem sedět. Jo to dává smysl to ani troch nezní jako forma "Ženského šovinismu" Holka s křivkami to je pak tedy jasná kariera dle tebe. To potom holky tady znevážily tvé utlocitné pohledy na svět a vlastně by se rovnou mohly prodávat u D1 - https://vzperacky.cz/e-shop
-
ono nacistsické umění taky krásně reflektovalo realitu - židé byli správně zlí, árijci udatní a modroocí....stejně tak komunisti, jak pěkně reflektovali realitu - kapitalisti byli řádně zákeřní.....atd....
no a dneska se dle mě a mnohých děje totéž - do umění proniká pokřivená verze reality, viděna optikou lidí z jednoho konce politického spektra.
Osobně mi nevadí zástupci lgbt - ať už le..ba, gay či transsexuál....ale např. taková nebinární postava je čistě výmysl dnešní doby a nemá dle mě ve fantasy co dělat.
A dle Vašich komentářů - zaměňujete to, že někdo kritizuje vměšování dnešní politiky do her s tím, že někdo nemá rád menšiny - častý argumentační faul progresivistů....
Abych dal příklad - dnešní politika rovná se třeba kvóty na menšiny a klanění se diversitě - nejde o to že je někde černoch, jde o to, že je např. ve středověké Evropě (nebo v jiném zasazení), kde nemá co dělat. Dále nelze např .čekat, že postavy ze středověku budou vyjadřovat názory studenta genderových studií z Kalifornie, pokud už to patří někam, tak třeba do takového "Life is Strange"
Mnozí mají pokrk toho, že je progresivní politika úplně ve všem, a třeba chtějí pohádku o Karkulce bez nebinárního vlka
-
1. OK 2. "...a zlu žijících v srdci každého člověka..." to zní jako že je LOTR o odstínech šedi a zlo není jednoznačně definováno. No a jinak je o hrůzách a strachu obecně z přímočarého zla a i bolesti z války určitě taky víc obecně něž válku co zažil - i když to že autor reflektoval své vnímané strachy v různých situacích ve válce kde ho strach stíhal, je to že jen využíval osobní zkušenosti a pomáhal si určitě i touto formou vyrovnávat se s dlouhodobým působením dopadů války přímo na něj. (Válka s mloky trochu nezapadá k tématu draků a princezen) 3. vše od Pratchetta reflektuje něco vždyť je obecně známe že psal "satyru" prakticky ve všech ohledech 4. Čertí brko - jsem bohužel neviděl třeba doženu a jinak jde spíš jak kreativně odkaz podáš a to co jsi podal a co z toho znám jsou opravdu ukázky dobře podaného reflektování zapracováno do reálií daného "Fantasy světa" a tak je na snadě jen otázka s jak kvalitním zapracovámím takových témat se spokojíš nebo radši vše blíže přímočarému prolomení čtvrté zdi v každém příběhovém médiu?
-
komentář byl založen na nemožnosti vytváření masturbačních objektů, hodnocení je tedy přesné.
-
Nazývat človeka coomerem na základě pár komentářů je hodně odvážné.
-
Souhlas, ty gay/bi romance měli Bioware v DA i Mass Effect na úrovni a speciálně napsané (ne jen překlopení pohlaví) a byla to poctivě napsaná romance a erotika, nic levného typu copy/paste dialogů pro kteroukoliv konfiguraci pohlaví.
Je strašná otrava, že se pořád věnuje nějaká pozornost "anti-woke" aktivistům, jde jim jen o umělé pěstování konfliktu ve společnosti a tím vlastně paradoxně opodstatňují to, co údajně nejvíc nesnáší - různé zákazy, omezení a cenzuru. Tihle lidi jsou pro mě stejná verbež jako radikální náboženští fanatici, prostě si jednoho dne vybrali, že budou někoho nesnášet a dělají jen bordel ve společnosti.
-
No ale to, že recenzi dostala spíše média, která hezky zdůrazňují diversity month a dělají žebříčky lgtb firendly her, nebo neznámá youtuberka dostala kód jen když napsala, že je nebinární... a na druhé straně hru nedostávají média, která jsou známá přísnějším známkováním (za kterým prostě není hejt, jen prostě 8mičku dávají dobré hře a desítkama šetří) nebo ti, kteří v rámci preview nepěli chválou, ale dovolili si kritizovat (opět ne kvůli woke tématice, ale jiným věcem) to docela smrdí pokusem o neetické ovlivnění metacritic hodnocení, ne?Prostě ten výběr toho kdo review kód má a kdo nemá tu dost smrdí. Já hru ještě úplně neodepsal. Ale rozhodně počkám na recenze od médií, která EA hodilo na blacklist.
-
coomer je nejnižší forma mužské existence. Sorry, not sorry.
-
Já samozřejmě rád pomůžu s trochou mediální gramotnosti bližního svého. Například naše Hrátky s čerty bylo o síle strachu, kterou Bolševici používali jako hlavní nástroj moci a ohýbání hřbetu lidí. Pán prstenů je přiznaně o hrůzách první světové a zlu žijících v srdci každého člověka, kterého snadno změní na zrůdu z mýtů. Válka s Mloky byla o nástupu nacismu a o tom jak je kolaborace se vzdáleným nepřítelem nakonec sebezničující. Podivný regiment od Pratchetta je o holkách co se líp cítí v tradičně mužských rolích a Čertí brko je o nebezpečí populismu a uplácení voličů
-
Mě třeba šokovalo, když jsi včera někomu, kdo se podivil, že v rámci vziti do postavy nejde vytvořit postavu větších ženských tělesných parametrů odkázal na po**o. Jakoby holky s velkým hrudníkem nebo pozadím byly dobrý jen pro něj a neměly mít právo vžít se do postavy za kterou hrajou. Přitom jsi ho tam obviňoval z ignoranství a z mého pohledu je tohle neméně ignorantskej pohled na věc.
-
Působí to jako školení ”soft skills”v zasedačce personálního oddělení.
-
A zas to jeho vstřikování jedu do kopit koně jen pro potěchu ze škodolibosti. "Šokován" - ses probudil na Woodstocku u nohou Kazatele co? a Pohádky ?? - Jo čert ví proč = krásně reflektoval eurocentrické smýšlení nebo Princezna ze mlýna = potrhovala Anti muslimskou povahu lidí jako špatný zvyk a Anděl páně = je ukázka kritiky antisemitismu ... Fantasie jako třeba Eragon či Pán Prstenů přiznaně a na každém rohu reflektuje realitu tehdejší dní kdy to autor psal v každé princezně (Určitě to je minimálně Margaret) i drakovi (to bude minimálně B17)