Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • owny

Review bombing je asi jediný způsob, jakým může hráčská komunita projevit nesouhlas a být slyšena. Nebo ne?

Nikdo nemá rád tříštění her do milionu launcherů a ještě navíc toto rozhodnutí měnit tak brzo před vydáním. Další věc je, že Epic Launcher ani náhodou zatím nedosahuje kvalit Steamu.

Ve výsledku hra vychází exkluzivně na horší platformě, za víc peněz a já doufám, že i přes větší procenta utrží vydavatel méně peněz a příště si takovou blbost rozmyslí.

• iSpirit

Odstraňme třídní rozdíly a dejme všechno všem, tohle vždycky všude fungovalo.

• iSpirit

co tak si něco zjistit okolo krachu THQ ? To je tak těžké?

• asi tak.. dementní business!!! ale jak chtěj vaši našim je to jedno :-) já si to i docela chtěl koupit.. jako docela, nebyl jsem nijak extra natěšenej, předešlý Metra mě neba, mám rád open world no.. ale TEĎ už jsem ztratil zájem.. njn

• walltar

No tak nevím jak to je v tomhle případě, ale celkem často je vývojářské studio majetkem vydavatele, takže moc na výběr nemá.

• walltar

Nikdy nepochopím proč je někdo pr exkluzivky... Tobě jako hráči/zákazníkovi to jen ublíží protože ti to bere možnosti a zároveň ti to nepřidá žádné výhody, které by to vykoupili. Ne každá hra jde vydat všude... ne každé studio má na to aby vyvíjelo pro všechny platformy, nebo aby udělalo porty na všechno, ale ještě tomu tleskat je blbost.

Stejně jako hloupý boje mezi PC hráči a hráči na konzolích, nebo i mezi hráči na různých konzolích mezi sebou... Nic nám to jako hráčům nepřináší a vydavatelům to ještě dává možnost jak oblbovat lidi.

Na druhou stranu tenhle způsob protestování mě příjde šíleně blbej... Je to jako banda malejch dětí, který se snaží někomu rozbít hračky, protože si šel hrát na jiný pískoviště.

Problém Epic storu teď je že není moc Epic... takže ho asi moc lidí nepoužije, tak se je snaží donutit jinak. Osobně ale myslím, že přiměřenou reakcí je prostě hru nekoupit, ne běhat a dávat všemu okolo blbý recenze.

Tak hraní zdar a ať víc her vychází multiplatformně... každej si tam budem moct užívat her co máme rádi na zařízení, který nám vyhovuje.

• cumpi3

Ja ty exluzivity proste nesnasim a prijde mi to posahany. To je jako kdyby Star Wars nebo Marvelovky davali jenom v Cinestaru a ne v CinemaCity

• Ilusiveman

Tak, a já bych vážně další Metro udělal exkluzivně pro konzoli s nějakou mega změnou, na styl GoW. Vůbec bych se nezlobil a jsem si jistej, že by to nebyla špatná hra... hmm

• iSpirit

zalez ostudo, nejhorší je odhalený multák, co má drzost dál pokračovat v trollení.

• Uz je potvrzeno, ze tam bude klic na epic store, jenze predobjednavky na tuto hru byly jeste v dobe, kdy zadny epic store neexistoval. Jako nevim no, kdo si objednava krabicovky, tak mu asi velmi zalezi na hre samotne a tipuji, ze nejaky jiny store jim uplne nebude vadit. Ale proste cekam, ze spousta z nich ani ucet nema, takze dalsi prace navic, taktez co mam zkusenosti s epic store, tak nez dostanes nejake potvrzovaci e-maily, tak to taky trva vecnost a myslim, ze dokonce domena seznam.cz je na nejakem blacklistu.

• MrGe
    cece tohle neni soutez. Anonymni diskuzi na netu lze vest i bez osobnich narazek.
  • MrGe
    lepsi? :D
  • MrGe
    sakra to me ani nenapadlo. Tak snad jim prijde i klic na epic store. Lepsi by samozrejme bylo kdyby i krabicovky sly aktivovat na steamu, ale to je asi zbozne prani.
  • iSpirit

😉aha, to jsi ty. Pěkně si se prokecl multitrolle 😂

• iSpirit

možná kdybyste byli alespoň někdy schopni použit mozek, tak by na vaši hloupost nemusel pořád někdo upozorňovat. Ti kluci z toho Epicu z celé té mašinerie kolem Epicu uvidí nejméně, jestli vůbec něco, ale idi*t s ikonkou PCMR si myslí, že se budou koupat v penězích. Bože, za co mě trestáš. Proč jsou lidi takoví tupci? Proč?

• Ano pujde, pro digitalni predobjednatele se v podstate nic nemeni, ovsem nevim, jak se citi predobjednatele krabicovky, kdy spousta z nich ani moc deni na netu nesleduje, takze jim prijde klic, hodi ho do steamu a nepujde to, no to bude srandy kopec.

• MrGe
    jj a podivej na to, lidi se mnou souhlasi. Zatimco svoje prispevky si likujes ty sam.
  • MrGe
    ty jsi strasne toxic clovek. Musi byt kazda tvoje odpoved osobni utok?
  • iSpirit

jo, vývojáři určitě dostanou nejvíce peněz z Epicu😂. Zdejší komunita je vážně čím dál omezenější. 1+1= 2, víš to? 

• iSpirit

píše člověk, který je registrován včera(pravděpodobně ban) s nickem polibmiprdel. Takže zabanovaný multitroll má drzost mi něco psát. 😂. Divná doba přeje divným lidem, ale PC komunita tyhle trolly sdružuje, to jest pravda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit