-
no zrovna PS3 ma 1080p tituly takze taky full HD.
A ty jsi spis vubec v tom svem kratkem zivote nepobral o cem je konzole. To je o tom sednou s kamosi k Tv a zahrat si neco spolu a nebo proste kdyz prijdes unavenej z prace/skoly , spadnout do gauce a v klidu si zahrat hned co chces.
To sem u Pc nikdy nemel. A navic spousta skvelych titulu na Pc chybi, o ktere bych nechtel prijit. proto mam Wii, xbox i PS3 a dohromady me staly mene i s hrama nez nejake kvalitnejsi PC (kvalitni PC 25k ) - ceny her jsou radove o 200 drazsi. a na aukru kupuju hry i kolem 100,- takze v tom problem fakt nemam -
Zastaraly jsou jak pro koho. Mozna pro lidi, kterym ve hre zalezi jen na grafice. Pro me maji uplne dostacujici vykon.
-
tak samozrejme, nie je to klávesnica a myš, ale ked sa niekedy pozerám na ludi, co hraju konzoly, tak mi je podlacu ako su strastne nemotorny s gamepadom. To ja som mal prvu hracsku skusenost s PS1, to boly casi *14* , a od vtedy som si oblubil a zvykol na ovladanie gamepadom az dodnes, takze mi to nejake nevadi a z hranim resistance a podobne som nemal nikdy problem
-
Neumis cist? Novou slim verzi ps3 bych koupil jen pokud by se mi rozbila ps3, kterou mam momentalne doma. Precti si muj prvni prispevek v tomhle vlakne - jsou tam i napsany duvody proc.
-
Dneska se da koupit i PS2 a je to dobra koupe. Proc? Protoze na ni existuje stovky a tisice skvelych casem proverenych her, ktere se daji sehnat za par korun. Stejne to je a bude s PS3. Za prve PS4 jeste neni na trhu, a minimalne rok jeste nebude. Za druhe kupovat novou konzoli hned po uvedeni je zbytecne, protoze je prilis draha, prvni verze nemusi byt tak vychytana, a ze zacatku je na to malo her, ktere stoji moc penez. PS4 bude rozumne koupit treba az za dva tri roky, tak proc by nemelo byt v poradku koupit nyni PS3? PS3 je soucasne skvela volba. Levna konzole, stale dostacujici vykon, spousta her, co se da dnes sehnat uz za par...
-
Já vím, že pro konzolistu je tězký pochopit že ty hry sou na konzoli dělaný tzn. je jasný že ti tam půjdou. Občas můžeš porovnat ceny her na PC a konzole třeba ti dojde proč tvůj Xbox stoji tak "málo". O překladu nemluvě. Nevim kolik máte na konzolích her v češtině.
Koupíte si dotovaný PC v krabičce od Sony nebo Microsoftu který je "zamknutý" aby vám na to mohli prodávat "Exkluzivni" předražené hry a služby (například zablokovaní konzole na dálku z důvodu piráctví ) a ještě z toho máte radost.
On dá třeba o 5000,- vic ale má za ty prachy absolutní svobodu jak s HW naloží (o jeho majetku se nerozhoduje v centrále sony). Nehledě nato že jde v případě PC jen o první investici. Pokud ovšem člověk není magor a nekupuje si již hotové PC sestavy. Mám přez 4 roky starý PC který sem v ty době upgradoval za 10 000.- Doteď hraju vše v HD to je rozlišení 1900*1200 něco očem se vám může jen zdát, ikdyž to na ty vaše krabičky píšou realita je úplně jinde. -
Naprostej souhlas. Tady z toho maj jestě radost... nechápu jak si někdo v roce 2012 může koupit PS3 takovej člověk by měl jít odevzdat občanku.
-
Je samo jasne, ze novy design (vnitrku a vnejsku) je tu predevsim pro samotnou Sony, aby si snizila naklady na vyrobu. Pochopitelne s modernejsimi komponenty prichazi mensi velikost, nizsi spotreba atd., tj. plusy pro spotrebitele.
Ja osobne jsem docela zvedavy...kdyby tak prisli s necim o velikosti ps2 slim, mozna bych zauvazoval o prikoupeni. Na svou ps3 z roku 2008, podle meho nejlepsi model, ktery kdy vysel (4 usb, ctecka karet, "chromovane" lemy) ovsem nedam urcite dopustit. Porad velmi pekny kousek hardwaru a umi vse co potrebuji :) -
no pořídil sem PS3 nedávno, tak mě možná trošku naštvou, když vydají novou verzi, ale nevěřím, že bude výrazně levnější vzhledem ke komponentám, nevěřím ani, že by ještě nějak výrazněji srazili spotřebu oproti Slim verzi a že přinese nějaký nový zásadní funkce, toho bych se taky neobával, viděl jsem úvahy o tom, že se tam mohla vrátit, tentokrát softwarově, možnost přehrávat hry z PS2, no to mě moc nevytrhne, když žádnou PS2 hru nemám *1* a když už bych chtěl něco z PS2 hrát, je jednodušší si to stáhnout a hrát v emulátoru na PC
-
Už nějakou dobu sem laboroval s tím, pořídit si BD přehrávač-a jelikož to PS3 umí, tak sem spojil příjemné s užitečným a pořídil si PS3, dostal k tomu mimochodem God of War 3 a tahle věc poletí neskutečně rychle z domu, protože, no takovou píčovinu sem neviděl jak je 20 let co hraju hry dlouhých, to je tak blbý, zoufalý a tragický, že sem tomu ani nemohl věřit, naštěstí se toho můžu v Game zbavit a snad tam za to seženu něco slušnýho... Jo a FPS to fakt nebude, už nikdy FPS, Resistance na Gamepadu hrůza a Resistance na Move...no možná o něco lepší, ale žádnej zázrak.
-
no já tě ubezpečuju, že páčkama se to(třeba Resistance) hraje těžce nahovno, to je prostej fakt, kterej je schopnej velmi rychle pochopit každej, kdo si zahrál FPS na konzoli a na PC, pokud to teda není vylízanej bozmozek...
-
No já bych za 3500 zauvažoval pokud opustí ten půlkulatý design a vrátí se k placce ...
-
Ne ! S registrovaným partnerstvím jděte do hájíčka bukového .
-
Slim na druhou nebo čtyřka poprvé ?! .....
Jinak designově dvojka slim bije trojku ;) -
*1* *1* *1*
-
dnes to už nie je problém.
-
ty vemeno jedno! nemyslel sem jen xbox! od každyho sem řekl typickyho zástupce.. bože *8* *15*
-
PS3 to je ale masina.
-
Takže Vy byste si koupil verzi slim jen proto, že je o něco lehčí a tenčí? ( viz článek )
Jestli jo, tak tedy klobouk dolu. *1* -
No jo, ale ted jim to jeste zjednoduzsi tim, ze budou hry primo streamovat z netu :)) a u kazdy hry skakat a mavat rukama pred televizy jak opice :)) Al jo kdyz je to bavi, at si deti hrajou ....