Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nový font je strašně špatně čitelný a tak nějak nezvykle protáhlý. Přečíst článek až dokonce bylo o moc těžší než dříve (a ne kvůli obsahu). Nadpisy se na stránce trochu ztrácí...mohly by být větší nebo jinak odlišeny od okolního žlutého zvýraznění.
    Lišta s rozdělení dle platformy je určitě užitečná...
    Jinak hranatost je teď moderní...a hlavně zůstalo tmavé pozadí :-)
    • Ale když se prohlížeč odzoomuje tak na 85%, tak už to celkem číst jde... *5*
  • Nadpisy článků jsou naprosto příšerný. Zde bych zvážil změnu fontu, jinak fajn.
    • Ještě jedna věc, která mě dost dráždí, je jiná šířka hlavního obrázku a textu článku. Vše pak působí hrozně amatérsky (odflákle), což považuju za zásadní grafickej kiks.
  • Barvy, vzhled a fonty - neřeším, nikdy nejde vyhovět všem, sloupek s textem by mohl být širší (při rozlišení 1920x1080 je polovina šířky stránky neviužitá), ale mám pár postřehů co se týče funkčnosti.
    1) V hlavním menu položka RECENZE - změnit název, po otevření se dostanu na recenze, ale filtr mi nabídne i na ostatní články. Když nevím kde hledatostaní články, tak by mě určitě nenapadlo koukat do položky Recenze.
    2) Vyjde a vyšlo - v prvním sloupci Právě vyšlo je 6 her, kde je místo datumu vydání otazník, např. Battlefield 4: Naval Strike má již téměř dva týdny datum vydání oznámené, i kdyby to nikdo nestihl aktualizovat, tak otazník ve sloupku VYDANÝCH her je nelogický, zvlášť u her několik měsíců vydaných (např. Ryse: Son of Rome).
    3) Katalog her - používám prohlížeč Opera 12.16, ve sloupci Platformy mi to u každé hry vypisuje dlouhý výpis kódu stránky, např. [{'gameId': 11520, 'id': 145557, 'imported': 0, 'name': 'Wii', 'releaseDate': '2006-04-00', 'seoName': 'wii', 'shortName': 'Wii', 'url': 'http://games.tiscali.cz/katalog/wii/', 'visible': 1}, {'gameId': 11520, 'id': 145559, 'imported': 0, 'name': 'PlayStation 2', 'releaseDate': None, 'seoName': 'playstation-2', 'shortName': 'PS2', 'url': 'http://games.tiscali.cz/katalog/playstation-2/', 'visible': 0}] {'scheme': 'http', 'params': '', 'path': '/katalog/', 'fragment': '', 'query': '', 'netloc': 'games.tiscali.cz'}
    4) Otevření galerie obrázků v novém okně - nemám s tím problém, přesun na další obrázky kolečkem myši mě překvapil, ale po prvním šoku nezbývá než pochválit, podle mě výborný nápad.
    5) Online hry - popisek hry POD obrázkem mi přijde velmi nešikovný, oči mi tak nějak samy přiřazují k obrázku popisek nad, který ale patři jiné hře. Dále po velkých obrázích her je zbytek her s menšími obrázky rozsypaný a divně uskočený, po pátém malém obrázku je poslední čtvrtina obrázku useklá (Opera 12.16)
    6) Games TV - šipky u videí nabízí jen několik dalších, nadpisy nad kategoriemi by mohly vést jako odkazy na všechny videa z kategorie
    7) výpis článků podle data - nabízí jen den před a den po, nejde najít konkrétní den
    8) Archiv podcastů - odkaz na video je jen u prvního, pokud ostatní nejsou na webu games.cz, tak by tam mohl být alespoň odkaz na youtube. Nadpis (např. Fight Club #172) by mohl odkazovat na původní článek.
  • A článek končí odkazem "pokračování", které končí na 404:

http://old.games.tiscali.cz/reviews/cctsfirestorm//index2.asp

A to nebude asi jen tenhle článek...
    • PS: A když už dám reagovat a chybně opíšu kód, tak po následném správném opsání se už příspěvek nepřiřadí k tomu správnému jako reakce, ale vytvoří se jako zcela nový příspěvek.
  • Jako grafik mam vidim zasadni problem s citelnosti textu, web na kterem se maji cist clanky by nemel mit bily text na cernem, boli s toho oči. Šířka pro text je malá. Když už jste změnily vzhled, myslim že by to mělo byt směrem k použitelnosti a to se bohužel nestalo. Font nadpisu nic neřeší... Být vámi zamyslel bych se nad tím a minimálně bych upravil CSS do bílé a nahoru strčil přepínač tmavé a světlé verze. Normální uživatelé nad barvami nepřemýšlí, ale ta bílá se žlutou na černé je vražda pro oči, fakt...
    • Mne naopak vypaluji oci weby se svetlym pozadim ktere narozdil od textu na aktivnich monitorech v noci osvetluji celou mistnost *5*
    • Inquisitor
      Já teda absolutně nevnímám při čtení rozdíl mezi černým a bílym podkladem.
      • Vrook
        Já jo a bílá na černym se mi čte líp. Monitor zkrátka neni papír a bílá fakt svítí, takže mě oči bolej spíš z bílýho podkladu. Kór když si web otevřu v noci a nechce se mi, nebo nemůžu rozsvítit, takže sedím ve tmě. To jsou pak ty vyloženě bílý weby za trest.
        • Tak tak, tmavé pozadí s bílým textem je pro oči mnohem pohodlnější. Z bílého pozadí se oči unaví daleko dřív. V Autocadu a jiných programech také pracuji zásadně s tmavým pozadím .... bílé jen na screenshoty aby se neplýtvala barva :).
  • Jsem opravdu jedinej, kdo postrádá možnost přepnout si games na bílou variantu s černým textem?
  • tak jakó zprvu jsem vytýkal "nadpisovej font" nu, ale po těch (asi) třech dnech mi to už v žaludku netrčí, jak kdyby tu byl už od počátku počátku! Na co si teda, ale jakó nemůžu ani za mák zvyknout je užitej font v článcích.. když si třebas rozkliknu recku na Ground Zeroes demo, tak fontík verdiktu je bilí(!) a možná trošku drobný, zatímco hlavní text je našedlý, což je lepší varianta, než lucka bílá.. ale to rádkování.. ty rozestupy.. nejlépe dopadly diskuse z teho bych jakó vycházel.. děkuju za pozornost a dobró noc *2*
  • Jeeee este treba premenovat nazov webu-domeny na Hratky.cz a bude to kompletne !! :-)
  • no ja články na games nečtu takže je mi jedno jakej mají font
  • Ellendway
    Vzhled se mi líbí. Je to příjemná změna.

Jen menší problém na iPhonu. Když jsem na webu přes Safari a zkusím přejít na 2. stránku novinek, hodí to nějakou divnou chybu: http://i.imgur.com/t39Jhg1.png

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit