Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • oboje :)))
  • Osviceny
    A mě to někdy bavilo? Jaá píšu pravdu, kterou bohužel hráči nechtějí slyšet... nevím jak to tedy může být "SLABŠÍ"
  • jo ten druhý obrásek je super, ten schodný park mě vzrušil jdu si zmasakrovat šuldu xDDD
  • Menorri
    Nevím jak vy ale já ve druhém obrázku vidím park velmi velmi podobný ba i schodný s parkem v GTA SA...malé domky okolo pro gangstary...někde za námi by měl být most kde né jednou určitě každý projel autem a něco málo zmasakroval xDDD....tajně doufám že to bude mít alespoň něco společného s SA!
  • walltar
    Jo a všichni vlastníci PC sou vytříbení herní gurmáni kteří by špatnou hru nikdy nekoupil.... Tak by mě zajímalo kdo ty hry pro PC kupuje? Nebude to konzolistická konspirace? Kupují si hry pro PC aby to vypadalo že na PC se hrajou porty. Lol někteří lidi sou fakt mimo.
  • třeba tady bude za každou druhou křižovatkou cutscéna, aby zakryla loading, jako v MP3 *1*
  • Já to nechápu. Vy si všichni stěžujete na grafiku, jak je to strašný, ale proč? Vždyť ta grafika vypadá náhodou hezky. A i kdyby nebyla kdovíjak dokonalá, tím líp, alespoň to rozjedou i starší stroje. Ale vážně, ta grafika je pěkná, je vidět že v dnešní době jde skoro všem jen o grafiku. Mě jde hlavně o to, aby v tom městě byla spousta vedlejších aktivit, to mě na GTA vždycky táhlo nejvíc. Otevřenost a hodně vedlejších aktivit.
  • walltar
    Nemáš nějaké problémy s mozkem? Třeba že zkapalněl a vytekl ušima?
  • A jéje na EG tě to přestalo bavit? :D ale musíš sám uznat, že tohle tvoje "poselství" je tentokrát jedno ze slabšího :(
  • Nerdi hrají diablo , wow a podobné ultrasračky a né gta , ty nerdská nulo *15*
  • Plus tam nebolo treba ziadnu fyziku aut, chovanie ludi atd. Proste klasicky koridor vs otvoreny svet.
  • Shaker
    Nerad to rikam, ale tohle je typicky ceska povaha... kritizovat, navazet se do systemu, ale kdyz nekdo takovyho cloveka vybidne, at s tim teda neco udela, kdyz je to spatne, tak si sedne a cumi do zeme... Za me, chlapce, tahni zpet na novinky.cz nebo idnes a ne*er se mezi svobonej paranskej lid tady na games.cz.
  • Radovane? *15*

http://exotopedia.org/wiki/Norm%C3%A1ln%C4%9B_ps%C3%A1t_hodlat_nehodl%C3%A1m
  • Shaker
    taky sem docela cumel, ale precejen max mel mensi lokace
  • Zfetovany nebo ozraly ?
  • Jedeeeem a nezastavujem. Pojd *1*
  • Osviceny
    Ano nerdská hra pro nerdy a jejich mastné prsty od mastné hlavy . Nerdi maji pozitek z hrani GTA větší, než z pro ně neexistujícího vyvrcholení.Jejich pos@@@ý život, který od dob vydání San Andreas let stál za ohromné H...o se najednou zprijemnil pocitem litosti a marnosti nad sebou samými . A nerdi se zas zavrou u sebe doma a roky nevyjdou ven, nezajima je ze jini lide v evrope jsou napadani cernou zveri a muslimske klíny rodi jednoho skudce za druhym, ne, jim jeto jedno!!! Ano nějake levicacke sionistické kapustnacké prase rekne, ze to dela i majorita, oo muj boze, no jiste zeto dela, ale mam se nechat mlatit, okradat a zivit i ty druhy? ptam se proc proc!! Ne ale nerdi u GTA to nezajima jejich první stouch bude maximalne do bramborove kase a virtualni vzruseni nad neexistujici postavickou nake wizardky ci gay nerda nad muzem s velkym svalemm u nohy. Ale jednou vam to dojde, ze vas byt okupuje romska rodina a najednou zjistite ze v baraku nejde elektrina a vase slast, nad jebanim milionu neexistujich nepratel skončí a vy se zamyslíte až vám budou romové klepat na vaše bila vratka ze mate jit pryc . achjo jednou to pochopite a budete me dekovat za to, ze vam to nekdo rekl. Takže masturbujte si nad vaší modlou dále, je to váš život, snad pochopíte, že ty super ultra mega íber extra killing možnosti v GTA jsou jen smyšlené neexistující vyrtuální kody, které napsal stejný upocený nerd jako vy....
  • Shaker
    pribehove a hlavni postavou jednoznacne Vice City, moznostma San Andreas a grafikou + fyzikou GTA 4, kdyz tohle vsechno Rockstar hodi do petky a prida tomu multiplayer ve stylu SA-MP modu na San Andreas, tak tu mame hit roku... Jen jeste vedet kteryho :)
  • Shaker
    vynechal si tu cast, ze spousti v procesorech deffaultne zakazane stepeni jadra, coz muze vyvrcholit az v jaderny vybuch! ;-p
  • Podle tech screenu to teda rozhodne nevypada. Ale jsou z konzolove verze, na PC to snad bude vyrazne lepsi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit