Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 1) Slim verze je naprosto zbytečná, když už je zde basic verze PS3, to je jen podfuk na jednodušší lidi, aby se z nic vytahali peníze.
    2)Ať si vyhazují své peníze, proti tomu nic nemám.
    3)Neukazuje se, to tě maminka neučila?

Už vidím jak si majitel konzole PS3 (té nynější) půjde koupit slim verzi pouze proto, že je
    o něco lehčí, tenčí a méně žeroucí elektřinu atd. *1*
  • Je fajn ze si SOny ted maka na snizeni spotreby a lepsim designu sve jiz dosti prosle konzole. Pristi rok tu bude snad Samsung Galaxy 4 kterej bude vykonnejsi .... :))
  • Amylee.Anderson
    Četla jsem to. Ano, bude to lepší, než nějaký starý model. Ale jde o to, PROČ to dělaj, když tyhle konzole jsou už zastaralý? Měli by se spíš soutředit na next-gen.
  • no po pravde killzone na pc v hodnote ps3 bys asi pustil kdyby to naportovali, dneska integrovana grafika uz pusti i crysis na medium takze to tak nerealny neni, nezapomen ze na kozoli se hraje na rozliseni 1280x720 a nizsi u nekterych her dokonce 960x544 a k tomu jen 30 fps.... jasne kdybys to chtel pustit na urovni "PC hrani" (1920x1200+ a 45+ fps k tomu vetsinou vyzsi nastaveni grafiky a novy efekty) tak to neda ani omylem to je jasny.
  • Ty si zase sežral bibli
  • Názorná ukázka konzolisty *11*
  • tak tys asi nepochopil to že se pořád nekdo vozí po ps3 a ne po xbox když je taky chybovej v nečem
  • Veskoslav
    Protože je to staré železo? Zastaralé? To je jako prodej z "bazaru", kde ti vymění jenom zdroj, disk a vnějšek. To ostatní nechají.
  • God-of-War
    Tady je to spíš..LAME *15*
  • no porovnavat to z cod je obrovsky nezmysel, uz len z vyzualneho hladiska. V mp mam odohranych viac hodin (ocividne) mas ty IQ... kto nezahra, nepochopi, tiez som patril medzi ludi ktori nadavali na PS3, na ovladanie s packami, na grafiku, ale jedneho dna sa mi naskytla prilezitost kupit si tuto konzolu od znameho za velmi dobru cenu, tak som sa rozhodol do toho ist a nelutujem. Hatery hatuju, ostatny sa raduju *2*
  • PS3Hrac
    Flame......Druh zábavy který vždy pobaví *1*
  • zdeeneek
    Uspora elektriky je asi az ten posledni duvod, ale i kdyby nova verze usetrila jen par stovek tak proc ne?
  • Veskoslav
    Jasně a budu zabíjet s páčkama ne? A Killzone je CoD pro PS3. Asi jsi moc MP nehrál:)
  • Veskoslav
    A ty se přidáš kam? Nebo budeš nad nimi?:)
  • Veskoslav
    Jestli spustíš Killzone na Xboxu, koupím ti Ferrari.
  • Hm...... tak za 1)řekni mi v čem má pro tebe tak závratnou pravdu???
    2)to že se tobě něco nelíbí neznamená že se to nemusí líbit ostatním
    3)jedinej hlupák si tady ty když se takhle vyjadřuješ
  • To porad ctu hadky o to, kde je vice retardovanejch decek, zda na konzolich nebo pc.Ovsem v teto diskuzi se to proste neda rozhodnout, 50 na 50 jednoznacne. :-)
  • tak nespustíš samozřejmě, protože jsou to exkluzivity pro konzole, ale kdyby byla ta možnost a vývojáři by byli co k čemu a dali si záležet na dobré optimalizaci, tak by nebyl problém.
  • to je teda pravda, historické debaty s HairyAssem byly alespon velice zábavné. Trocha filosofie sem, tam ...
  • ano tys mě pobavil, ukaž mi jak na low endovym pc spustis forzu 4 apod.. killzone :) ukaz mi jak na pc v hodnote xboxu spustis takovy hry :) takovy frajery mam nejradsi co vijou h.vno.. *3* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit