Přejít na výpis diskuzí
Nintendo si nárokuje příjem z uživatelských videí na YouTube, Let’s Play scéna se bouří
18.5.2013 | Miloš Bohoněk
271 příspěvků
-
Nintendo nikdy nekokurovalo PS nebo Xboxu, jedná se o konzoli na úplně jinej typ her a hraní, zjisti si alespoň základní detaily...
-
Nintendo jen naposled klepe nožičkama než konečně zhebne. Jsou v totálním hnoji a nevědí jak se z těch ztrát dostat, tak se naposled snaží vydělat kde můžou. Vydání WiiU v jeho současné podobě byla obrovská chyba, po vydání ps4 a x720 už po něm nikdo nevzdechne.
Na místě Nintenda bych teď kompletně přešel na mobily a tablety tam možná ještě mají nějakou šanci ale každá další "velká" hra pro WiiU už bude znamenat jenom další ztráty... -
Asi mě tu ukamenujete, ale ja tomu rozumim. Jak je napsáno v článku, nejedná se o recenzi, ale o desítky minut záběrů ze hry doplněným akorat vlastním komentářem. Za tento materiál si navíc LPeři nechávají zaplatit pomocí reklam na YT. Mě to připadá jako kdybych na Youtube nahrál celej film a tu a tam k němu řekl nějakej komentář. Nebo kdybych nahrál na web knihu a nechal si za to zaplaťit, protože jsem ke každý kapitole napsal komentář.
Nikdo LPerům nebrání. aby pokračovali, ale holt za to nebudou mít keš. -
recenze na ytb dělám a už teď z nich nedostávám v podstatě nic, neřešil bych to. Já to nedělám pro prachy, na to mám normální práci:)
-
ja jako pravnik rikam že uploadovani letsplaye neni porusenim autorskych prav
-
Perfektni obrazek ke clanku *1*
-
A proč by se tu nezdržoval? Každý má koníčky a překvapivě mnoho lidí má mezi koníčky hraní her. Taky tě dosti minula moje pointa, ale nevadí. Jo, kde urážím? To: "zoufale nevtipné a zoufale smutné"? To je smutná pravda chlapče, žádné urážení ;) A dřevo nenarubeš, ale určitě někomu dáš do huby, že? To bych tě chtěl vidět, tipnul bych si, že bys buď zdrhl ještě před tím než by se k tobě někdo dostal anebo bys šel dolů na jednu facku. Ale hlavně, že někomu hvízdneš do řepy ;) A než zase začneš kecat o urážení, přecti si toto všecko ještě jednou
-
todle píšou všichni zloději: "stáhnu, a když se mi to líbí, tak si to koupim"... ha ha ha.
-
No Nintendo už je tak ve ztrátě, tak bude ještě větší. Nechť shnije v pekle.
-
Nejsem naivní jen počítám s tím, že u většiny je stálá báze fanoušků, kteří na jejich kanál chodí kvůli těm let's playerům. Pokud si chci najít nějaký lets play, tak jdu taky za TB, protože vím, že on produkuje kvalitní videa a takhle to dělá většina. Ty lidi mají svou komunitu + random viewers, ale ty jim rostou pouze, když hrají nějakou vyhypovanou hru. Nedávno jsem objevil na Twitchi ManVsGame a po pár dnech, co jsem ho poslouchal v práci jako background, tak jsem ho subnul.
-
Nekdo, kdo mluvi cinsky, rusky, svedsky, spanelsky, nemecky, latinsky a recky se nebude zdrzovat na zumpe jako je games.cz. Prijde mi ftipny, ze mi rikas ze urazim - sam delas to delas take a kolega pred tebou taktez. Drevo nerubu, mas recht - vydelavam dost na to, abych si mohl dovolit na to najmout lidi. =)
-
Naštěstí je tu spousta jiných her, které stojí za to letsplayovat, proto jako youtuber co tato videa natáčí bych nad tím jen mávnul rukou a šel dál. Pokud to udělá každý, Nintendo časem pochopí že tento tah byl mimo šachovnici. Nemá smysl se rozčilovat nad hamižností a zoufalstvím Nintenda, je jasně vidět že řeší kraviny místo toho aby investovali čas a peníze do vývoje her. Díky takovýmto přístupům herní piráti nabírají na síle. Ať potom ale Nintendo a jim podobní nebrečí, když zdarma rozdávají pirátské pásky přes oko - obrazně řečeno.
-
youtube je super koukni http://www.youtube.com/watch?v=v_y7n20ryX0 a
http://www.youtube.com/watch?v=rUlefDfYw3k -
1. ukazka naproste zhovadilsoti googlu
2. ukazka naproste zhovadilsoti youtubu, viz bod 1.
3. ukazka naproste zhovadilosti nintenda
====
Naprava velice jednoducha, nekupovat nic co ma nalepku nintedno, prestat pouzivat youtube, a bez googlu se da taky obejit. -
Kuuurňa, to je tak dobrý vtip, že mi to skoro utrhlo plíce jak jsem se smál. Ale né, vážně, zoufale nevtipné a zoufale smutné, jak musíš někoho urážet, jenom kvůli tomu, že (možná) neumí anglicky. Kdyby mluvil rusky, čínsky, švédsky, španělsky, německy, latinsky a řecky, jenom anglicky ne tak je to furt blbec, že? Miluju tyhle online-svaly "ti hvizdnu do repy a zlomim obe plotve" ale ani dřevo narubat určitě neví
-
klidek kamarade, nebo ti hvizdnu do repy a zlomim obe plotve. Anglicky pisu, protoze ten vtip by jinak nevyznel tak, jak ma. A to, ze jses blbec a neumis anglicky, to neni muj problem.
Puta de madre. -
ty si ponekud naivni ve svych predstavach o tom jak funguje divactvo youtube videi...
-
No co, tak se všichni přestěhujou na Twitch a ty úspěšný se zapojí do subscription plánu. Udělaj jedno video na YT pro svou komunitu, že se stěhujou a problém vyřešen.
-
Tak diky lidem maji vetsi prijmy a oni jim udelaj tohle..Vysral bych se na ne a nic netocil... Co to je ?Vy si koupite hru udelate video a musite za nej platit .. At se pak nedivi, ze to líde stahuji.. Nejdriv kvalita her sla rapidne dolu, potom hra vychazela na casti diky dlc a ted tohle, co dal ?
-
Dřív tvořili hry a konzole teď to akorát vydávají znovu