Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kravicka
    Nahore v pravo, klikaci Nick s odkazem na profil.
    Tady v diskuzi mi to pise Prihlaste se i kdyz jsem prihlaseny ..pres FB.
  • Prosím, zkontrolujte si také historické recenze. Např:

http://games.tiscali.cz/recenze/c-c-tiberian-sun-firestorm-49457

Hodnocení redakce: Non - leze mimo box, a hned pod tím souvislý řádek textu, lezoucí také někam mimo stránku (C&C: Tiberian Sun Firestorm - recenzeAutor:Bergy Publikováno:14.března 2000 •Je ...), takže celý dvi class "anot".
  • sirWallace
    V diskuzi nejde reagovat ? :D:D:D Tak ted.. ted jste me rozesmali ! :D No.. opravdovej pokrok..
  • Za mě super, jestli se nekomu blbe cte font v titulcich, tak to bude chtit asi brejle :) web je čistší a přehlednější. díky
  • gimus
    Pohoda, nový vzhled příjemný. *4*
  • Pridam se k tem, kterym se nelibi pouzite fonty a to jak nadpisu, tak textu clanku. Jako jo, na prvni pohled to vypada hezky, ale ke cteni to neni. Vzhledem k tomu, ze na games prijdu tak 1-2x tydne a proctu si temer vsechny clanky co nove vysly, tak je pro me hrozne unavne, kdyz je to napsano fontem, ktery se blbe cte. Kdyz bude font patkovy, o to lepe, ale neni to nutne.
    • Jeste dodam, ze graficky layout se mi libi a krome tech fontu nemam vyhrad. Je to takove svezi a je videt, ze to neni latane horkou jehlou, jen nad temi fonty se mel zamyslet nekdo s typografickym vzdelanim/citenim, coz ne vzdy musi byt grafici nebo webdesigneri.
  • Borci asi takhle, chtělo by to udělat i nějaký kompaktnější vzhled! Ono než přescrolluju na mém pidi monitůrku všechny novinky jenom za den tak si uženu tenisový loket.
    http://i.imgur.com/FnJV0TO.png takhle si poklikám co si chci přečíst během vteřiny ale na ntbooku vidím jedinou novinku a to dokonce necelou. Samozřejmně je to zatím bez reklam ale o ty se bát nemusíte po pár úpravách tam můžete mít bžilijón reklam!
  • Corvus
    Drobet mi vadí optické (nebo skutečné?) zúžení stránky s obsahem. Je to strašně uzké, řekl bych až nepřirozeně moc. Ono je to asi i tím, že fonty (obecně všechny) jsou drobet větší a tím to působí "zaplácleji" na tak malém prostoru). Mám rád vystředěné stránky, ale ten pruh s veškermým obsahem ke čtení je až příliš uzoučký... Jinak je to fajn a gratuluji.
    • blixa
      Pruh s články je pořád stejný, zúžení je jen optický klam, díky většímu fontu. Ale obecne, text na kratších řádcích se čte lépe, než když jsou řádky delší, v textu je pak jednodušší orientace.
      • Sám za sebe musím říct že na mě to tak nepůsobí. Text na kratších řádcích mě nutí neustále odtrhávat oči od textu, nedaří se mi do něj začíst. A nezdá se mi, že by články na Games byly tak rozsáhlé, aby se v nich nedalo orientovat bez podobných opatření.
  • Ristoro
    Nevím ten font je divný a hover pro horní menu by taky mohlo mít jinou barvu. Jinak mi to přijde OK.
  • Ahoj borci, zvětšení textu je fajn, mohl by být větší i při čtení diskuze, font bych neřešil. Proč nevyužíváte celé plochy monitoru? nevím jak vypadají stránky na ostatních monitorech ale na širokoúhlém mi přijde, že po stranách je spousty nevyužitého prostoru. Celkově se skoro nic moc nezměnilo, co se mi nelíbí je ten velkej hnusnej žlutej pruh na hlavní stránce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit