Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kinet1c
    ja ich berem ked tak cisto ako info, aka je hra v pohybe, bez nejakeho hype firmy a pod, tzn ako to vyzera z pohladu samotneho hraca a uz som tak niekolko hier nasiel, tzn videl som obrazky chcel som vidiet ako to vyzera v pohybe, inak nesledujem okrem toho co som napisal, a este rad pozrem toho buscuita :) jeho keci su dobre, a celkom objektivne a velakrat sa snim viem zhodnut
  • Dobrý LP který opravdu necílí na děti je tenhle kanál: http://www.youtube.com/channel/UClxZFNfHAs5Tvy0CrIWIztA
    PS: nejsem to já :D
  • Black_Hand
    ja myslim, ze obrovsky uspech WiiU je naprosto bez problemu udrzi. je na to tolik dobrych her, ze se penizky jen hrnou.
  • To jsou ku*vy nenažraný :D to bych ty videa radši smazal než aby z mé snahy profitoval někdo jiný nehledě na to že jim dělají dobrou reklamu..
  • No jo, v tomhle má výhodu Zero Punctuation , ale kdo by se s tím měl pořád animovat :)

Jinak pokud Nintendo nechce marketing zadarmo, jejich blbost. Až (jestli) jim klesnou prodeje, budou to určitě buď tajit nebo svádět na bůhvíco.
  • Ja na Youtube sleduju akorat WTF is videa a Angry Joe, jinak me to prijde trapny nebo nezazivny...
  • rodneymckay
    :)ne, nechci mu dělat reklamu, ale fakt je dobrej, na youtubu jeden z těch opravdu zábavných lets playerů. Jinak ještě zkus mrknout na
    http://www.youtube.com/user/JamesNintendoNerd?feature=watch
    tento si říká Angry video game nerd a jeho recenze (nebo spíš "satirická kritika") starších her na nintendo fakt stojí za to vidět.
  • Preed
    Hlupy tah zo strany Nintenda,moc prachov z toho mat nebudu,najvernejsi fanusikovia prestanu propagovat ich hry(lebo sak kazdy musi nieco jest a strateny cas je strateny cas) a aj zvysok ''hardcore'' hracskej obce,ktora sa o taketo veci zaujima si povie,aka je Nintendo len debilna firma,PR ako svina,good job. :D
  • Black_Hand
    pockat, kde vidis pocet subu na twitchi? kanal ukazuje pouze views a followers. a opravdu se mi nechce verit, ze ma skoro 60% predplatitelu. nepletes si to z followers? to jsou ty srdicka.

a kdyz uz jsme u toho, proc chces prepustit jen ty nejvetsi a nejvtipnejsi?
  • 067bok je nejlepší letsplayer
  • LetsPlaye nesleduji (přijde mi to většinou trapné a nudné), takže mně je to jedno. Ať si dělají, co chtěj.
  • Svatá pravda. Je třeba si uvědomit, že většina těch LP má jako cílovku děti.

A pak to tak vypadá.
  • A...jsi to ty? *2*
  • Gonkiho Minecraft je docela fajn
  • Jen k té nenažranosti: nemá cenu se nasírat. Pořídil jsem si Ricomagic mk808. Nainstaloval SuperGNES, uae4Droid, Marvin – ZX Spectrum, VICE-c64 a vracím se ke kořenům, které jsem měl to štěstí zažít. Peníze zničily vše, co jsem na hraní měl rád a poslední, za co jsem zaplatil bylo Diablo 3 a PoE(toho nelituji).
  • A jenom doplnim, ze te holce klidne takovych 18-20 let urcite je. Vetsina je v tomto veku. A o to je to horsi. Tihle cesti lets playeri vidi jak toci hry Pewdiepie a dalsi a pak se jen opici. Kdo pewdiepie videl, tak vi, jak neuveritelne prehani. Jak u Amnesie rve a vyvadi. Cesi to okpci a chovaj se jak on. Jen to proste nefunguje, protoze on k tomu ma alespon trefne poznamky. Cesi ne. Jenom jak jsou posrani strachy a kombinujou to s nadavkami v anglictine. Protoze jsou tak vic "cool" a "super".
  • pyshta69
    Skus Agraelus
  • Spis je to bavi a chteji lidi pobavit. Ja si myslim, ze to spatne neni. Ja nikdy nekoukam na hry, ktere jsem jeste nehral. Pak jsou hry, ktere jsem hral nekolikrat a chci videt, jak to hraje nekdo jiny a kdyz je k tomu vtipny komentar, tak neni co resit. Jednu gamesu u jednoho lets playera jsem videl asi uz 5x, protoze je to neuveritelne vtipne a hrozne te bavi se na to divat a poslouchat ty hlasky. I kdyz jsem tu hru dohral nekolikrat. Jestli umis anglicky, najdi si na YouTube uzivatele Vash 12349 a jeho Resident Evil 4 a koukni na prvni dve videa. Bavit te to nemusi a treba reknes, ze je to blbost. Kazdy jsme jinaci. 90 000 subs nema pro nic za nic.
  • To je dobry primer. To ze je konzole tvoje zarizeni neni podstatne. Podstatne je, ze ti nepatri firmware, co byl hcknut. Ke konzoli si klidne taky prilep vyfuk, to nikomu vadit nebude. Možnost měnit software nemas a uz vubec ne zverejnovat privatni sifrovaci klice. Sony je dobra firma. Jestli se ti nelibi, pak jeji produkty nepouzivej, ale neposkozuj je. Poskozujes tim neopravnene nejen Sony, ale i uzivatele techto produktu. Je to nejen nelegalni, ale i nemravne - a to je teprve hnus.
  • Souhlasim. Koukal jsem na ruzne ceske lets play asi dvou desitek cechu, kluku i holek a naprosta hruza a nevydrzel jsem nikdy vic jak 5 minut. Polovina neumi mluvit, nevi co rikat, dalsi michaji anglictinu s cestinou a pulku videa neslysis nic jineho nez "no f*cking way" "what the f*ck" atd, kecaji o nicem a ty jejich prehnane reakce jak se strasne boji... k smichu. Lets play Tomb Raidera jedne ceske uzivatelky mi tu hru po peti minutach naprosto znechutil.

Jinak doporucuji anglicke lets playery jako treba Vash12349 a jeho uzasne Resident Evil a Metal Gear serie, u kterych se OPRAVDU zasmejete. PyschadelicSnake a OvertheGun take delaji super lets play.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší