Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BohumilCisar
    V titulcích je uveden Petr Jákl
  • Jo, ale to je jsou hry z obyčejného prodeje, to nijak nesouvísí s Kickstarterem (tam se refunduje v pořádku)

S refundem typu "hru jsem si zahrál a teď chci vrátit peníze, protože tam byly bugy, které se mi nelíbili" by si nepochodili ani na Steamu. Jakmile člověk zahrál více jak 2hod, tak žádný refund už na Steamu nebude.
  • jamar28
    No a napsat přitom třeba jen jediný argument by tě stálo méně námahy, než tady pak v x příspěvcích vysvětlovat, proč nehodláš argumentovat. Je to škoda, mě by to třeba taky zajímalo.
  • Naopak to pusobi naprosto profesionelne .... protoze tohle je typickej znak lokalizace delany za prachy - stoji vzdycky za kulovy.
  • Ono je to spis o tom, jaky kdo nese rizika. Mrkni trebas na Minecraft. Notch neco napsal, dal do toho par tisic clovekohodin prace a to bylo jeho riziko. Vydal to s tim, ze to sice neni hotovy, ale bylo to vpohode hratelny. Jeho riziko bylo, ze si to nikdo nekoupi = tisice hodin v trapu. Jaky bylo riziko Vavry? Nula ... caloval sobe a ostatnim cizi prachy s tim, ze kdyz to holt nedodelaj tak to nedodelaj a potahnou o dum dal. A presne podle toho to taky dopadlo.
  • To zadnej dvoji vyklad nema, je tam uplne jednoduse napsany, ze pokud projekt NEDOKONCI, a zbudou nejake penize, musi je vratit bakeru v pomeru jejich prispevku.

Pokud projekt DOKONCI, jsou povinni bakerum dat presne to, co slibili a pokud to z nejakeho duvodu udelat nemuzou nebo nechteji, tak jim musi vratit CELY prispevek.

A jak sem psal, a mistni dmenti porad nechteji pochopit, presne stejne by o tom bez ohledu na pravidla KS rozhodoval i soud. Protoze tady oni mimo jiny za penize hracu neco vyrobili, a ted to za dalsi penize prodavaji, tudiz ty dalsi penize jsou prednostne povinni pouzit na uspokojeni prave prispevatelu.
  • ucho
    jasny, je normalni, ze se v nekterych vecech lide neshodnou. i ty mas pravo na nazor.
  • Docela by mě taky zajímala konstruktivní kritika tohoto článku v diskuzi pod jiným článkem....nějak mi to nedává smysl *7*
  • Ne to nebylo, jako nevychovanec ses provevil akorát ty.
  • ucho
    ja nemam zadne starosti, jen ses podle me zachoval jako nevychovanej blbec, tak jsem na tebe reagoval, sorry.
  • Dobře ucho, nemá cenu to fakt vysvětlovat někomu, kdo to vysvětlit nechce a jen neustále dokolečka trollí.

Zpráva v diskuzi byla určena redakci a ne tobě. oni vědí v čem pochybili a proč je v konečné fázi nutné uvést omluvu. Stejně tak je zajímavé, že původní poznámka redakce o nekomunikaci se strany studia byla nahrazena právě tou omluvou. V dobrém úmyslu jsem ti odpověděl a dočkal jsem se od tebe pouze dětinského chování. Máš příliš starostí na svoji hlavu...
  • ucho
    kritizoval jsi tento clanek, ale neuvedl jsi, v cem autor pochybil. upozornil jsem te, at jsi konkretni. ty jsi napsal, ze jsi tak jiz ucinil. tak je super, ze kopes do games.cz obecne, ale tim, ze nedokazes byt konkretni ani tady, ma tvuj prispevek hodnotu smradlaveho prdu. jsi toxicky.
  • mysli ci chceš... *3*
    PS: nebyla řeč o této diskuzi
  • ucho
    tak urcite pomuze rozjet na KS kampan i na dalsi projekt, kde si lidi budou moct neco predobjednat, a tim poskytnout WH penize, ale idealni by bylo, kdyby ted vydelali tolik penez, ze uz si to zvladnou ufinancovat sami.
  • *8* minuska za děkuju *8* *16* příště vás radši pošlu tam, kde vám slunce nesvítí vy morální barbaři! *5*
  • risa2000
    Špatná komunikace to byla na začátku, když vydali tu zoufalou zprávu na KS a následně ještě zoufalejší příspěvek na fóru. Poté, co jim komunita řekla, že takhle se nekomunikuje, vydali nový příspěvek, kde potvrdili, že to nebyla špatná komunikace, ale obyčejná arogance. Příští projekt WH proto už nepodpořím.
  • ucho
    prolitl jsem diskuzi a nikde nez ted jsi pod timhle nickem nepsal. takze to spis vypada, ze tak nejak kecas.
  • Upozornil jsem již kolikrát, leč žádná oprava nepřišla. Být konstruktivní nevyšlo. O žádné plivání se nejedná (byť to tak nekdo může vnímat - to je však jeho věc), jde o pouhý povzdech a vyjádření nespokojenosti se současným stavem. Celé...
  • x_ander
    A ty jsi backer?
  • https://www.mesec.cz/clanky/sliby-chyby-aneb-verejny-prislib-plati/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší