Přejít na výpis diskuzí
Nové RPG od tvůrců Fallout či Planescape řádí na Kickstarteru
15.9.2012 | Petr Poláček
206 příspěvků
-
Holt na Kickstarter už nelezou jen ti co nemají prachy. Asi před měsícem mě docela překvapilo, že se na Kickstarteru objevil Defense Grid 2 od Hidden Path Entertainment, což není zas až tak malá a neznámá firma jak by se mohlo zdát. Kromě Defense Grid 1 se s Valve podíleli na posledních dvou Counterstricích.
Na druhou stranu oproti Obsidiánům nechtěli moc, jen 250 000 s tím, že projekt bude stát mega a zbytek vývoje si zacálujou oni sami. *5* -
a na co vam bude supr trupr hra od supr trup tvurcich lidi, kdyz si ji pak nezahrajete kvuli chybam? Jejich hry byly vcelku vyladene, takze kdyz by kvalitu produktu hlidali ti sami lide, byl bych klidnejsi nez kdyby to delali borci z Bohemia Interactive.
-
Sami v tom videu rikali, ze je to kvuli toho, aby jim do toho nekecal producer. Rikali, ze se budou zodpovidat primo hracum (kterym se beztak zodpovidaji tim co vyrobi) akorat to bude primocarejsi.
-
s
-
*15* Testovat hry může každej druhej, rozumnej a vnímavej člověk... Tvůrčí činnost už je něco jinýho. Že ty někde něco testuješ? *12*
Edit: Poštolka to ví taky... -
http://www.youtube.com/watch?v=h-LbvFckptY
*14* -
Testovani neni tvurci cinnost a v tom je ten rozdil.
-
Tak teď se ukáže jestli za špatné hry může vývojář, nebo vydavatel. Doufám, že udělají solidní hru a že bude i víc AAA studií které půjdou na kickstarter. Ať se v EA trochu zpotí.
-
pro pana Polacka, ktery evidentne k vyvoji software ani necichnul, natoz aby o nem neco vedrl : tester je velice dulezity clen tymu, protoze bez testovani byste nenapsal ani ten svuj blabol, protoze by to nejspise nefungovalo. Takze kdyby tam byli testeri puvodnich projektu, bylo by to rovnez vitane. Bezte radeji delat tu popelarinu
-
No, chápu, že někomu klasická fantasy leze krkem, ale co máš zrovna proti Tormentu to mi hlava nebere. Já bych za druhou takovou "interaktivní knihu" obětoval svou sadu nožů, mopů, mixérů a možná bych jako bonus přidal i svoje levý varle. *5*
-
Asi stejně jako chybělo obhajování neobhajitelného, takže každý jsme asi dostali reakci, kterou jsme zakysle/povýšeně očekávali: pravidla internetové diskuze tedy byla splněna, takže to asi můžeme uzavřít.
-
Morava: Proč by ne? :-) Však "hold" a "holt" jsou uplně jiná slova, a přestože tady kolega tě opravil poněkud svérázným způsobem, není důvod nevzít si z chyby poučení....
-
Díky pane profesore, ale než začneš korigovat mne, mněl by jste začít u sebe.... "kua" není ve slovníku a dále by ta věta měla být: "Těchto chyb je plný web".... *1*
Mě hold nepředěláš, na to jsem už starej, zaměř raději svou snahu na mladší...
p.s.?: když dojdou argumenty přijde na řadu slovník... ach jo *7* -
No ano, to zábradlí v Římě mělo nahoře takový látkový polštář, prarodiče to mají na chatě... ty rakety, tank a náklaďák, to bylo předpokládám při honění Nasriho, že? Pokud by to někomu tak hrozně vadilo, tak by si taky mohl všimnout, že ta místnost nemá strop, resp to jsou jen hadry, takže by nebyl takový problém to tam dotáhnout vrtulníkem. Ale mohli tam udělat nějaká vrata, to jo. A to s pracovištěm...pokud vím, jediná místnost, kde někdo pracoval na počítači, to bylo cestou k "výslechové místnosti" a tam byly jen dvoje dveře :3
Radnice ve FNV byla až v Niptonu, takže moc nevím co máš na mysli.
Á, to mi chybělo... "jestli si myslíš X, tak jsi Y". To si s dovolením strč tam, kam slunce nesvítí. -
holt se pise holt a ne hold! kua tydle chyby je plnej web. ach jo.
-
nevite jestli za ty penize to bude plna hra, nebo pak budou vydavat nejaky posrany dlc?
-
V římském bytě. Vtipné bylo taky skladiště zbraní, kde stál tank v hale, kam nevedly žádné dostatečně velké dveře (asi ten barák postavili kolem toho tanku nebo raketového nosiče nebo co to bylo. Na velitelství alpha protocolu byla chodba čtvercového půdorysu se čtyřmi dveřmi, v nííž v jednom rohu stál počítač, u nějž pracoval nějaký týpek (tomu říkám kvalitní pracoviště). Prostě architektonické maso, které se stejně projevovalo i ve Falloutu New Vegas (hned na začátku, kdy procházíš radnici, jsem vysloveně trpěl. když to srovnám se Stalkery, kde bylo prostředí převáděno víceméně 1:1, tak je to jak nebe a dudy. A jestli si myslíš, že smysluplná level architektura neovlivňuje zážitek, tak jsi naivní.
-
Tak já Kickstarteru doteď úspěšně vzdoroval, ale tohle bylo i na mě moc *4*
-
A to by mě zajímalo kde konkrétně bylo tak tlusté zábradlí, případně jak definujeme zábradlí... dohrál jsem AP zatím 2x a žádných grafických pitomostí jsem si nevšiml.
-
Svatá trojice... http://i.imgur.com/0vhxL.gif