Přejít na výpis diskuzí
Návrat krále – trailer Duke Nukem Forever
22.1.2011 | Aleš Smutný
200 příspěvků
-
možná se budete divit jak to že jsem hru už dohrál, pravda je že to bylo hotový už driv jen to nebylo pro širokou verejnost pristupny
-
-
jojo a pak ses probudil a ruka v nočníku vid ?
-
-
Duke Nukem 3D....HD..... Nic vic, nic extra. Rikejte si co chcete. Proste puvodni Duke byl ve spravnou dobu na spravnym miste, neco jako kdysi Nirvana. V kontextu doby to melo obrovskou vahu, stejne jako dnes by nastilovanemu Kurtovy s emo prelivem nepomohl ani Smells like teen spirit.....
-
-
presne tak. dnes si to zahraju uz len ludia,co hrali jednotku. ja som ju nehral, zacal som hravat o nieco neskor,a po tomto traileri su klepem na celo,ze co to idu vydat... *7*
presne ako pises,ak by to vyslo max 2 roky po jednicke,mozno by sa o tom pisalo ako o jednej z nalepsich hier. dnes to mozme prirovnat ku coververziam elvisa v podani ozratych japonskych uradnikov... -
-
Až na to, že kdyby to vyšlo dva roky po jedničce, pravděpodobně by to nikdo nerozjel. Jednička vyšla v roce 1991, takže si nejdřív zjisti o čem píšeš a pak nebudeš za blbce, že říkáš Dukovi 3D jednička.
-
-
vsetci vedia,ako som to myslel, ale vzdy sa najde jeden blbec,ktory musi vhutat za slovicka.... *7*
-
-
Ono v tvém případě je jedno, jestli tě budou chytat za slovíčko nebo reagovat jinak. Nemáš pravdu. Kritizuješ něco, o čem nemáš páru a netušíš, jaká síla značky to je. A unikátní hratelnost. A hlášky. Atd. Tak se čeče nediv...
-
-
Svetře: a to mě mělo urazit? Jen jsi prokázal svou šokující inteligenci. Jsi mimo mísu, reaguješ jako mimoň, ale z toho jednou možná vyrosteš. Můžeš doufat. ;-)
-
Kamo jsi mimo.... Dedek.... Ale pro vnoucata dobry storky:D
-
-
*chytat za slovicka
-
-
Fanousci nikdy nevezmou pragmaticky nazor. Sak v poho, bude to cool, ultra, mega ruuur:)
-
-
no vidíš, že si přišel k rozumu : )
-
-
-
Lol, vy dva jste snad nasazený od Activisionu *1*
-
-
-
já vím, že to nepatří k tomuto článku, ale co říkáte na tohle??...to bude řezanice *1*
http://www.gametrailers.com/video/invaders-must-crysis-2/709637 -
Nehledě na to že mezi Dukem a Call of Duty (libovolným) není rozdíl, obě to jsou bezhlavé střílečky žánru "masomlejnek" jen CoD se snaží tvářit že je reálná... Duke nic takového nepředstírá a dělá si z celého toho násílí nebetyčnou srandu... Já si nové CoD už ani nekupoval, stejně mě nejvíc bavila čtyřka a dvojka.... A loňský a předloňský díl mne moc nebavily.... Co se týče enginu Duke je na doomu 3 a já mám doom rád, nepotřebuju grafiku crysis, stejně dneska až na vyjímky neexistuje ošklivá hra a duke je hlavně o bezhlavém střílení do bláznivých potvor z hlubin vesmíru....
-
-
Sorry ze ti oponujem ale Duke3D bol daleko viac a od CoD sa hodne lisi. Za prve priniesol v tej dobe novy revolucny engine, level design a styl hrania oproti starym Doom1,2. Od neho sa pak odvijali ostatne hry na rovnakom alebo podobnom engine: Blood, ShadowWarrior, RedneckRampage atd. - aj ked Terminator:FS bola zrejme este vacsia revolucia. Duke3D mal docela hlbku a charm nato ako sam seba nebral vobec seriozne. Priniesol tiez par zaujimavych zbrani, moznost rozbit "cracked wall" granatom a mnoho viac.
CoD na duhej strane bolo ovela linearnejsie a intenzivnejsie, uplne inak sa hralo a tusim nemalo ani mapu lebo by ani nepotreboval.
Duke3D bol podobne ako Doom1,2 viac o exploration a hladani pristupovych klucov k dalsiemu postupu, CoD zase intenzivny, priamejsi, linearnejsi a akcnejsi.
Povedat ze medzi nimi neni rozdiel je ako povedat ze neni rozdiel medzi SupremeCommander a Command&Conquer. -
-
Jen upresnim, ze Build engine byl jeste rok pred Dukem pouzity u her Tekwar (to jsem tehdy fakt nechapal tu grafiku) a Whitchaven (ten jsem mel i jako original). Samozrejme Duke byl revolucni rovnez originalnima zbranema, ale ta parodie byla proste nejlepsi. Jako dobre COD, ono vsechny ty skripty a vybuchy, fajn... Ale vlezt v DN do toho kina a zapnout promitacku a zjistit ze takove veci jdou delat... a kooperaci uz vubec nemluve... nezapomenutelne...
-
-
a ještě lepší je, že Duke Nukem 3D v podstatě pořádně 3D nebyl. tedy build engine ještě plnohodnotné 3D nebylo. Nejen ohledně objektů, ale i mapa se vlastně definovala na 2D prostoru a tedy nešly vytvořit dvě patra, do kterých by bylo vidět současně, protože build engine uměl kreslit pouze jednu rovinu. u Shadow Warriora trochu ošálili i tohle, ale jen fintou s vykreslováním. Modelování bylo stále 2D. Ale mělo to své kouzlo a jednoduchost na stavění světa. Oproti dnešnímu plně 3D modelování se mapy tvořily opravdu jednoduše.
-
-
hezky receno. Starej paran v tom ma zmatek *1*
-
-
-
obavam se ze to bude "dnes" uz jen tuctova fps vhodna pro pametniky prvnich dilu... tak nejak s krizkem po funuse. novej hrac to vubec neoceni, protoze tu nebude ta nostalgie..
-
-
novej hráč většinou nedoceňuje skoro nic. pokrok v grafice přinesl i jistá negativa a to přiblížení realitě. cokoli co trochu odporuje realitě bere jako negativa. ale u těch herních klasik to nikomu nevadilo, že nepřátelé v Duke Nukem 3D byly 2D, že se nerozlišovalo, kam se zasáhnou a že to bylo celé takové zjednodušené. v dnešní době je pak to skutečné 3D a reálně vypadající svět kolikrát na škodu, popřípadě je se o to snaží takřka každá hra. spousta hráčů změnila názor na styl hraní a někdo se prostě u her už bavit neumí a očekává bůh ví co, většinou to ani nedokáží říct...
-
-
Nevim jak vy ale ja se na to celkem i tesim treba takovy MOH trochu zklamal osobne doufam ze Duka budu moct prirovnat k F.E.A.R. jak ho dohraju pokud nebudu cekat pul roku na cestinu jak tomu je u posledniho COD.
-
stejne se multiplayer dneska nedá hrat tolik hackeru ze je dneska vsechno nehratelne. Treba v BC 2 je to samy hacker. Dal jsem headshot sniperkou, nebo to byl zasah do krku nevim, chlapik zije v pohode dal. Na 100-200 metru pokud nedate headshot potrebujete dve rany sniperkou aby ste nekoho sejmuli. Tomu ja rikam arkada.
-
-
Kdyby se mi chtělo instalovat hru, tak bych se podíval.. Ale jen s Abakanem jsem měl cca 2 000 killů a z toho 900 head shotů, takže bude spíš problém v sniperovi, než ve hře. ,)
-
Hrál jsem BF BC 2 na českých serverech pár měsíců a nikdy jsem se zabijením problém neměl..
A to není jen můj příspěvěk coby zarytého fanouška snažícího se ubránit svůj milovaný titul. -
-
tak hlavne cesky servery jsou debilni servery :D:D:D plny kokotu... cechu :)
-
nerikam ze vsichni jsou hackeri a snazim se popsat hru za snipera. Jestli rikas ze zabijes nekoho na vice nez 100 metru jedinym vystrelem (pokud nedas ehadshot) tak lzes. Jen rikam ze je to arkada, ne ze se tam neda zabijet
-
-
těžko říct, čemu říkáš arkáda. každopádně se jedná o hru a jako hra musí mít nějaké herní principy. tedy je hloupé předpokládat, že si ta hra hraje po všech stránkách na realitu.
-
-
-
-
Paráda
-
klasika :-D
-
Nemůžu jinak než říct, že v porovnání s tímhle je každá FPS za poslední desetiletí vzrušující asi jako partička šachu, je to absolutní nářez, který tu nebyl už hezky dlouho.
-
-
No, pár nářezových FPS by se našlo. A nepředbíhal bych, dokud to nezkusíme naostro.
-