Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • keby si si zaharal taky killzone 3, teda hlavne MP, by ty sliny nestihaly tiect, ver mi :)
  • napovie tvoj nick, a btw som vlastnikom PS3, su tam spica hry (Killzone 3 *14* , Uncharted, MGS *14* *14* resistance a pod.) ale podla mna je to uz fakt zbytocne vymyslat ultra mini PS3, ked buduci rok tu maju byt nove konzoli
  • Panáčku,
    uklidni se, nebo Tě trefí šlak *15*
  • ježiši to je zase plodná diskuse *1* *16* redakce, to jste měli dát jenom do novinek, tohle byla vyloženě živná půda pro naši skupinku flamovacích überhovad *1*
  • můj alias snad napoví *5*
  • Takže ušetřím několik tisíc ročně? *1* ......
    Že na ty reklamy ještě dáte, akorát vymývání mozku nic jiného.

Pochopil bych, kdyby byla PS4 a někdo si ji koupil, ale tohle ??????
  • Proč je šašek ?Protože má pravdu ? Jsem zvědavek, kterej hlupák si ten novej PS.....pardon jiný design PS3 koupí.......
  • vasim rucne naslehanym domacim yogurtem? *14*
  • chlapče (či slečno), co to plácáte? Vy byste zasloužila nakrmit mou oblíbenou pochoutkou *1*
  • jo, bavíš sám sebe tím, jak jsi k smíchu :D tak přeji příjemnou zábavu
  • ne já bavím sám sebe
  • Amylee.Anderson@tiscali.cz:
    Tak ti zdeeneek napsal strucne co bylo ve zpravicce ale priste si to radej precti.
  • zdeeneek
    "Diky" takovym lidem bohuzel panuje nazor, ze konzolisti jsou blbci, kteri zvladnou akorat strcit disk se hrou do konzole ...
  • Ty mě bavíš :D
  • zdeeneek
    Proc ne? Ja mam starou 60GB PS3 a dokud mi pojede, tak nemam duvod kupovat novou verzi. Ale kdybych zadnou PS3 nemel nebo by mi stara PS3 zdechla, tak si radej koupim novejsi model, kterej lip vypada, zere min elektriny, bude v nejakym zajimavym bundlu atd ...
  • šak je to pravda, je to v dnešní době prostě slabota i dnešní lowendový pc to strčí hravě do kapsy
  • jenom by me zajímalo proč teda když se zeptám kohokoliv jestli by si chtel zapařit a popřípadne koupit ps3 tak proč mi k sakru všichni říkaj že chtej z vás mám dost asi nejvíc co mužu mít jak jste stupidní všichni vytlemený na xbox slintaj si po tyči a jsou z toho udelaný
  • jestli sis nevšim tak tahle diskuze je věnována ps3 a tím pádem také sony, tak nvm proč se furt oháníš xboxem, pc atd...
  • bežte do pičes všichni xboxkáři
  • Ty si ale dobrej šašek zkus to v cirkuse *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit