Přejít na výpis diskuzí
Nové obrázky z GTA V jako omluvenka za absenci informací o hře
12.7.2012 | Petr Poláček
125 příspěvků
-
Dneska jsem asi po roce konečně instalnul Just cause 2 a se všim na max je toopravdu užasný snad nejlepší grafika a ještě v tak rozlehle hře je opravdu něco tak doufam, že gta zase nastaví latku o něco vejš.
-
No to je celkem jedno ne? Jestli 30K nebo 60K .... za 30K už je slušný stroj. Důležité je, že lidi co mají dneska konzole nedají za PC ani 30K natož 50K.
Pro mě je max 35K za bednu bez příslušenství max, víc bych do PC nedal a celkem mě to stačí. -
Ono IV taky vyhlazování na PC neměli jestli se nepletu.
-
Ten první obrázek je asi San fierro vzadu je asi most Golden Gate.
-
Doufam ze se poucli z Max Payne 3 co se tyce optimalizace a GTA na tom bude stejne tak dobre. Snad nejsem jediny clovek ktereho prekvapila optimalizace MP3 podle me je naprosto vyborna.
-
Ale tak co. SA vypadalo taky hur nez GTA 3 a slo tam hlavne o moznosti, otevrenost atd. *5*
-
To je screen z xbox/ps3 verze? prazdny ulice + zadny vyhlazovani *1*
-
Což o to, PC verze třeba bude. Otázka je, jestli to bude tak zase tak "skvěle" optimalizované....
-
Jak můžeš vědět, jak je optimalizovaná hra, která je ještě ve vývoji? Ze kterýho blázince si vylezl? Vem si prášek a zmlkni.
U GTA o grafiku nikdy moc nešlo a i tak bych řekl, že vypadá skvěle. -
Tak zrovna fyzikální model doufám zachovají. S Euforií je úžasná zábava. Já bych spíš ocenil pořádný anti-aliasing.
-
Pořád chybí pořádný anti-aliasing *9*
-
Mno ja pocitam ze je to grafika z konzolove verze kde uz to asi az tak o moc lepsi nez 4ka byt nemuze. Ani posledni Saint Row na tom neni lepe. Spis me zajima jestli budou delat PC verzi a jak bude vypadat. Hlavne me zajima jestli nebudou mit nejaky novy vychytavky co se tyce fyziky.
-
To s tim dementem bylo na čupačupse za to jeho trollení celej den (ostatně reaguju snad na tebe?). A SA nemám rád, příliš mnoho zbytečných prvků, rapu a podobnejch blbostí. IV mi sedly líp.
-
tak tak, navic kdyby byla grafika jeste lepsi tak uz to asi na tom 4roky starym kramu co mam nerozjedu xD
-
sedět u rybníka? Asi tam bude i rybaření *1*
-
Ze je grafika stejna jako v GTA IV? Na to se*e pes, hlavne at je v tom meste co delat
-
Ok, fair enough, pojďme teď rozebrat pixel po pixelu a vyždímat nějaké ty zaručeně pravé a budoucí herní prvky, jak je u každého materiálu z GTA dobrým zvykem. Mám jeden, budete moc lítat helikoptérou! Ale jinak sem v koncích.
-
ty seš ale prase....
-
Nie, ale môžeš sa posadiť na monitor :P
-
Přesně tak.