Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konecne aky-taky posun. Osobne som sucasnu generaciu konzol prezil s vtedy novym core2quad a neskor jednym upgradom na vyssiu mainstream grafiku. (vyse 4 rocne naklady pod 800e) Predpokladam, ze to bude podobne.
    Davno su prec doby 90 rokov, ked kazdorocny drahy upgrade predstavoval drasticky rozdiel.
  • Ach jo.
  • Mato1987
    ako tak pozerá tak vesnickoslav opäť válcuje prítomných úžívateľov svojimi opodstatnenými a fundovanými príspevkami :D
    • A ty tomu jako vzdy nasazujes pomyslnou korunu. *1*
      • Mato1987
        tak povráva sa v kadejakých kuloároch, a niekde ma už označili za tzv. poetického potentáta.
  • herni prumysl de do sracek *16* a to uz delší dobu,,,,,,,,PC vs PS,,,war,,war newer changes,,,,ja osobne jako hrac milujici RTS a vselijake HC simy letadel na PC nedam dopustit,,,,podle me všechny hry na PS stoji za ho.vno,,,,,cilova skupina hracu PS sou decka a podle toho ty hry i vypadaj!!!jednoduchost a primocarost sou pro tyhle hry typicke,,,,ja osobne bych vyvijel hry na nadupene PC sestavy a na PS at si hrajou lepsi tetris(ve 3D),,,,,,,,,,,me totiž se.re ze se diky tomudle trendu vytraci RTS zanr a o tech simech ani nemluvim *9* ,,,,koho furt bavej ty zku..veny doomovky?? *16*- DECKA a tem by se to do ruky dostat nemelo *1*
  • Asharak
    Hornbach!

Jaj, 460, aww díky *1* Ale těch 6GB ramek pro minimum je hnus teda -_- Na 4GB by to mělo jít udělat jakože přednostně, snižovat si prodeje když stačí stáhnout kvalitu a pořádně to zoptimalizovat... pff. Takhle to vypadá na druhé Metro 2033 *15*
    • Nejlepší ceny byly ještě před sloučením nebo krachem několika menších výrobců. Pak už šli ceny nahoru a teď to tím vykonstruovaným vyhořením u Hynixu nakopli ještě trochu vejš. Vyšlo to u disků, tak proč ne u pamětí.
    • Takze som dobre spravil ked som pred styri a pol rokom kupoval 6GB RAM *1* A teraz su drahe jak svina, nakolko vyhorela Hynix fabrika v Cine.
      • Asharak
        Jo, za 1050,- luxus, sice pak ejště šlo 2x4GB na 800 něco což mě taky dál štvalo :/ No a teď jsem naštvaný že nemám 16GB *7* *15*
    • Jasný a ty si další co čeká technický pokrok ve hře a udivuje ho, že hra bude požadovat i poněkud lepší hardware. Co se týče pamětí na herním PC, kolik křiklounů nemá 8GB RAM? A jestli, tak proč ještě proboha ne? Před rokem stály pár šprdlíků, teď si je pěkně zaplatíte.
      • Asharak
        Jenže ono by mělo existovat něco jako nastavení, kde by šlo nahodit vše pro hraní na PC se 4GB ram, takto každý tu teď má většinou 4GB a když si to přečtou tak to třeba nekoupí a jak někdo napsal, budou si ve firmě k vůli tomu třeba i stěžovat na prodeje :D . Vykřikl jsem to jen k vůli tomuto. Zbytečně mě matou, takhle to totiž vypadá jako by to něšlo na nromálním PC s 4GB, natož 32bit Win *4*
  • tak až taková hrůza to není. Kromě CPU které stojí 6500 se upgrade nového HW nebojím. Ono ostatní komponenty nejsou zas až tak drahé. Desku seženete od 1500 a paměti kit 12 GB za 3000. Když máte slušnou grafiku ( což předpokládám ) je to investice 10 000 max 12 000 Kč což vám vydrží si myslím pěkných pár let. Každopádně mě těch 8 GB paměti zarazilo :/
    • S tou výdrží několik let bych si nebyl u desky za 1500 tak moc jistý... Kvalitní PC je hlavně vyvážená kombinace HW, pak vydrží dlouho.
      • Asharak
        Desky jsou v klidu, mám z kategorie za 5000,- a už mi odešly zadní USB 2 *1* *9*
        • Pokud si kupuju CPU za 5+k ... nebudu ho davat do MB za litr ... Uz jen proto, ze dost pravdepodobne velmi rychle chcipnou smejdsky kondiky/ztabilizatory a ten CPU vemou sebou.
    • Asharak
      Tjn kdo dnes nemá 25 táců na nový komp *1*
  • Však to sú parametre normálneho hráčskeho PC :)
    • Otazka spis je, jestli ta hra podle toho bude vypadat - cimz osobne nemyslim vzhled. Pokud se totiz spickovy hry spokojej se setinovym vykonem, tak tohle podle pozadavku musi dostava mininalne 11/10.
    • A chudáci co si roky stěžovali na ošklivý hry kuli starým konzolím ti teď budou pálit mínuska za to že máš pravdu a oni radši svedou problém na "nekvalitní optimalizaci" než aby uznali, že je na čase po 3-4 letech koupit nový PC. Ano, dle mě máš pravdu. Možná až na tu i7 která je dle mě ustřelená je to lepší herní počítač.
  • filias
    8mi vláknový procesor a pořádná DX11 grafika. Co se asi dalo čekat u nové generace? Budou to jen kvůli PC trhu to optimalizovat na 4 vlákna, když jsou konzole 8mi jádrové??
    • Veskoslav
      i5 čtyřjádro je výkonější než ten jejich 8 jádro Jaguar....Prostě je to jenom o lenosti. Nic víc.
      • To není o lenosti, je to o tom, že na PC je ta sestava nastavená tak, aby to jelo 60FPS a FullHD, dost možná i textury budou kvalitnější (těžko říct). Stále tu všichni srovnáváte max. detaily na nové generaci herních krabiček a max. detaily na PC. Jenže i na nové generaci konzolí se nebude počítat to samé co na PC. Co se zatím ví o konzolích , tak né všechno poběží v renderovaném FullHD a 60FPS a skok na rozlišení HDready je celkem slušný odlehčení hardware.
        Nevim za co ti dávají mínuska. Jestli za tu i5ku, tak jsou naivní a dávají je neoprávněně. Jestli za tu lenost...
        • Boze muze byt nekdeo tak blbej? Zjevne muze ... pokud se hra dela na vic ruznych platforem, tak samozrejme JE v z 99% TOTOZNA. Neexistuje pak zadnej duvod, proc na PC nedat k dizpozici lowres stejne jako to bude na konzolich - to by vyvojari museli byt leda dementi, protoze by sami sebe okradali o prijem.

Dtto pozadavek na 64bit a dalsi ptakoviny ...
          • No, ale zatím to jejich chování něco takového ani nenaznačuje, i když je jasné, že budou chtít vydělat co nejvíc. Nebo možná je ten jejich port mizerně zpracovaný a oni se rozhodli z této chyby udělat "featuru". Pod záminkou next-genu by se pak nemuseli otravovat s nějakým opravováním chyb, který by snížili nároky na HW. Doufám, že, ale převáží nakonec ty nižší minimální HW nároky.
        • Veskoslav
          Mínus a plus naprosto neřeš. Někdo se nudí a to všude, kde něco napíšu:)

Jinak souhlasím. Ale přijde mi od Ubisoftu dost pokrytecké tak vysoké nároky na tuhle hru. Už ti minimální zavánějí. Jakmile má konzole 8 GB RAM pro všechno a oni po nás chtějí 8GB RAM+1GB RAM na grafiku, tak mi prostě přijde, že na to kašlou. Navíc tam na 98% bude Uplay, které nefunguje každý třetí den....Ale ono jsou to spekulace. Osobně počkám na uvedení a podle toho se rozhodnu. GTA V není na pc, tudíž jsem tuhle hru bral jako "náhradu". Ale s takovou si asi pořídím až Division.
          • filias
            Vzhledem k tomu, že next-gen jsou v podstatě jen PC v hezké krabici, tak ty nároky pokrytecké nejsou. Vzali parametry konzolí, podívali se jaký HW tomu plus/mínus odpovídá (s tím že tam má běžný uživatel mraky balastu a OS na to není tak optimalizován - tak něco přidají).
            Bude to konverze z xBone, ne 360.... a takovýto nároky teď bude mít skoro vše.
    • WD neni next-gen hra. Jinak by ji ani nevydali na PS3/XBOX360. 8 jader v next-gen konzolich vs PS je jako cim vic pruhu tim vic Adidas *3*.
      • Robotron3
        Ale to přece neni technicky ta samá hra. Proč by to neměla být Next-gen hra? Samozřejmě, že na nových konzolích je.
        • Ja netvrdim, ze na novych konzolich neni. Jen ze to neni nex-gen hra. Next-gen hru by na starych konzolich ani nerozchodili. Next-gen hry budou (aspon doufam) skutecne potrebovat tech 8 jader v next-gen konzolich. WD je ocividne nepotrebuje.
          • Robotron3
            Když je to dělaný na next-gen konzole, tak je to přece next-gen hra. To si pak definuješ svuj vlastní význam toho slova *3* Když se dělá obsahově tatáž hra třeba na mobily, tak taky neřikáš, že na těch velkých konzolích a PC to ani neni plnohodnotná hra, když jinou verzi hry spustí i mobil.
            • Ježíš... ukažte mu jak vypadal Just Cause na PS2 a třeba mu pak dojde jak to s tím next genem na stávajících konzolích dopadne ..
            • Veskoslav
              Nevydat to na staré konzole:)
            • Robotron3
              To je snad logický, že na starym hardwaru ta hra bude osekanější a bude vypadat hůř. A jak jinak bys to chtěl udělat? *15*
            • Veskoslav
              Neříkám, že je méněcenná. Stejně si myslím, že jediný rozdíl bohužel bude v tom, že Xbox 360 a PS3 to budou mít osekanější a bude to vypadat hnusněji než na nové konzole. To je totiž Ubisoft.
            • Tak si to opakuj pořád dokola až si pustíš Tetris na PS4/XBONE *1*.
            • Robotron3
              Probůh, jak to, že tak jednoduchou věc nikdo nedokáže pochopit. Vždyť ta X360/PS3 verze je technicky jiná než next-gen. Že jedna verze je přizpůsobená staršímu hardwaru konzolí a nová novějším přece neznamená, že ta nová verze je nějaká méněcenná *3*
            • Veskoslav
              Není to next gen hra. Pakliže jsou schopní to rozjet na staré generaci, tak je to pouze hra, co je na next gen konzole. Nic víc. Next gen je pro mě připravovaný Zaklínač 3 atd. Ale Watch Dogs nikoliv. Je to prostě hra, co vyjde na všechno. A pakliže se bavíme o Ubisoftu, tak je jejich Division pro mě next gen titul.
      • chybka: "vs PC"
  • Vysoké nároky asi nebudou způsobeny jen grafikou, ale především tím obrovským ekosystémem města, díky terému když se něco eckne, tak se to může projevit na duhém konci města. Takový efekt mávnutí křídla motýla. Právě proto se na to strašně těším.
    • Nesmysl. Leda ze by hraci na PS3/XBOX 360 chodili v prazdnym meste *1*.
      • PS3 ma take 8 jader samozrejme.
        • A kazdy jednojadrovy PC ma asi tak 10x vyssi vykon ...
        • frag.ment
          Ale to nejsou plnohodnotná jádra.. Je tam jedno řídící a ty další jsou jen menší "pomocníci". A hlavně je to uplně jiná architektura, než jádra v PC procesorech a nedá se to nějak srovnávat.
  • No neviem, ja už síce pokukujem po nejakom novom radeone, ale moja "zafírka" 5770 zatiaľ ťahá v 1920x1080 spolu s 965BE všetko k spokojnosti. Ak je človek pri zmysloch a nepchá v nastaveniach SSAO, kadejaké PP efekty a iné kkcinky, tak môže vyhúliť aj textúry, tiene postačia na high/stred a ide sa aj s 4xAA/16xAF. Spoko FC3, teraz Arma3 medzi 25-30fps. Ak človek nebude chcieť vidieť v odraze v mláke na chodníku aj belmo svojich očí, tak aj Watch Dogs pôjdu spoko! A keď nie, preložíme vývojarov z Ubi do Hornej Planej!!

http://www.youtube.com/watch?v=nMoFS7WR8qU

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit