Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pár minut? Při velikosti her 50GB+? Ne každý ma doma gigový internet. A s čím žonglovat? Hry na konzole jsou stejně velké a jsou na jednom médiu...

• Zdenda666

Nevím co je na tom super mít v kompu 4-5 klientů. Steam a monopol ? Ty hry si tam přece dávali vydavatelé dobrovolně. Takový Uplay a Origin tu jsou roky ( 7 let ? ) a kde je ten posun ? Ve storu určitě, ale co se cen týče tak na tom je stejně ne-li hůře ( co se slev týče ). Jinak uživatelsky tam žádný posun není a nebude (hodnoceni,diskuze).Pokud to za těch 7 let nedokázali dostat na úroveň steamu tak to na něj nedostanou ani za dalšich 7 let. Jsou to jen obchody a nic víc. A epic store bude to stejné i za 7 let. 

• Aha, takže vydání na jedné platformě s exklusivitou na rok je konkurence? A já si najivně myslel, že konkurence je, když to vydám na dvou a více platformách a ty nechám soutěžit o zákazníka (cenou, službami, doplňky). To, co dělá Epic je MONOPOL. A někteří tomu ještě tleskají...

• To mi přijde pohodlnější si to během pár minut stáhnout a hrát co chci aniž bych musel žonglovat s disky, když měním hru. Navíc můj herní notebuk už ani mechaniku nemá.

• To, že vznikla konkurence Steamu, je přece super. Však už měl takový monopol, že si mohl dovolit dávat vydavatelům (vývojářům) jenom kůrky. Teď si zas budou muset začít dávat a pozor a chovat se slušně. Tím pádem zanedlouho Steam poleví a stane se přívětivějším.

• maros.goc

tvaris sa, ako keby si mala 1000 hier na Steame, 2000 na Origine, 800 na uPlay a 1300 na Bethesde

• twicer

jop to je dobrá pointa, bohužel pochybuji že to tímto směrem půjde.

• twicer

No tak ji držet nebudem, společně se chytnem za ruce a budem řvát že na nás si nepřijdou. Vrátí se pak Metro na Steam? Ne nevrátí. Vrátí nedostatek prodaných kopií hru rychleji zpátky na Steam? Dost možná. Do your math.

• ALHAZRED

Ne nekupujte to.

Jesli se nemužete prenest přez to, že tahle pecka nevyjde na vašem milovaneeem a vymazleneeem steamu...nekupujte to, nikto vam hlavu neutrhne...bohužel...😬

Ja osobne doufam, že skutečna, ta prava PC komunita si hru koupi, podpori vyvojaře, a budeme se tešit na dalši pokračovani PC verzi

DOVIDOPI

• ALHAZRED

Jo svoji prvni hru sem koupil na 7mi disketach jo to byli doby, to dneska ti usmrkanci nepoberou...ktovi kde budeme za par let, třeba budeme mit v prdeli kabel, neee vlastne vona už je WIFI :D

• twicer

Pokud myslíš že je to jen o nekopetentních dětech, tak máš vskutku naivní představy o chování a uvažování některých dospělích jedinců. Stačí se rozhlédnout už jen tady na games.

• twicer

Jojo těch pár kliknutí pro nový launcher, je na úplně stejné úrovní jako trmácení se do dalšího města pro máslo :) Tak si dej jen suchej rohlík no, taky to jde.

• houdi

No jo, proč si prostě nenainstalujeme dalšího klienta že? Co třeba protože už teď mám těch klientů tolik, že si budu muset zavést seznam, abych věděla co mám na čem hrát.  První díl Dragon age mám na Steamu a když jsem chtěla hrát třetí musela jsem si pořídit Origin, Metro 2033 mám na Steamu a když budu chtít Metro Exodus, musím si pořídit Epic. To je jak kdybych chodila do Kauflandu pro rohlíky a pro máslo si běžela do vedlejšího města do Globusu.

• Cajicek

a ted si to po sobe precti a pak nekomu rikej ze je omezenej a ze 1+1=2 ;) sasulo :)

• Cajicek

Ja si klidne rok pockam nez to bude na Steamu... hrat co mam, takze pohoda ;)

Vic me stve Satisfactory :/

a prosim te precti si obcas co pises... Jamboo ma plne validni argumenty proc je Epic store s*it v plenkach....

• iSpirit

Tady je hodně hloupých děcek, navíc jeden trollík tu naklikává, ale samozřejmě jsou i rozumní PC hráči.

https://www.pcgamer.com/metro-review-bomb-steam/

Tady stačí přečíst diskuzi a vidíte, že to ve finále není tak horké a PC hráči hru budou kupovat. 

• Mileniál? Alebo boháč? 

Lebo iný ľudia vedia, že je rozdiel medzi egoizmom a komunitou a socializmom a komunizmom. 

Komunita znamená, že si ľudia navzájom pomáhajú, pretože chcú, pretože sa zaujímajú aj o niekoho iného ako o seba, že majú nejaké dobro v srdci a altruistické sklony a nevnímajú ostatných ako nezávislé jednotky, ktoré so mnou nikdy neprídu do interakcie, tak sa o ne zaujímať nebudem. 

Hej, preto zarobilo GTA5 milióny a trhalo rekordy, lebo sa piráti. Iste, pirátstvo je problém, ale to že strácajú zisky, keď nejdú na PC je prostý fakt bez ohľadu na pirátstvo. HBO sa hrdilo, že ich Hra o tróny bola najsťahovanejším seriálom. A napriek tomu ho neprestali natáčať. Predáva kvalita, nie to, či je to chránené, alebo nie. 

• Som nevedel, že autá sa nekupujú na jazdenie, ale nato, aby ma ofukovali, ohrievali, sťahovali sami okná, parkovali za mňa. 

Mohol by si niečo vedieť o svete, keď tak píšeš.

A hlavne nechápem, prečo píšeš. Dal si najavo, že nejaká herná komunita ti je ukradnutá. Dobre, vyjadril si svoj názor. Nik ťa nenúti byť súčasťou komunity. Ale prečo stále vypisuješ? To že sa staviaš proti tým, ktorým to vadí v podstate vyjadruje, že sa staviaš na stranu distribútora. Hoci by ti to mohlo byť jedno. Veď  nech si ľudia remcajú, nech si distribútor robí čo chce, ti si to kúpiš ako ty chceš. 

Tak prečo máš potrebu sa proti ostatným stavať? A hlavne prosím netvrď že ti vadí nejaký hejt. Nik to nehovorí, aby sme šli zabíjať vývojárov, alebo im podpaľovali autá, obchody ktorý ich hry predávajú, alebo niečo podobné. Nik ich tu neuráža, ani nezhadzuje, len chcú platiaci klienti vyjadriť svoj postoj, že by sa na nich mal brať ohľad. 

• ALHAZRED

Ano som nejednotny, nekolektyvny, ďakujem vďaka bohu že už nie je socializmus.

Ja nemam problem si kôli jednej hre stiahnuť noveho klienta, ked mi ta hra za to stoji, ak s tym maju problem iny hrači je to ich problem, ale HATE ktory sa okolo toho vytvoril je jednoducho neadekvadny a prehnany.

Pokial je toto dôvod a zamienka, prčo hru upiratiť, nech sa pači...len sa potom nečudujme, že RDR2 nevyšlo na PC...

Ale tuto je to stale dokola blabla, stale sa bavime o hre ako takej a nie o nejakom klientovi, tak sa sudruhovie konečne už PREBUDME !

• Tak isto začínali veľké filmové štúdiá. Ale teraz ovládajú trh a začať s novým je takmer nemysliteľné. ísť niekam, kde poskytujú lepšie služby s tým, že za pár rokov budú možno lepší? Ekonomika a marketing sú zrejme veci, ktoré ignoruješ. 

Konzolisti majú účet na konzole, kde si kupujú hry, majú viac profilov na achievmenty, na rozohrané hry, celkovo ich neotravujú s týmto všetkým. Zároveň je to trochu iná komunita, kde si kvôli financiám menia hry, alebo hrajú iné žánre definované tým, čo je na konzole a PC. Nie je možné to porovnávať 1 k 1.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit