Přejít na výpis diskuzí
Nová verze GTA V vyjde na konzole v listopadu, PC se dočká až příští rok
12.9.2014 | Adam Homola
203 příspěvků
-
mel jsem to predobjenany kdyz to melo vyjit na console..... mel jsem to predobjenany jeste ted kdyz to melo vyjit rok po consolich....
ale ted... ted jim na to dlabu... nejen ze to piratnu ale jeste to budu seedovat, tohle je plivnuti do tvare PC hracum.... nechtej moje prachy.... tak je nedostanou -
-
prave kvuli takovym jako ty (piratum) r* na pc hrace kaslou.
-
Ty jsi fakt exemplární příklad blbečka.
-
-
Protoze odmitam platit za rok a kus starou hru kterou uz maj consolisti dohranou, s tim ze je VELIKA sance ze port bude vypadat podobne jako GTA4?
Fact radsi at z toho udelaj exkluzivku a na PC se vybodnou uplne, bylo by to lepsi nez tohle -
-
Z tvejch komentářů mi krvácej oči, ty dospěláckej Pkčkáři *11*
-
-
@kennyB - tady se nekdo snazi byt edgy za kazdou cenu co? :)
-
-
kenny ma zas 5 prispevku pod sebou vsechny uplne nesmyslne vykriky do tmy.
kdyz chces flamovat tak to aspon delej poradne, urazet jedince je hodne ubohe, je videt ze uz nemas nic cim bys velebil tu svou consoli.
-
-
No ale pravdu, hoch zpola trochu má. To se mu nechat prostě musí.
-
-
Pravdu možná má, ale jestli jí bude podávat tímhle způsobem, stejně jí nikdo nebude vnímat *1*
-
-
Snad jsi chtěl říct, že ti z jeho comentářů crvácej oči. Musíš s ním mluvit na jeho úrovni :-)
-
-
Omylem jsem napsal *1* Omylem jsi napsal i slovo "fact" *7*
-
Tak si zas odvykni, jestli nechceš bejt za vola do smrti :-)
-
promin, jsem zvyklej psat cuntsole, ale prislo mi ze neni cilem myho breceni nekoho urazit, proto jsem tam omylem napsal C misto K.
Jestli je tohle jediny co sis z myho komentare vzal tak v tom pripade je vse v poradku pac o tvuj nazor stejne nestojim :)
nic ve zlym
-
-
-
-
-
Consolích??? *8*
-
-
tal proc ne..kdyz někdo muze prznit angličtinu s cestinou dokupy zcela bezne, nejake conslolich nikoho uz nerozhodi..slova typu..vyfakoval, ownit, imho..atd se pouzivaj bezne a nikoho to nesere..je to hruza, ale holt nova doba a mladez urcuje směr internetove a posleze i normalni mluvy:)
-
-
-
Tak tak, ted jen doufat že příspěvky zde naběhnou (nebudme skromní) aspon do 100-150 za den. Ostatně na co jiného tenhle článek i hezký nadpis slouží, no nato aby se válčilo jak jinak. *3*
-
-
No až takhle dalece jsem neuvažoval ale konec konců pc vs. pc tu ještě nebylo. *4*
-
asi to musime trochu rozdmychat :D je libo apple vs android nebo konzole vs PC? :D
-
-
Sinclair ZX 81 vs Commodore 64
-
Amiga vs. Atari ST ...
-
-
jednoznacne commodore 64 *5*
-
-
-
-
Rockstar...vsadím se že PC verze zas bude muset mít tucet patchů aby se to dalo hrát. 2 Roky stará hra za plnou cenu mimochodem pro nás? Ne děkuji, již nemám zájem. Raději zůstanu u Metal Gear Rising a u Saints Row IV.
-
-
Just Cause 2 multiplayer pro 2000 hráčů je taky fakt hlína *1*
-
-
Vážené děti, nikdo vás nenutí GTA V kupovat.
A tvůrce hry má právo ji vydat, kdy uzná za vhodné.
Jestli je pro vás hra za dva roky stará a nehratelná, nebyla pro vás hratelná ani v den vydání na PS3/X360. -
-
a my, hráči, zase máme možnost si hru kdykoliv beztrestně stáhnout, vesmírné jin a jang je tedy v rovnováze a všichni jsou spokojení *4*
-
-
To se pak ale nesmíš divit, když někdo nechce hry na pc vydávat jen kvůli takovejm, kteří si hru raději stáhnou, než by si jí koupili. Fakt nechápu, jak tady můžete psát: koupit si 2 roky starou hru za plnou cenu??? Nikdy *8* Holt některejm lidem se člověk nezavděčí *7*
-
-
tak já ti nevim, Rockstar na PC jebe, GTA IV vydali ve skoro nehratelnym stavu, furt nějaký odklady proti konzolím, cpou ti pitomej Rockstar Social Club, jedno staré lidové moudro říká "jebeš ty na mě, jebu já na tebe"
-
-
Takze cely humbuk a petice o vydani na PC byly vlastne proto, aby si to PC hraci mohli ukrast. :)
-
-
-
-
-
Nechápu komentáře typu "platit za 2 roky starou hru...*", to co vyšlo před rokem na staré konzole byla jen placená beta/demo, aby vydělali na vývoj plnohodnotné hry.
Mimochodem, celá mapa je dělaná znovu, taktéž každý model, každá textura, animace.. všechny vozidla mají detailní interiér a to hlavní, Pohled z první osoby :)
Nezbývá mi než poděkovat těm, kteří zaplatili za nedodělanou Betu, díky takovým se k nám dostane kvalitní produkt :)
*od kdy jsou 2 měsíce 2 roky? -
No já si jí pořídím i když jsem jí dohrál na ps3ce. Nová grafika bude příjemný důvod proč si to znovu projít. Pro mně jsou Rockstar firma, na kterou je co se kvality obsahu snad největší spoleh na trhu a klidně jim přispěji plnou cenu hry na jejich ferrari a další tituly;). Rád bych si v budoucnu zahrál třeba RDR2.
-
Tedy nic extra. Podle keců, prostě lepší grafika. Nic co by hráč nemohl na PC anebo na nové konzoli vidět.
Poškození vozidel asi bude stejně chabé a GTA IV zůstane nepřekonáno. -
No to mě teda štvou, těšil jsem se, jak budu mít o vánocích luxusní pařbu. *13*
-
Ted se můžu zas zasmát nad tím kolik bude povyku, pláče a rozmrzelosti " Blbej rokštár už zaše posunul vydání mé očeklávané hry" *15* *2*
No a ted vážně, proč by měli Pccčkové brečet zapaří si tak jako tak a ještě třeba lépe sice se jím zadýchají stroje ale třeba budou mít spešl edici i s DLC které teprve výjdou na konzole. Nejsem nepřející a doufám že budou mít stejnou radost. Jako jsme měli mi jejich blízkých bráchové.
*4* Takže nezbývá než zatnout zuby... a vydržet. *12* -
-
A nebo budeme mit rok nehratelnej port s naprosto crippling DRM kteory si stejne budu muset cracknout i kdyz sem za tu hru platil, jako v pripade GTA4.... nevim jestli na to pamatujes ale GTA4 se nedalo hrat na nejvykonejsich strojich jeste rok po vydani.
Nemam nic proti consolim, ale jsem PCckar, GTA hraju od jednicky a porad si pamatuju to drama ohledne "exkluzivity" trojky kdyz prisel sony s balikem penez.
Muzes se zasmat, jsem tvuj typical butthurt PC user :) -
-
O GTAIV pc mi nemluv, to byla ještě kolik měsíců k láči. Crackovat jsem naštěstí nic nemusel. *4*
-
-
ja psychicky nezvladam steam a games for windows najednou... navic tusim ze to melo jeste rockstar social club :D
to je to samy jak far cry3, tez jsem koupil a okamzite cracknul.... udontplay nechci!
jedinou hru kteoru jsem koupil a nemusel hledat crack je witcher... protoze CDprojekt na mozek. -
-
Hmm, jenže pak ses ochudil o hraní MP a to je škoda ne (aspon officiálně).
Steam? Games for windows chápu ty jsou ty tam ale Steam... na něm není tak moc špatného tedy pokud nejsi jako jeden místní expert Jejdasek pro něj je to to nejhorší co mohlo pc scénu potkat. -
-
Na steamu samozrejme neni nic spatnyho, diky steamu jsem si zacal kupovat hry kdysi davno, nemam rad krabice takze mi nevadi platil "full prize" za digital.
Myslel jsem ze mi vadi ze to mam na steamu a k tomu musim mit jeste windows live a rockstar social club.
Vetsinou hry u kterych to jde si cracknu, kde chci hrat MP tak bohuzel nemam na vyber no :)
-
-
-
-
-
Zabijte to než to naklade vajíčka *7*
-
-
Díky R*, alespoň si více užijeme The Crew, dokoupíme zbylý obsah do iRacingu a podrtíme pár noobů v pCARS :))