Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tim, ale myslíš PC verzi viď? Protože na konzolích jsem si žádného zabugované sajrajtu nevšiml :-) a to tu hru hraji do dnes.
  • San Andreas a fiasko? *15* *15* Jsi maximální mimoň!
  • Thrax
    Tak tady musím reagovat, ačkoliv patřím k těm co onu negerskou kulturu nesnáší, tak SA mělo šmrnc jako žádný jiný GTA. Právě, že SA vystihlo život gangů a podobných sraček jak se patří. A hra samotná je i přes slabší grafiku peckou daného žánru. Nejlépe zpracované město co jsem ve hrách zažil. *8*
  • ja som hral vsetky Half-Life tolko krat ze sa to neda ani spocitat a nepotrebujem ani otvoreny svet :) ani jedno GTA mi nevydrzalo v PC dlho...taka hra ze povozim sa postrielam ponahanam s policajtmi a zdarec :D
  • No tak grafika bude nejspis ten samej lehce upravenej sajrajt jako GTA IV nevyladena zabugovana ...... ale zatim si necham trochu ty nadeje ze to bude lepsi ale moc tomu nedavam
  • USER47
    Už za těch 20-30 seženeš komp, na kterým rozjedeš cokoli. Abys dosáhl těch 60-70, tak bys tam musel cpát naprosto nesmyslnej hardware, jako jsou ty úplně nejdražší GPU či CPU, u kterejch si připlácíš spousty tisíc za pár procent výkonu navíc, kterej u her ani nepoznáš.
  • frag.ment
    Nápodobně.. Po fiasku s názvem San Andreas za GTA peníze nehodlám utrácet. SA byla nejhorší moje koupě hry. Po pár hodinách mi ta negerská atmosféra tak lezla na nervy, že sem to odinstalovat, hodil do skříně a od té doby tam vzorně leží.
  • Som nehral este ani 4ku, lol.
  • Jak jsme psal níže ten obrovský otevřený svět, kde si můžete dělat co chcete si bere svou daň. Hold to není úžasně nascriptovaná hra plná sekvenčních přechodů, kde mačkáte jen 2 tlačítka a musíte chodit jen po vyznačené trase - jó to se pak kochá okolím, když hned za tím barákem po vaší levici je vzduchoprázdno...
  • Osvícený? Tebe osvítil nějaký k***t ne? :D:D:D běž si léčit ty komplexy jinam prosim tě.
  • Přesně jak říkáte o grafiku v takto otevřené hře s tolika možnostmi nikdy ani nešlo a přesto byla svkělá. Jak píšete ten obrovský otevřený svět, kde si můžete dělat co chcete si bere svou daň. Hold to není úžasně nascriptovaná hra plná sekvenčních přechodů, kde mačkáte jen 2 tlačítka a musíte chodit jen po vyznačené trase - jó to se pak kochá okolím, když hned za tím barákem po vaší levici je vzduchoprázdno...
  • Panebože co tu všichni plácáte jak je GTA po zadu? GTA IV je rok 2008 a ta hra mě baví až do teď, což se nedá říct o žádné jiné hře, kde jen dohrajete 9hodinovou příběhovou linii a už není co dělat - hru dám do špajzu a už si jí nikdy nepustím. To samé GTA III, Vice City, San Andreas vždy mi předchozí díl vydržel až do vydání nového. Co se týče grafiky, tak pokud máte dobrý PC a dáte textury na max. tak se v ohledu s neuvěřitelným VYUŽITELNÝM PROSTOREM hře jen tak něco nevyrovná. Miluji, když si ve hře můžu dělat, co se mi zlíbí, miluji, když to má dlouhý a přesto skvělý děj. Proto miluji GTA a je to pro mě nejlepší herní série co jsem kdy hrál (a to jsem jich hrál vážně hodněě) a myslím, že nejsem jediný, když jen trailer má na youtube za půl roku 20 000 000 zhlédnutí :-) těším se jak blázen a věřte, že z konzole se dá vymačkat ještě více. To, že konzole trošku herní průmysl svojí omezeností brzdí je sice pravda, ale upřímně, kdo má v dnešní době počítač, který by rozjel hry, jejichž HW požadavky jsou větší než ty konzolové?… Navíc si to dneska každý pepík stáhne a pak se diví, že se na PC již 50% her vůbec nevychází, já se tomu nedivím.
  • Takový srágory tu číst fakt nechci. Běž se vykecat jinam. *7*
  • A co říkáš na konec světa?? Já bych řek, že nás nerdi svými zkušenostmi z hraní zachrání takže si je neber do huby milouši *12*
  • je tam totiž málo bloomu, bluru, depth occacions a neni to coolově rozmazaný a všechny ty další serepetičky, co maj dnešní hi-tech hry
  • Shaker
    cutscena ve stylu cekani na zelenou :D
  • walltar
    Já taky nevím co je za problém .... u GTA nebyla grafika nikdy nějak extra dobrá. Ten otevřený svět něco stojí.
  • walltar
    Spletl sem se ... tomuhle vytekl mozek ušima. Táhni zpátky na svoje fašounský fórum.
  • smejki
    nechtěl bys být činčilou?
  • Chocholoušek už jede:-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit