Přejít na výpis diskuzí
Nemůžete se dostat z výtahu v Talos Principle? Tak to jste piráti
5.1.2015 | Aleš Smutný
80 příspěvků
-
Nejsme tu na pravnickem webu,kde muzes slovickarit a hadat se o pravnich vyznamech slov,ktere jdou vetsinou stejne prekroutit jak se komu zrovna hodi.
Kdo neco ukradne je podle me zlodej a je uplne jedno jestli je to rohlik, auto nebo hra.
A ano, i ja jsem byl zlodej. -
Tohle je vůči pirátům velmi zákeřné.
-
No jo, ale pokud o koupi zjistíte, že je hra nepoužitelná, tak to na*ere taky solidně. Assain Unity jsou pro mne vyhozené peníze. Hra se seká jaxvina i když je věchno na minimu. Díky po*ebané synchronizaci s cloudem jsem musel některé mise hrát třkrát. Momentálně hraji pouze v offline modu, ale řešení to není. Nejlepší asi je hru upirátit, a pokud jsem spokojený, tak zaplatím.
-
Takže židuľka? Čo nebojuje na Ukrajine za veľkú Chazáriu?
-
Tak to je slabota, do klubu Mensy berou až od 130 :-D
-
No a v principu je to právě krádež.
-
Píšeš stále o warezu, podle mně a neuraž se... ty nebudeš o nic menší warezák než ti které odsuzuješ. Protože na pc se jen warezí a hry se kupují jen ve slevách *7*
BTW. máš +, třeba tě to omrzí... *4* -
Autor článku chce povedať, že KAŽDÝ, kto sa "nemůže dostat z výtahu v Talos Principle" je pirát? Čiže aj ja čo som hru nekúpil, nestiahol a dokonca ju nemám ani vo wishliste na steame? Teda tá NWO protipirátska propaganda už začína byť tuhá ako v IT CROWD: https://www.youtube.com/watch?v=ALZZx1xmAzg
-
Tenhle argument vůbec nechápu. To, že někdo musí zaplatit pokutu 200 eur, z něj nedělá zloděje. Já prostě jsem proti těm výrazům "krádež", "zloděj" apod. Mně osobně to nevadí, také občas stahuji a ať si mě každý nazývá jak chce, ale jde o princip.
-
nie krestania katolici...ale velke nosy maju z jej strany takze mozno nejaki zidovski predkovia tam su...
-
Stavim 58. Veskoslavovych alternickov, ze drviva vacsina PCckarov co pinda na DRM a ako im nesla ani originalka, ma i Windowsik ako palenku
-
To je pravda, zvláště když má veřejný profil a každý se může přesvědčit, že tam tu hru nemá... Otázka je spíše, že člověk chce mít možná jistotu, že ona "chyba" nebude i v draze zaplacené hře. Protože i legální verze mohou mít chyby bránící ve 100% hraní (nedávno např. poslední Batman, kde nešlo vyšplhat do trubky a dohrát misi, opravil to až patch po pár týdnech, jednalo se totiž "jen" o vedlejší misi)
-
Skus s tym argumentovat v Nemecku ked ti pride domov pokuta 200 eur lebo si stahoval daco z torrentov...detto Britania atd...10 rokov to ignoruj lebo vsak to nie je kradez a exekutor ti krasne blokne ucty kym nesplatis 10x taku sumu.
-
Zaujímali by ma tvoji rodičia... Hádam že chudobní roboši bez vyššieho vzdelania, hm? Či si sa len nepodaril?
-
AAA ešte neznamená kvalitu :-)..(hry si kupujem keby niekto mal niečo)
-
Neříkám že ne, ale ten trestný čin není krádež a tím pádem dotyčný není zloděj!!!!!! Pochopí to zdejší mínusující hlupáci někdy konečně?
-
pirát má hlavně držet hubu a bejt rád, že může hrát zadarmo... :D ne ještě kňourat, že mu nefunguje něco, za co nezaplatil :D
-
Najviac piratene hry su vzdy tie najdrahsie AAA hry, takze milujem tie argumenty PCtrolov, ze jedina ochrana je urobit kvalitnu hru. Denuvo do kazdej hry
-
Proč velkohubé? Když něco upiratíš a nefunguje ti to, tak je to tvůj problém a proč by ti měl nekdo na ofiko fóru pomáhat? Je vedlejší, jestli je to bug hry samotné, warezové verze nebo cokoliv. Ale člověk, co s tím jde na fórum a nechá se takhle nachytat, je prostě idiot, to se na mě nezlob.
-
Filmy hudba jsou v uplně v jiný kategorii než hry a jiný software...
Stahování/používání softwaru na ktery nemáš licenci trestny čin je i u nás..