Přejít na výpis diskuzí
Názorná ukázka nových možností CryENGINE 3
14.4.2012 | Petr Poláček
170 příspěvků
-
http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=11318 toto ENB, celkové nasvícení, po stažení je tam několik verzí, podle výkonu.. potom Skyrim HD a hodně dalšího.. musíš to tam prozkoumat a najít co se tě líbí a sedí víc
-
jako ze začátku jsem fakt váhal jestli real či ne.. ono jak je to takové jakože přesvícené, tak to vypadá fakt jak natáčený real kamerou.. super video
-
Sorry, ale já myslím, že je *1* A Žižkovi fandím!
-
Ne. Opravdu nejsi vtipný.
-
a ja si pamatuju ked žiadne renderovana videa neboli :) Inak ukážka je pekná, i keď neviem prečo to musia preháňať s hĺbkou ostrosti až všetko vyzerá ako nejaká miniatúra. Ksichtíky sú pekné... ale ešte chýba zopár krokov.
btw http://goo.gl/EO8U2 -
Nebylo, tohle je trochu pozměněný video.
-
No, je otázka, jak si z otevřeným herním světem poradí i cryengine. *5*
-
jak se jmenuje ten mód s pěknou grafikou co z něho máš ty screeny? díky ;-)
-
Kdyz jsem hral Crysis 2, tak nepodporovala ani DX10 a vypadala hur nez jednicka. To ze tam casem DX11 dodali me moc nezajima, nebyla to hra ke ktere bych se chtel nekdy vratit.
-
ehm cože? :D ty obrazky jsou přímo ode mě.. na mém profilu na skyrimnexus.. tak snad vim, že nejsou upravované.. ty jeslty :D
-
si pamatuju, jak renderovana videa vypadala MNOHEM hure a umele... tohle je opravdu luxus a ackoliv bude jeste 10 let trvat, nez ty panaci ve hre budou (aspon) na pohled jako realita. Tesim se.
-
Pepo, ty moulo! *12*
-
Ty jo, pamatuju si, když začala renderovaná videa vypadat takhle, tak se mohli všichni p**rat. A najednou bum a je to tady real-time.
-
Ty obliceje vypadaj ... (ne)uveritelne.
Docela by me zajimalo jak dopadne souboj enginu pro pristi generace konzoli. CryTec se vyslovene hodne snazi nachystat si munici pro nextgen konzole. Jsem docela zvedavej s cim se vytahnou hosi z Epicu a co vlastne bude Unreal Engine 4. Meli by to hosi ukazat prvne na letosnim GDC. -
Jestli takhle nějak bude vypadat žižka 1 tak budu nadmíru spokojen,cryengine je dle mého (zcela neodborného) názoru zdaleka nejlepší engine široko daleko,kam se na to hrabe unreal engine se svou neschopností zobrazit byť jen trochu rozlehlejší lokace...
-
A cesky to neumis co! *12*
-
(Absolutely objective and uninfluenced) reviews speak otherwise...
-
samozřejmě.. příspěvek nade mnou je trochu přehnaný, určitě to není nejlépe vypadajicí hra, jen jsem chtěl demonstrovat jak je hra vylepšená za ten půl rok a rozhodně už není ošklivá..
-
Krasne az do chvile nez se clovek Oteckem zarazil o blby kandelabr. Fyzika a destrukce byli rozhodne horsi nez v prvnim dile. Vizual neni vse. Nebudu se prit zda vypada lepe Crysis nebo BF3 ale ten u me vyhrava svym destrukcnim modelem. Sice i ten ma k dokonalosti jeste hodne daleko ale dokud ho nekdo netrumfne tak se neni o cem bavit.
-
Jestly si myslis ze ty obrazky su ingame a neupravovane tak si slazen. *1*