Přejít na výpis diskuzí
Největším kickstarterovým problémem Warhorse nejsou chybějící odměny, ale špatná komunikace
27.2.2018 | Václav Pecháček
328 příspěvků
-
tam se v rámci jedný sady (úrovně příspěvku) mělo lišit ještě něco dalšího než jen velikost trička? (netušim, já tu kampaň nesledoval) jestli to bylo jen to, tak to je pořád triviální záležitost připravit ty jednotlivý věci do balíků tak že to správně poskládají studenti na brigádě. i kdyby tam těch obměn bylo víc tak by to nejspíš pořád vydalo na třeba 20-30 variant balíků a to pořád ještě pro kompletaci nachystáš lehce a brigáda to pak bude x hodin kompletovat
jestli každýmu umožnili si nadefinovat 10 různých věcí tak pak bych pochopil že by to bylo pracný poskládat, ale v takovym případě by to zas byla jen jejich blbost že by něco takovýho vůběc původně navrhnuli *4* -
Dobře že o tom píšete a nesnažíte se vše bagatelizovat odůvodněním, že věc přímo nesouvisející s hrou je zbytečné rozebírat. I k nepříjemným informacím by se měl čtenář dostat z oficiálních zdrojů a nekritického plácání po zádech a přehlížení problémů si herní branže v minulosti zažila do sytosti.
-
Tak takové bugy pobaví :) Pod texturu jsem taky ve hře jednou spadl (blbě jsem sesedl z koně - v kopci) a dost mě potěšilo, že po chvilce padání mě to vrátilo zpátky na místo:)
-
tak jde o to, že by ty edice, co rozesílaly, měly celkem dost kombinací. bylo pro ně jednodušší to udělat co nejmíň variabilní, aby nerozesílali tolik verzí...
-
Jo pokud záleží na komunikace s kupujícími(backeřy) a hráči a selže to v tomhle bodu tak je to dost těžké, pokud ovšem slíbily že se nevykašlali a dodají vše co měli dohodlé tak nevidím problém to že to potrvá nevadí hlavní je že to bude.
-
kolik lidí dostalo to triko? dneska jsou marketingový aplikace přes který není problém rozeslat desítky tisíc mailů včetně toho že zpátky dostaneš vyhodnocení dotazníku (požadovaná velikost) a nestojí to žádný velký peníze. pak jen výrobci zadáš počty jednotlivých velikostí a tomu už je to taky jedno v jakých velikostech to vyrobí .....na mě to působí jen jako jejich lenost a arogance, zrovna tahle záležitost by je stála jen několik tisíc navíc a minimum času
-
důvod byl jednoduchý. s triky o různých velikostí by byla děsná drbačka.
-
čekal bych před vydáním hry nějakou omluvu že na slíbený odměny nezbyl čas/energie/peníze, ale s tím že hra se prodává dobře tak by to snad mohli dodat dodatečně + třeba vyšším backerům dát ještě alespoň nějakou blbůstku extra jako odměnu/omluvu (já nepřispěl, ale rozhodně mi to nepřijde fér v případě kdy se hra dobře prodává a jestli se mi nemotaj jejich vyjádření tak zaplacenou už ji maj)
-
Hmm dobrá poznámka, před releasem jsem byl přesvědčen že earl = sběratelka, nevěděl jsem, že to zmenili.
Druhá věc co mě popravdě, mrzela víc než tohle bylo to, že poslali defalutne všem Lka trika místo jak se plánovalo na fórech, že se včas dotáží hackerů na velikost a pak pošlou. Samozřejmě nevím jestli se tohle taky pak dál řešili a oduvodnovalo na fórech. -
tak samozřejmě, že by měli informavat i o dalších, ale tvůj příspěvek má takovej ten podton.. vy oškliví hejteři.. nechte ten WH napokoji jsou to naši čeští hrdinové.. což není taky dobře..
-
jo to by bylo fajn.. jen se obavam, ze budou muset predelat celej ten jejich slavnej system questu.. protoze tohle neopatchujou ani do vanoc.. + z toho prameni i ty loading screeny.. je to spatne navrzeny. :( coz me mrzi..
-
něco na odlehčení, další historky z natáčení: https://www.youtube.com/watch?v=ldpXYfJybdc
-
Co jsem letmo koukal ma Kickatarter, prislo mi, ze jen 1000.... asi jsem prehledl nejaky tier. 3000 fotek se da zvladnout za 2,5 hodiny. Plakat bude trvat dele. Tak ci onak se bavime o necem, co se da zvladnout behem odpoledne.
-
Jo Lobo, Earl figurku nemá, tak jestli sis to nespletl s vyšším tierem *3*
-
2500. já bych to odhadoval tak na 8 hodin.
-
Já myslim, že jeho podpis prakticky nikoho nezajímá.... jde hlavně o ten princip. Kolik těch bakerů s plakatem bylo? 1000? To je přece práce na 2 hodiny.
-
Plus slibovali na Kickstarteru podporu pro Linux a Mac, a prd, vyjádření taky nula (údajně vrátili peníze těm, kdo se ozvali).
-
já vím, že jde asi i o princip, ale kdo by chtěl podpis od člověka, který na vás backery kašle jak na placatý kamínek?
-
Já mám taky level Earl a myslím, že figurku jsme tam mít neměli.
Cituji z mailu z ledna 2014:
With the Earl reward tier you are going to receive: Special edition box with Art book, Poster, T-Shirt, Dice and Commemorative Brass coin + Access to the Alpha version of our game + Physical (digipak) as well as digital copy of Act I + Game soundtrack on CD + Making of video on DVD + Printed manual + Access to our forums + Earl forum badge
Čili jediné, co jsme nedostali je DVD - a to má ještě přijít, aby na něm byl i launch - takže jediné, co jsme skutečně nedostali, je tištěný manuál, kterého podle mě zase taková škoda není.
Uznávám, že některé vyšší tiery dopadly v kickstarteru špatně, ale zrovna ten náš tier dopadl skoro přesně tak, jak Vávra aspol. slíbili, zase buďme féroví.