Přejít na výpis diskuzí
Návrat krále – trailer Duke Nukem Forever
22.1.2011 | Aleš Smutný
200 příspěvků
-
ja cekam ze to bude jako Expendables. nebudu mit zadny velky ocekavana a nakonec me nadsazena akce pobavi vic nez u legendarniho Komanda.
-
nemám radá Duka, protože mě jaksi nevzrušuje střílet tygropolicajty, lítající chobotnice a další trapný emzáky a hraní za vymaštěnou, silikony vyhoněnou holyvůdskou smažku už vůbec ne,
death to the shit baby *2* -
-
no jo prosimtě běž si hrát ty sračky steorypni bez hůmoru a tak !!!!!! a jestli si myslíš že Duke není hra dobrá a proč se teda kdyby si minulosti proslavila svým humorem gestem atd no
-
-
No i ty se urcite brzo proslavis jako hůmorista : D
Je fakt ze "Mesája" to pise jak uplna pütcha, ale ma pravdu. Teda... tu hru popsala spravne: "tygropolicajti, lítající chobotnice a další trapný emzáci a hraní za vymaštěnou, silikony vyhoněnou holyvůdskou smažku"... to vsechno tam je.
Nekdo to povazuje za "hůmor", nekoho to "jaksi nevzrušuje"
Ja se tenkrat v tech nejakejch 12ti letech u Dukea 3D pobavil az az - ale dneska?
Nevim teda. Dalsi 18+ hra, ktera je ocividne cilena spis na pubertalni publikum.
Koupim to mozna po slevach a dam mu sanci - treba to nakonec vtipny fakt bude.. -
-
@Crook ja len tolko ze mass effect 1 bol 1000x lepsi ako jeho pokracovanie... ME2 stratilo vsetko co z ME1 robilo perfektnu hru *11*
-
to jsem netušil, že má Duke někde silikon, to už má spíš někdo z píšících v hlavě nas*áno viz mesaja a spol.
Tolik trollů v jedný diskuzi se hned tak nevidí. -
-
Mno asi myslela steroidy, ze.. Ja jen cituju.
Chapu oba tabory a doufam ze nakonec budu patrit k nadsencum.
Ted jsem ale spis skeptickej - nostalgie me zatim nepopadla, sexisticky (a prominte ale fakt STUPIDNI) hlasky nedelaj dobrej humor, ze by hra po vsech tech zpravach necim prekvapila taky neverim.
Jestli jsem proto troll tak mi to je straslive lito -
-
jj, tak nějak, moje vlastnosti takový nejsou a v reálu těžko říci jak bych na to u někoho koukal, ale na Dukovi prostě žeru jakej je to namyšlenej, egoistickej, sebestřednej namachrovanej, narcistickej parchant, kterej je ale takovej úplně právem a má všechno na háku, s nikym a s ničim se nemaže, prostě macho king of cool a komu se to nelíbí tak ho vykydlí : )
-
Já rozhodně nejsem sexistickej steroiďák, ale to neznamená, že v tom virtuálním světě mě to nebaví. Taky nevraždím lidi, ale Dextera miluju.
Dívčina nepochopila, o čem hra je. Je to oddychovka především pro nostalgiky, ne pro puboše.
A zaplaťpánbůh za politickou - feministickou - nekorektnost. Už mi leze krkem. Do USA nemůžu, by mě zavřeli hned na letišti, protože bych musel někoho asi zbít :-) -
tak pokud je matroš ten steroid, tak co asi sakra myslela tim silikonem? :D taky steroidy? jak říkám, spíš má trochu vyhrabáno.
Nějaká hláška je slabší, nějaká lepší, tak už to chodí, i mistři kolem Cimrmana maji slabší chvilky : )
Ano, každej rád vypne, proto mě to baví, mám rád chytrej humor i tenhle jednoduchej, ale účinnej. K tomu srovnání, myslim, že si si nevšim detailu a to je ten, že lidé
to označují za srágoru ve srovnání s předchozím dílem a podle hodně lidí je to označení v porovnání s F1 nebo F2 úplně trefné, myslím si to taky. Kromě toho jsou jednoduchý filmy či hry, který jsou stupidní a o ničem, ale pak máš jednoduchý filmy a hry, který ale pobaví a jsou vlastně vynikající. Plácnu, máš tu Policejní akademii a máš tu Byl jednou jeden Polda, už si rozumíme co tim myslim? Pak neni těžké pochopit že lidé vynáší do nebes primitivní hru, zatímco jinou tvářící se s vypadající složitěji schazují, ono totiž o to vůbec nejde, hlavní je výsledek, ta hra nebo film může bejt třeba nejinteligentnější na světě, ale když nepobaví, tak se může jít zahrabat a je to o ničem :) -
Tim matrosem asi myslela prave ty steroidy. Coz by bylo i pochopitelny. Ale co ja vim - vysinuta asi fakt je..
Jinak ja tim stupidnim humorem myslel veci jako "Id still hit it" na ceckatej hnus. "Shake it baby" je proste asi uz Dukeuv trademark.
Kazdej obcas rad vypne a necha se unaset takovouhle brainless zhovadilosti - ja asi nakonec nebudu vyjimkou.
Co ale nepochopim, ze lidi, ktery oznacujou hry jako Fallout3, nebo Mass Effect2 za "sracky pro vylizany masy", pak slintaj nad necim jako je Duke Nukem. Teda tim nemyslim primo zdejsi osazenstvo - tady ty lidi nijak neznam. Mozna jsem si do tyhle diskuse prinesl prave tohle lehky rozcarovani - takovymu chytraj bych pak fakt "s chuti naflusal do xichtu" ; D -
když je podle ní silikon steroid, tak co znamená to o tom feťákovi? nevim, že by Duke ujížděl na nějakym matroši, tak jako tak, je ta slečna trochu švihnutá a jen provokuje.
