Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prej solidně hratelní má to dosti bugu :-D *1* *1* *1* a jinak je na to na hovno hra co v tej hře prosimtě vidíš za humor chodit a zabijet a hrát o nějaký debilní body jestli sis koupil original COD BO kvůli multiplayer hraní po netu tak jsi ......!!! a kdo si myslí že Duke patři do tak v tom připadě patři taky i COD a jinak já v žádnej hře jsem neviděl humor :-D
    • souhlasím s tvym nazorem ze jakykoliv multiplayer fps je debilni ale na pc je proste black ops nejlepší. Ty body tam jsou kvuli motivaci aby sis mohl koupit vybavu.
      • black ops a nejlepsi mp fps na pc???? tak ted nevim jsetli se mam smat nebo brecet :-D
      • kde si cetl ze multiplayer fps na PC je debilni ? sam si vypatlane hovadko... zkus si zahrat starsi pecky jako treba quake 3 nebo ut 99 - stale se to hraje a je to milionkrat lepsi jak cod
        to jsou totiz prave FPS, a ne realitu kopirujici cod, ktere se od te reality odklani vic jak quake 3 ><
        • asi s tim byly problemy když se to začlo hrát na PC lagy byly a po měsíci byly pryč vole já chci hru dlouho třeba okolo 20 hodin ne zkurvení COD dohraní za 6 hodin Campan co to je za dnešní hry tvůrci serou na delku hry ale jen grafiku frk frk aby to bylo hotový a chceme prachy a jediná hra která mě příde dlouho je Assassins Cred 2 a Borderlands a jinak Gearbox Software umí dělat hry maj tam talentovaní lidi a jsem rád že voni dělaj na Dukovi přitom Randy Pittchord dřív pracoval na 3D dukovi než odešel ze studio 3D realms a sám ví co hráči chtěj od dukena a neříkej že to bude blbost řeknu to takhle blbost bude MW 3 na rovinu krátky a COD okopirovalo Medal of honor byl první FPS hrou nemá cenu to tady psát prostě si zahraj allied assalt kdy vyšel a pak první COD a pak tu něco mektej o tvých zkurvenim a jinak nejlepší Multiplayer má Battlefield
  • omg tohle si ani neztahnu 0/10 *11* *11*
    • Nestahuj.. hry by pro tebe byla škoda..
    • anonim ...to mluvi za vse *1*
      • ono i to ztáhnutí stojí za pousmání :-)
        • Joha
          jj tento to vyhral :D
  • 33- nedáme rekord mínusů na Tiscali Games těch aspoň 50- *1* *1* Ok 50 mám dáme ještě 100- ? *2* *3*
    • Lidi vyhráli jste mi 50 Kč všem moc děkuji a ty + bylo fake abyste mně daly - hehe *1* *1*
      • Doufám, že jako poděkování účastníkům v diskuzi, si za to koupíš Pravidla českého pravopisu
        • Myslíš si že znalost českého jazyka má nějaký vliv na inteligenci člověka?
          • Rozhodně. Jen hlupák nezná svou rodnou řeč.
            • kaja: Myslím, že nechápeš psaný text. Kdo neumí rodnou řeč, tomu se prostě nedostalo rozumu. S hodnocením lidí celkově to nemá nic společného. I člověk s menším IQ může být frajer, slušňák, čestný atd. To ale nic nemění na tom, že stále bude jednodušší. Pak jsou primitivové, kteří jsou jen líní naučit se základy gramatiky a připadá jim to cool. A to jsou u mě rovnou hlupáci. Radši propaří stovky hodin ve WoWku než aby si přestali dělat ostudu v diskusích.
              Už ti svítá? :-)
            • Ty toho víš až ti z toho jde hlava kolem a je to vidět. Tvé posuzování lidí je směšné a jen doufám že z toho jednou vyrosteš.
            • kaja: já si to nemyslím, já to vím. Blbost je, že o tom vůbec může někdo pochybovat. Existují čestné výjimky, ale je jich míň než kousků ovoce v jogurtech D*nno*e (hvězdičky, aby to nebyla reklama).
            • Myslet si to můžeš ale je to blbost.
          • Moje slova ale pokud se koná o můj příspěvek jen jsem mněl sázku s kámošem a vy jste z toho udělali bůhví co prostě typický češi.
            • shame on us, a teď si sbal kufry a emigruj, dle gramatiky soudim, že jsi asi tatar.
    • tady jsi v Česku..nikdo ti to nedá, protože jsme banda nepřejících parchantů *12*
      • hm, v tomhle případě spíš lidé nefandí blbostem a zasírání diskuze nesmysly *7*
        • pravda :)
    • može byť aj -10?
      • Teď jsme se domluvili že i tak. *3*
        • ja som ti dal + takže sorry :D
  • :)
  • Duke je Chuck Norris hernej scény :) ... ma svoj štýl :) .. je to mýtus :)
  • No musím říct že ten trailer z roku 2001 je pořád mnohem víc kulervoucí než tohle, i když se očividně snažili. Tenkrát sem na něj čuměl s otevřenou hubou a i dnes si ho rád pustim... perfektní práce těch co ho tvořili .-)
    • ucho
      ano, ten trailer byl skvělý. dobrá hudba, akce, skvěle se na to dívalo. až na jednu drobnost a to, že je to PODVRH. v tom traileru nejsou žádné in-game záběry přímo z hraní. celé to naaranžovali a udělali jen filmek s připravenými věcmi a mapami, které udělali kvůli tomu traileru (patrně aby něco ukázali a vytáhli další peníze).
      aneb část komentáře bývalého zaměstnance: "...Everything you see in that trailer was phony."

ale udělali ho dobře :)
  • Hail to the king baby!!!
  • DNF na Facebooku CZ: http://www.facebook.com/pages/Duke-Nukem-Forever-CZ/203219106355030
  • Možná to tu někdo zmínil ale nemám náladu pročítat celou diskuzi.
    Jen mi příde naprosto komický jak cenzurujou ve videu ženský partie (a to i u monstra)
    Ale násilí apod. ne :D
    • pretože zabíjanie prasiatok nikoho nepohoršuje.
    • 6/10 *12*, ted hodnotím hru
  • 6/10 , ted hodnotím hru
    • Tak je to konečně tady! Hry už vůbec nehrajeme, ale hodnotíme podle traileru! Přesně tohle herní průmysl potřeboval! Díky chlape! Jsi jednička! (ironie)
    • ja davam 1/10 je to blbost *11*
      • Phate27
        A ja sazim 200€ ze jsi jeden a ten samej jako ten prvni tzn: omezenej, tupej, kratkozrakej a mit te doma za koule te povesim na snuru na pradlo.
        Takhle schazovat krale! *1*
        • Nereaguj, na tuhle nicku nesahat ani přes rukavice. :-)
    • 9/10 gayov s tebou súhlasí *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit