Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    Hardcore RPG fanda od RPG neodchází, stejně jako fanda koní nepověsí v dospělosti sedlo na hřebík... Když máš něco v životě fakt rád, těžko to lze považovat za pouhou krátkou životní etapu (v šestnácti jsem si myslel, že by bylo fakt super kdybych si mohl každej víkend až do konce života vožrat držku jako dobytek a skončit zvracející na hajz*u - prostě mladickej pohled na život... ale vyrost jsem z toho... skoro). Když už lidi odchází, tak spíš od casual titulů - prostě už jim nepřijde taková prča mlátit babky v gtáčku a spíš by nahonili bicáky ve fitku a sbalili kozatou spolužačku.

Tohle je specifické studio tvořící hry primárně pro specifickou skupinu lidí (nebo by se k tomu alespoň po krachu Black Isle rádi vrátili), pláčeš tudíž na špatném hrobě. Kroky vpřed hledej u mainstramu...
  • Trol.diskuzni
    Podle mého jednoznačný krok zpět... Doufal jsem, že se hry budou posouvat spíše kupředu, aby měly skutečně co nabídnout většině populace, která od her po dosažení dospělosti masivně odchází za formou i obsahem bohatšími způsoby zábavy.

No, jak vidno, nevypadá to. *6*
  • Cahir
    *1*
  • Tak to je fofr! Ty daj ještě dohromady minimálně deset mega, to je jistý. *8* Kurva! Že já nenabízím svoje pánve taky na Kickstarteru, kam se hrabe teleshopping. *1*
  • No jsem docela zvedavy co udelaji s tema penezma co dostanou navic. Prece jenom maji jeste 30 dnu, to by mohlo byt zajimave. Plus jestli se ukaze, ze tyhle legendarni studia dokazou udelat legendarni hry a nemusi lezt do zadku EA a podobnym vyzirkam, mohlo by to byt jeste zajimavejsi ;-)
  • Záporák v BG 2 lezl do snů, protože BG 2 byla hra o duši hlavního hrdiny. Kdyby tohle téma Obsidiani rozpracovali v Project Eternity (a napomáhá tomu jejich pojetí magie v něm), plesal bych radosti.
  • Naopak, je to lehce přes 24 hodin, ale pořád je to super. Taky jsem backer ;)
  • Cahir
    A je to doma chlapci a děvčata!!! *1* Vybráno požadovaných 1 100 000 dolarů a to ani ne za 24 hodin...
  • Vyborna zprava, dik za info! Jo a ty penize uz skoro maji, chybi jim asi 1.5k $ to tam do deseti minut maji. Tez pujdu prihodit ;-)
  • Tak jsem to nevydržel a přispěl. Snad to bude stát za to. *14*
  • walltar
    Náhodou taková uklízečka je někdy zásadním členem teamu vývojářů. Jinak by se pořád jenom vyprošťovali programátoři z lavin krabic od pizzy a energeťáků. Už si někdy zkoušel programovat, když ti zaapadne klávesnice do bordelu? Testerů najdeš vždycky hromady stačí jeden poster na FB, ale kvalitní uklízečka je jako kvalitní zedník.
  • walltar
    Jo pokud bude hra dobrá, tak bugy i přežiju a nemastný neslaný design úrovní mě nikdy až tak nevadil, spíš je horší, když jsou úrovné parádní, ale mechaniky té hry sou nudné.
  • Thorleif_cz
    Osobně mám problém vykat lidem, kteří vykání používají ke "kultivovanější" formě "Di do zádele!"
    Vykání je pro mě slušnost, výraz úcty a respektu.
    Edit: Navíc, v poslední větě mi tykáš, starej...
  • ucho
    pleteš se, k vývoji jsi asi moc nečichnul ty. testeři z minulých projektů potřeba vůbec nejsou, tu hru nikam nepovznesou. tester je prostě snadno nahraditelný člověk a maximálně záleží na tom, kdo je řídí, aby byl ve všem systém. takže článek v tom má pravdu, konkrétní tester pro finální produkt příliš důležitý není. navíc o zásadních chybách se často moc dobře ví, jen spíš není čas je opravit hned...
  • Presne tak.
    Inak sa divím, že V nebojuje i za vrátnikov. Nie je to určite lahká práca posielať agentov s teplou vodou do p*dele... *2*
  • logiku to nema zadnou, jen ja si hru rad zahraji hned po vydani a ne az za pul roku ci rok, az to fixnou...pokud vubec. A netykame si, mladej
  • Thorleif_cz
    Když použiju tvoji logiku, stolicoidní hra od pablbů ze zaostánkova bude se sebelepčím testingem jen rychle a plynule svištícím hovnem! Narozdíl od hry, která si nedostatečným testováním do svých prvních dní pod rukama hráčů odnese pár chybek, které však bezproblémů opraví pár patchů... Zkoušel jsi už někdy leštit stolici? Já ne a o naleštěný dekor keramiky nemám zájem...

Vrátnej může svým kyselým ksichtem, nepříjemnou náladou a nevybíravým chováním zkazit den tvůrcům. Nevím, proč se vztekat kvůli tomu, že vrátné "umístil" Petr do pozice méně důležitých osob...
  • Což o to, klidně bych diskutoval, ale bez nekonstruktivních urážek, které navíc nedávají smysl a bez ignorování všech protiargumentů. To je pak dost jednostranná diskuze ;)
  • Cahir
    Nemám pochyby o tom, že to bude výjimečná hra, jen se bojím nemastného, neslaného deisgnu úrovní a prostředí a bugů... Bojím je možná trochu silné slovo, většinou mám tyhle aspekty v prd*li, když mě hra pohltí.
  • Cahir
    Ježíši! To jako vážně? Tester je člověk, kterej nemá vliv na duši projektu. Může se zasloužit o to, že hra bude šlapat tak dobře, jak byla zamýšlena, ale nijak nepřispívá k tomu, CO ta hra je... Kdybych měl nazývat i tohle klíčovou pozicí, tak pak už je jen krůček k vnímání uklizečky jako klíčové, jelikož svou poctivou prací zvedla klukům od vývoje náladu, a ti proto oplývali duchaplnějšími myšlenkami...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit