Přejít na výpis diskuzí
Nové obrázky z GTA V jako omluvenka za absenci informací o hře
12.7.2012 | Petr Poláček
125 příspěvků
-
Já ti dám dementa !! nevím, co se ti na SA nelíbilo a je mi to srdečně u zadku, ale to, že se to někomu líbí, není důvod ho pomlouvat. To dělaj jen ubožáci !!
-
!
-
Resource based economy je zajímavý pohled na řešení současných problémů ve světě, ale spojovat Jacque Fresca s bojkotováním videoher, z důvodu, který s tim nemá vůbec nic společného, je docela úlet :)
-
Ok, řeknu ti to jinak. Peníze dnes nemají žádnou podkladovou hodnotu, ale přesto jsi jimi ty i většina dalších ochoten platit. Tak se na to prostě vykašlete a investoři budou mít po prdeli, nikdo jim desetkrát zrecyklované Duke Nuke, NHL, NFS, GTA, CoD nekoupí, hráběma na ně, zrušit monetární systém.
Fakt že hry sú dnes iné ako ked som začínal hrávať... ale to boli aj filmy, hudba.... ja si nemyslím že konzole niečo brzdia... je to len nenažranosť autorov...hardware s tým nemá nič spoločné a konzolisti už vobec nie...
-
Ale jo, před chvíli jsme se tady dohodli s Pepou, Frantou a ogarem8412, že je potřeba odstranit všechny, kteří jsou ochotni platit za ten blivajz, co tady dnes vychází jako hry.
-
Když se člověk poblije, stále vidí zvratky poměrně čistě, tohle se nedá přirovnat ani k týden rozloženému teleti.
-
Hodne inteligentná reakcia... bohužial je to tak tým že si každy deň vypláchneš hubu na diskusnom fore nadavkami na konzole nič nezmeníš...
-
Tak tos přehnal! JAK MÁM HRÁT NA PC, KDYŽ VŠECHNY HRY JSOU OPTIMALIZOVANÉ NA TY VAŠE PODĚLANÉ KONZOLE? Není co hrát! Nároky konzolistů jsou minimální, stačí jim chlast, sex, rychlé auta a peníze a pořád dokola, nic komplexního, nic náročného, prostě jen a čistě ubohý konzum! Je to k zblití!
Konzole hateri... nikoho váš názor nezaujíma... hrajte si na pc a nekritizujte... fakt je to už otrepané, mne konzola vyhovuje viac ako pc a mám aj pc, len to tu nikomu necpem v každej diskusií aké su konzole strašné... konzole tu boli, sú a budú ... zmierte sa s tým!
-
Ta grafika je naprosto otřesná..
-
Na kompu možná, na ntb mi to nejde 1) malý výkon grafiky, 2) základ to má na enb series a ten nepodporuje nvidia optimus, takže i s obyč enb (to by mi noťas vpohodě utáhl), mi to nejde, protože se to zapíná přes intel grafiku :( Škoda, ten enb s dobrým konfigem by sednul. Ale i tak je to dle mě skvělá hra pořád.
-
Hraju to pořád dokola a ve městě je vždy co dělat. Někdy mi stačí jen tak lítat po městě a prostě to žije a baví mě to. :) Ale každýmu to sednout nemusí no.
-
skvela hra nez zjistis ze ve meste neni co delat a pribeh stoji od otevreni tretiho mesta za starou belu *7*
-
skvela hra pokud si nainstalujes icenhancer a das hq textury.
-
Max Payne 3 je asi nejlépe optimalizovaná hra na RAGE enginu, oproti GTA IV a L.A. Noire mi to jelo daleko líp a s lepší grafikou.
-
máte pravdu, ale mě nejde o hry, já chci podpořit vývoj technologií, mě jsou hry úplně ukradené
-
som na tom tak isto už takmer pred pol rokom som to predobjednával
-
to si z lacného kraja :D high end "komp" je aj za 60-70 tisc KČ...čiže 2000-2500 ojro