Pokud se ti nelíbí humor Duka, tak prostě nejsi nalazen na stejné vlně a neni to hra pro tebe, těžko ale můžeš tvrdit, že je to stupidní protože se ti to nelíbí, ty se sice při hlášce "shake it baby" na adresu striptérky nezasměješ, ale mně se to prostě líbí a nejen mně, Duke je zkrátka takový "king of cool"
pardon, troll nejsi ty, to bylo jen konstatování mířené na ty očividný pokusy o flame. *7*
-
-
-
-
Chápu že někdo píše v rychlosti, ale co ta druhá věta znamená?
-
-
Každý na to má jiný názor, a já říkám, že pokud to nějak zásadně nezmršej, tak to bude nářez roku! *1*
-
-
Tolko nadsenych komentarov, heh.
Polda mna to upne obycajna priemerna fps len s tym ze to bude mat na krabici nalepene zname logo z ktoreho sa ide kazdy pos*
Ale tak mozne je vsetko ze... -
-
Proč by nebylo tolik pochvalných komentářů? Všichni jsme se báli, že kvůli zhovadilé korektnosti dneška se vytratí pověstný humor známý z jedničky. Gearbox ale dokazuje, že je to blbost a valí jednu hlášku za druhou. Proto to vypadá, že z toho nakonec bude pecka.
-
Měl bys přestat diskutovat, dokud je čas. Bacha ať ti neuteče match v codku a halo.
-
-
Já s nim souhlasim a CoD a Halo fakt nehraju.
-
-
Pravdu díš soudruhu.
-
-
Skoda tech pixelu bez AA na kazde prkotine. Nesnasim hry, ktere jsou 18+ a je tam cenzura, fuj!
-
-
Ve hře samozřejmě cenzura není. Nejdřív se zamysli, než začneš plácat kraviny.
-
-
DN je hra mojho detstva, len neviem ci to fakt neni pozde po takej dobe, vtedy to bolo nieco uzasne hrat duke ale dnes uz sa na to az tak netrasem.
-
delal jsem takový menší pruzkum a CoD BO je momentalne jediny solidne hratelny a zabavny multiplayer na pc. To je realita. Single dneska moc lidi nehraje a hlavne takovouhle traparnu, mozna Crysis 2 nebo dead space 2. Duke je mrtvej a meli ho nechat odpocivat a ne vytahovat ho z duchodu.
-
-
Že menší průzkum.. žádný průzkum nebyl, max jsi dopařil a rozhodnul se tu bránit svůj oblíbený titul.. CoD multiplayer jsem hrál naposledy CoD 2, od té doby jedu v Battlefieldech, protože ty aspoň přinášejí něco nového.
CoD se pořád třepe na jednom a tom samém.. -
Nebudu tě přesvědčovat o opaku, ale musíš bejt sakramentskej omezenec, když tohle můžeš říct.
-
Ver mi vsetci ti 1000000001 pirati karibiku po celom svete hraju hlavne neli jenom SP ;))
-
Tvůj post mě tak rozesmál, že ti musím dát plusko. I když píšeš absolutní kravinu *1*
-
-
Tri slová: LOL!!!!
-
-
to mala byt sakra reakcia na billyho...
-
-
MrSanta...Zase mele pičoviny ach jo
-
-
mensi pruzkum *1* *1* *1* a bo jediny solidne hratelny MP,tak ty perlis *1* .A ze SP dneska skoro nikdo nehraje sis vycucal z prstu? *1* To ze Sp v cod jako by nebyl neznamena ,ze lidi sp nehraji.
-
-
Žádná hra nebude reálná, dokud vám nedají zbraň s ostrýma a nepošlou vás do přestřelky, tak už se s tím smiřte.. :)
-
-
Pleteš si pojmy a dojmy a mícháš jablka a hrušky, že?Hra je od slova hrát si... *5* Nikdo přece nečeká realitu, té je v každodením životě až moc...
-
nekaz jim tu iluzi ,ze cod je skvele ztvarneni valecne vravy *3*
-
-
Pres vanoce jsem hral verzi s novymi texturami a po tech letech jsem se super pobavil. Dokonce jsem vzpomnel na ruzne zasita tajna mista. Moc fajn hra a diky ni jsem si uvedomil, ze hry hraji uz vic nez 16 let *8*
-
-
Jak to vypadá s těma texturama? Kdesi jsem kdysi četl, že to připravujou, ale netušil jsem, že to dodělali...
-
-
Je to uz davno co jsem hral puvodni verzi, ale rekl bych ze tahle HiRes je kompletni. Nechci tu dvat linky na stazeni, ale mam dojem, ze tady: http://www.proasm.com/ najdes vse potrebne. Zabava je to porad VYBORNA !
-
-
-
totalny blbost je to *12* *12* *11* si raci zahraju call of duty *5*
-
-
skoda ,ze to tady ale nikoho nezajima :-D
-
taky mam rad palacinky
-
troll? Bacha na to, ukamenujou tě *1*
-
-
tahle debata tady me prijde trochu mimo vzdyt to je jen trailer :) z toho nic poznat nejde jen, ze duke zase bude o velkych bouchackach, jeste vetsich emzacich a spouste drsnych hlasek.... na takove hre zabij vsechno co ti stoji v ceste toho moc pokazit asi ani nejde. snad jedine, ze ji navleknete do kabatu radoby realne linearni "simulace" ala single player CoD.
naprosty nesmysl je pak duka srovnavat s CoD, kterej vylozene stoji na multiplayeru a duka u ktereho slo hlavne o singl kampan i kdyz ve vice hracich to taky byla sranda.