Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    izometricky? skoda *7*
  • si precti na wiki co to je crowdfunding nebo gugluj...
  • Malleth
    Problémy se sehnáním publishera by měli hlavně proto že jde o izometrický RPG čistě pro PC, ne kvůli tomu že chtěj mít kvanta textu a hluboký postavy. To měl koneckonců Fallout new Vegas taky.

Neříkám že chci akční mlátičku, ale pořádný RPG, který přinese i něco novýho.
  • Cahir
    Tak to jsi tady opravdu špatně... Kdybys použil reflexi, došlo by ti, že odpověď na svojí otázku má před sebou. Obisidani chtějí udělat hru, kterou by jim publisher nezafinancoval. Kdyby chtěli udělat hru, která není až tak oldschoolová a není nevídaně hluboká a ukecaná (zdravím Planescape), pravděpodobně by neměli problém se sehnáním publishera. Z toho si tedy můžeš odvodit, že chtějí dělat hru opravdu oldschoolovou a opravdu ukecanou (mají tam Avellona proboha!!!).

A není-li reflexe tvojí silnou zbraní, stačilo si přečíst oficiální vyjádření na Kickstarteru. *3* . Akčních mlátiček máš po světě beztak plnou prd*l...
  • Běž jinam.. *12*
  • Malleth
    Aby to s tim návratem k oldschoolu moc nepřehnali. Především doufám, že nebude moc ukecaná. To je třeba pro mě hlavní věc co mě odradí od návratu ke starším klasikám.
  • +- jeden den
    http://www.kicktraq.com/projects/inxile/wasteland-2/
  • Robotron3
    Proč by nemohli? Když tady ta možnost je a lidi jim ty peníze dají, taky by byli hloupí toho nevyužít.
  • Za jak dlouho získal prvního melouna Fargo?
  • Cahir
    Evidentně se Kickstarter v určitých aspektech vyvinul někam jinam. A to nemusí být nutně špatně... Vývojáři samy "bohatí" nejsou, od financování je tu publisher.
  • walltar
    Já pochybuju, že studio jako takové má dost peněz na to aby udělalo celou hru samo. Proč by se potom nechali ovládat vydavateli, kteří je financují? A pochybuju, že do toho nedají vlastní peníze, prořože 1,1M zase na velkou hru není tolik.
  • lol, spíš jak můžou chtít žebrat peníze bohatí a zkušení vývojáři, nejsou to určitě chudáčci...já myslel, že je to pro nové vývojaře a podporu jejich projektů...ale zřejmě si z toho dělají chytráci a staří pardálové podnikání bez rizika *7*
  • walltar
    Tak přesně tohle znám ... naštěstí sem měl pár kámošů na střední co radši hráli hry. Pro mě asi nejhorší bylo, když už sem šel do hospody tak poslouchat ty kecy proč si nedám pivo a tak a nikdy sem nikomu nebyl schopný vysvětlit, že pro mě není alkohol nic extra protože sem z vinařské rodiny a nikdo mě pít víno nezakazoval už od 15 a pivo nepiju.

A mám s tím problém dodnes protože si dám wisku nebo koňak a všichni se na mě dívají jak kdybych porušoval nějaké svaté pravidlo nebo co.
  • walltar
    O tom ten Kickstarter trochu je ... jediné, co se kontroluje jsou odměny. Když někdo napíše hru jako odměnu tak ji musí udělat, ale jaká bude už je na daném člověku. Díky tomu tam vznikají takové hry, protože na ty vývojáře nikdo nedohlíží a nikdo jim nehledí přes rameno a nepočítá kolik se prodá kousků. A když budou mít nový baráky tak co? Pokud s tímhle máš problém tak tě nikdo nenutí přispívat a můžeš si hrát ten stejný AAA sh*t pořád dokola.
  • Cahir
    Dobrá dedukce. Mainstreamová média a hráči buď budou mít dostatek sebereflexe, aby zavřeli tlamy a uctivě se vyhnuli něčemu, co není jejich šálek čaje, nebo na tom nenechaj nit suchou...

Už teď se hrozím těch naprosto nemístných srovnávaček se Skyrimem *7* ...
  • walltar
    Jo to asi jo. Já osobně doufám, že to hude hardcore co to de, a obtížnost bude někde mezi cestou na měsíc a sestavením LHC doma v garáži.
  • Cahir
    Forgotten Realms není žádná záruka - stejně tu zápletku, postavy atd. musíš vymyslet od píky... Špatnýmu scénáristovi promakanej svět prd*l nezachrání a dobrej si ho dovede vytvořit. *3* Co se pravidel týče, DnD a ostatní systémy mají tvůrci RPG her tak brutálně zažité v krvi, že to stejně bude hodně podobné. Není to tak, že bys vytvářel něco naprosto odlišného...
  • ucho
    velmi nepravděpodobné s tím pohledem, když budeš ovládat zřejmě celou skupinu.
  • A jé, další "duchovní nástupce". To jsem zvědav, jak si poradí s vytvářením vlastního světa a pravidel bez Forgotten Realms a DnD - u Dragon Age se to Bioware moc nepovedlo. Taky doufám, že to nebude jen izometrické - bylo by fajn přepnout kameru za rameno - u všech 3D RPG her, které nabízely izometrický nebo podobný pohled (Neverwinter Nights 2, Drakensang, Dragon Age, Witcher) se to docela osvědčilo.
  • Black_Hand
    hmm super. ted mi odstal prachy planetary annihilation a ted todle...hur, todle je projekt, do kteryho musim vrazit stejne jako DFA, Wasteland 2, SpaceVenture....moje konto trpi :(.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší