Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw s tebou bych chtěl obchodovat :D
    • když jsou obě strany s výsledky obchodu spokojení, je to zcela v pořádku, ne? nevím proč by jim do toho měl někdo třetí kafrat
  • Doufam, ze nas redakce bude informovat i o dalsich kickstarter failech ... on by si pak kazdej udelal trosku lepsi obrazek o tom, ze to co se stalo WH je vlastne uplny hovinko ... resp. dneska muze bejt kazdej co na neco prispeje na KS rad, kdyz se vubec docka finalniho produktu.
    • tak samozřejmě, že by měli informavat i o dalších, ale tvůj příspěvek má takovej ten podton.. vy oškliví hejteři.. nechte ten WH napokoji jsou to naši čeští hrdinové.. což není taky dobře..
  • Proč je v článku toto? *1*
    https://tpc.googlesyndication.com/simgad/7792831057466132206
  • A neví někdo náhodou kam se poděli kuše?
    • Fordzy
      Černoši je ukradli a odešli stříbrnou stezkou do Afriky.
  • Dan Vávra sdílel na Facebooku:
    https://pbs.twimg.com/media/DXHUU6OXcAA-NlT.jpg
    • Jack1947
      Chudák stálo ho to vlasy *13*
    • ucho
      celkem brutálně prošedivěl :)
  • ucho
    něco na odlehčení, další historky z natáčení: https://www.youtube.com/watch?v=ldpXYfJybdc
    • Tak takové bugy pobaví :) Pod texturu jsem taky ve hře jednou spadl (blbě jsem sesedl z koně - v kopci) a dost mě potěšilo, že po chvilce padání mě to vrátilo zpátky na místo:)
  • Nikdy bych nepřispěl na kickstarter, stejně tak bych si nikdy nic nepředobjednal. Vždycky je lepší počkat na pár recenzí/reakcí. A v připadě KCD jsem udělal dobře. Počkám si tak na patch 1.6 a letní slevu.
  • Za mimořádně kouzelný považuju argument, že když jsou obě strany obchodu spokojené, tak jim do toho nemá kdo kafrat.

Kde já jsem ho jenom slyšel?

Aha, už vím. Na každé předváděcí akci šmejdů, kde prodávají hrnce za třicet tisíc a vysavače za padesát.
    • A už sis byl stěžovat na KS? Zákony ČR o šmejdech s tímhle totiž nemají žádnou souvislost.
      • Napříč EU jsou v právních řádech transponovány směrnice na ochranu spotřebitele. Teďka se mi nechce hledat, jestli smlouva mezi backerem a Warhorse se řídí českým právem nebo britským, ale s ohledem na právo EU je to celkem šumák. Ale i kdyby toho nebylo, ony ty základní právní principy platí v Evropě tak nějak od dob římské republiky a dá se jich dobře dovolat. Například pacta sunt servanda - Smlouvy se mají dodržovat.
    • jamar28
      Ten argument je pochopitelně naprosto správný. V souvislosti se šmejdy jsi ho nejspíš ve skutečnosti nikdy neslyšel, protože tam jedna ze stran zpravidla spokojená nebyla, když tam docházelo i k vyhrožování, zabavování dokladů a podobně. Můžeš na podobné chování poukázat u Warhorse? Ne, nemůžeš.
      • Znám osobně lidi, kteří na ty předražený křápy nedají dopustit. Stálo to spoustu peněz a je to tím pádem kvalitní. A můžu jim to vysvětlovat horem spodem... Ono taky když připustíš, že je to předraženej šmejd, tak se v podstatě přiznáváš, že jsi naletěl. To taky ne každý dovede.

Vtip je v tom, že existují subjektivně spokojené strany obchodu, v němž jedna strana sprostě odrbala tu druhou. Většinou tu slabší - nejčastěji spotřebitele. A proto se například ČOIka neptá, jestli zákazníkovi dodržování předpisů na ochranu spotřebitele vadí, a když zjistí pochybení, tak trestá. A zcela správně.
        • jamar28
          Vůbec nechápu, co je ti do toho. Kdybys mi začal najednou vysvětlovat, jak jsem si něco neměl kupovat, že jsem měl dát přednost něčemu jinému a že se mi to vlastně ani nehodí, vůbec bych se s tebou nebavil a pomyslel si něco o Chocholouškovi. Vážně takové lidi nepochopím, myslím, že se jim říká dobroserové. *7*
          • Ano. Nepochopíš. To jsi tady demonstroval už opakovaně. Já s tím dokážu žít.
      • Ale byla, vetsina (naprosto drtiva) tech (nejen)duchodcu se pak doma chlubila, jak uzasne vyhodne nakoupili. To ze sou naprosti pitomci jim vetsinou rekly az jejich deti.
    • Budižkničemu se zase realizuje a vzpomíná přitom na semináře předváděcích akcí, kde nabyl bohaté zkušenosti *1*
      • Takových mopslíčků, co mi oňafávali kotníky, jsem za ta léta, co tu jsem, zažil řadu. Všichni si časem uvědomili, že se chovají jako troubové. Taky tě to čeká. *4*
        • Twe, vždyť za největšího troubu jseš tady "ta léta" ty :-) A jako, že máš tu hlavou zaraženou ve vlastním ánusu řádně hluboko je zkrátka zdejší evergreen. Přeji ti další krásné masturbační chvíle nad vsebou samým *1*
          • Jak říkám. Za chvíli odpadneš, stejně jako všichni mopslíčci před tebou. Víc času ti proto věnovat nebudu. Ještě pod tenhle příspěvek napiš nějaké sžíravé a prudce vtipné moudro; to ti milostivě dovoluju. *4*
    • Ty bláho *6* ......ty si fakt nemocnej pacient. Kdo má ty tvý věčný nářky číst. Pochopim jednou, dvakrát, třikrát.....ještě bych to pochopil po pátý, pokud si dítě, co žije z kapesného.......ale číst to 3 týdny v kuse, v každym článku, kterej je věnovanej Kingdome Come, přijde ti to ok? jak zaseklá gramofónová deska, koho zajímaji žvásty nějakýho sociopata, kterej tráví celej den v internetovejch diskuzích a do nekonečna tu sděluje nějaký svoje moudra? chceš bojovat za lepší svět? tak zvedni tu svojí zadnici a jdi se někam projít, od počítače nic kloudnýho nevyřešíš.

To fakt myslíš, že někoho nadzvedne ze židle nářek nějakýho anonyma na východoevropskym hernim fóru?
      • Jo, nadzvedne. QED. *4*
    • Přesně *1*
  • Slíbili obsah který tam nedali + dotoho body kickstateru si nechaly 200 000 hmm to už me tu viděli NMS že :d
  • Nejhorší v článku jsou tendečně podsouvané názory a vyvozování vlastních závěrů nad vyjádřeními marketingového manažera Warhorse. Celou komunikaci zkrátka zkreslil. To, že se takové praktiky dějí v Blesku nikho moc nepřekvapí, ale zde bych to fakt nečekal. Autor článku by se mu měl veřejně omluvit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit