Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tu reklamu z uplne praveho sloupce presunout uplne nalevo a diky tomu rozsirit hlavni stredni panel.
  • mr.c
    Za mě palec nahoru. Moc se mi to líbí. Pro mě je důležitá přehlednost a ta tu je. Co se týče nadpisů (jak tu mají vůči nim komplex) tak ty mi nevadí. Krásně se to čte a to je účel. Zatím jsem nenašel nic, co bych potřeboval změnit. Dobrá práce
    • mr.c
      Zlobí mi přidávání her do mých žebříčků.Přidal jsem si tam pouze jednu hru a víc mi nejde...
  • Zmenšit velikost písma v článcích. Jsem sice zhruba o 3-4 roky mladší nez redakce a možná mám zatím lepší zrak, ale v současné podobě to je fakt obr písmo tak akorát pro moji babičku.
  • Coffin.Corner
    Tajně jsem doufal, že zrušíte pluska a mínuska v diskuzích. Nemají žádnou vypovídající hodnotu a jenom lákají trolly. Jinak celkem dobrý, změna je život :)
  • Ten pravy sloupec s bleskovkami ma mozna zbytecne velky okraj.
  • 2SirWallace: Tak reaguj manualne... to snad takovej problem neni :D
  • Je to super:-)
  • Pridavam se tady ke komentujicimu: novy font vypada, alespon subjektivne, jako nepoplatny sve dobe, tan predchozi byl urcite modernejsi. Muj nazor...na druhou stranu nemam problemy se ctenim.
  • Jenom malé doporučení...možná bych přecijen zvážil vytvoření té GAYMES.cz odnože, protože je nutné rozšiřovat pole působnosti a ta doména je stále volná...neváhejte.

Vážně, nový design víceméně v pohodě, zvyknul jsem si rychle a prostě jsem rád, že zde byl zachován základ původního designu.
    Pokud je to možné, u mobilní verze bych byl rád, kdyby šlo označovat nové příspěvky pomocí "NEW" v levém rohu, jako tomu je u normální verze. Je to velmi užitečná funkce, kterou bych velmi uvítal.
    Taky mám problém, že když v mobilní verzi chci jít do diskuzí, tak mně to hodí na normální verzi. Přidáním "m." před odkaz se ale dostanu do mobilních diskuzí, což je ale celkem nevyhovující.
  • můžete to prosím vrátit jak to bylo !! Tohle je šílený. Koho tohle zase napadlo měnit stránky. To už nemáte na práci nic jiného ? Tohle vymyslel zas nějakej PR manažer *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit