Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrál jsem za bojovníka ale díky hovadskému lockování to prostě nejde proti více lidem. K čemu je vubec ten lock nutný, mám myš tak tím miřím a hotovo..... zlatej lučišník.

steam hodnocení se pomalu snižuje...
  • Chuck Norris obdržel všechny odměny.
  • jj, je obecně známo, že jakmile Chuck hraje KCD, bugy se sami opravují :-D
  • Tak to nebylo. Chuck to dohrál už před 2 lety v pre-alpha verzi, prošel to tehdy bez jediného bugu, zákysu a smrti
  • To ne, Chuck Norris měl ve finální verzi KCD nahráno 150 hodin ještě před kickstarterem.
  • Nejhorší v článku jsou tendečně podsouvané názory a vyvozování vlastních závěrů nad vyjádřeními marketingového manažera Warhorse. Celou komunikaci zkrátka zkreslil. To, že se takové praktiky dějí v Blesku nikho moc nepřekvapí, ale zde bych to fakt nečekal. Autor článku by se mu měl veřejně omluvit.
  • Chuck Norris měl den po vydání KC:D nahráno 150 hodin
  • Klasika, jak něco obhajuje Dworkin, je zcela jasné, že to prostě smrdí...
  • Budižkničemu se zase realizuje a vzpomíná přitom na semináře předváděcích akcí, kde nabyl bohaté zkušenosti *1*
  • Fordzy
    S figurkama není žádný problém. Backeři dostali cínové figurky. Plastové byli ve sběratelce od Deepsilveru.
  • ucho
    no jestli tady nahodou nebude urazenej Vavra :) ale tak jasny, je to jeho vec. Martin Klima rozhovor do games.cz udelat sel, takze co. pochybuju, ze to redakci nejak trapi, ta z toho ve finale nic nema.
  • Ty bláho *6* ......ty si fakt nemocnej pacient. Kdo má ty tvý věčný nářky číst. Pochopim jednou, dvakrát, třikrát.....ještě bych to pochopil po pátý, pokud si dítě, co žije z kapesného.......ale číst to 3 týdny v kuse, v každym článku, kterej je věnovanej Kingdome Come, přijde ti to ok? jak zaseklá gramofónová deska, koho zajímaji žvásty nějakýho sociopata, kterej tráví celej den v internetovejch diskuzích a do nekonečna tu sděluje nějaký svoje moudra? chceš bojovat za lepší svět? tak zvedni tu svojí zadnici a jdi se někam projít, od počítače nic kloudnýho nevyřešíš.

To fakt myslíš, že někoho nadzvedne ze židle nářek nějakýho anonyma na východoevropskym hernim fóru?
  • Přesně *1*
  • holt jsou tiscali uražený, že se na ně Vávrá vakakal, asi to chce pro příště neřikat lidem v podcastu ať držej hubu, just sayin..
  • Chápu tvůj postoj, přesto si myslím, že bys hře měl dát šanci. Mám zatím nahráno skoro 21 hodin a jsem naprosto spokojený. Bugy jsem v podstatě nepotkal, krom občasných dobíhání textur a asi dvakrát se mi dialog načítal místo obvyklých pěti vteřin asi třicet vteřin. Vlastně jsem trochu zklamaný, protože na nějaké ty vtipné bugy, které jsem viděl na youtube, jsem se vlastně docela těšil. Nutno ale říct, že hraju na gogu, tak nemůžu posoudit jak jsou na tom ostatní platformy.
  • ucho
    vice pohledu z Warhorse? nebud naivni. tady je postoj Warhorse jasny, proc by se k tomu meli vyjadrovat vic? takhle se rozhodli, tak to je.
    v podstate se resi tento trochu kontroverzni pristup. to mas to same, kdyz se objevi clanek o lootboxech. vsichni vime, ze to neni v poradku. ty chces ale delat formou rozhovoru, proc nekdo dava do hry lootboxy?
    co se tyce reakce Jiriho Rydla, tak hodne popelu ma na hlave prave on. nebyt jeho stupidnich argumentu a arogantniho pristupu, rada lidi to mohla vnimat jinak.

a to, ze na situaci reagovali az tyden po vydani, je prave soucast tohoto problemu...
  • Jo jo nelituješ toho, že si to upirátil to je fajn. Jen tak dál.
  • Morraw
    Ano, není jednodušší mě odbýt než napsat, že tu něco obhajuju a můj pohled je jednostranný.
    Mě přijde jednostranný tenhle tah Games vzhledem k tomu, že to mají být objektivní novináři. Kdyby chtěli, tak mohli udělat článek formou rozhovoru a trochu to rozvést a mít více pohledů z Warhorse. Ale za každou cenu musel být článek venku a reakce Warhorse se teď updatuje dole pod článkem.
    Stejně tak už podtitulek "Nejde o nesplněné odměny, ale (ne)komunikaci" je jakousi formou obhajoby a reakce na zdejší diskuze.
    Samotné vyjádření z Warhorse už nic nového neříká. Nepřekvapivě.
  • Funboy dostává nové obrysy
  • ucho
    jako jo, vlastne to vysvetluje to nesmyslne obhajovani z tve strany, ktere jsi tu celou dobu predvadel. neumis se na to podivat nestranne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit