Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vokr.cz
    Je to správná rebelie. Lidé se ze všeho bojí nejvíce změn. Tak každý člověk co něco chce udělat jinak je prvně odsuzován a pak hlásán. Stejně jako Hus, stejně jako Vávra:) Za takovo usnahu co on a kolegové z WH dělají, to nemůže dopadnou špatně. Problémy měla i Mafie 2 po úspěšné jedničce a to jen proto, protože tu hru chtěli udělat fakt dobrou a vydavatele chtěli peníze co nejrychleji, tak má dvojka duch jedničky možná ani ne z půlky. Možná je čeká drsnější cesta, ale s větší svobodou a tím pádem velkou odměnou pro ty co to ocení. Takhle hry nedělá snad dneska nikdo. Protože to není SWAG a EASY...
  • Na začátku se psalo, že dostali 60 mega a jestliže v blogu psali, že jim docházely prachy, tak jim to stačilo pouze na nějaký rok - rok a půl...
  • Oni asi nevedia kde sa pohybuju naklady na hry, ved facebookove hry stoja niekedy 6 miestne sumy v dolaroch a nieto este takyto AAA titul :)
  • Všichni se mají rádí, lidé pracují zadarmo a pořád se objímají.
  • Robotron3
    Vyvíjet velkou AAA hru není tak dobrý byznys, aby si ho někdo vybral kvuli čistému zisku, obzvláště u nové značky. Kdyby chtěl někdo vydělat co nejvíc peněz, asi těžko si vybere tak nejistý podnik jako tvorbu AAA hry. Do toho jdou jen lidé, kteří k tomu mají nějaký vztah.
  • No jo, ale vydavatel = investor *3*
  • Suma je to pekna ale pro tuhle hru naprosto nerealna ;)
  • Kedaro
    Investoři?
  • A kdo zaplatí ten vývoj ???
  • Vyvojari se vzdy pousti do vyvoje hry za vidinou zisku z neceho co je bavi ;) Ver vim o cem mluvim ;) Samozrejme ne vsichni jsou tu i lide kteri to delaji pro poteseni ale to jsou radovi makaci(grafici, scripteri, koderi) ale ti co se pousteji do vyvoje to delaji v prve rade kvuli penezum je to byznys jako kazdy jiny smir se s tim. A ver ze mam kolem sebe spoustu lidi co maji radi COD ci BF a jine serie ktere me netahnou a ti si mysli ze to je super napad ze vydali dalsi dil.
  • Kr.Pa
    Tak zrovna Original War kvůli tomuhle nepronikl do světa, a to byla koncepčně neotřelá a originální hra!
  • Robotron3
    To srovnáváš s náklady na nějaký GTA ne? Já myslim, že tady v ČR žijeme v trochu jiných relacích. Půl melounu dolarů je pěkná sumička *3*
  • Kr.Pa
    Jsi moc přežraný fantasy filmy nebo seriály, proč by proboha někoho tak zbytečně porcovali? A každého? To by ten voják asi těžkdo vydržel v 30 min bitvě.

A mimo to, Husité používali tupé zbraně a střelné zbraně, takže jaké porcování?!
  • Kedaro
    Opravdu je nutné mít vydavatele, který by akorát kecal do vývoje? Proč nenahodit hru na GOG, steam a další služby, rozeslat novinářské verze, udělat pár trailerů a hotovo ne?
  • Na takovou hru, jako chce pan Vavra ne. 4 mega jsou tak akorat na iso RPG. Na tohle by to chtelo tech 7-10. To neda, nikdy.
  • On asi myslel korun?
  • Robotron3
    Mě přijde teda půl milionu dolarů hodně slušná částka. To by snad na nějakej pátek vývoje stačilo ne? *4*
  • davidBray
    povědomí průměrného američana o středověku: V Brugách - v historickém centru "můžem se zeptat v kolik tenhle zábavní park zavírá?" takže asi takhle :)
  • ucho
    to máš od kdy? já mám jen 400,- cítím se podveden.
  • spoock
    Na Kickstarter musíš mít pořádný zvuk, silnou prezentaci, horu slibů. Teaser nenavnadil ani mě, fanouška. Připomínalo počin nějakého ňoumi, který si hrál týden s Cryenginem a pokud to mělo být předzvěst onoho příspěvku na hru, tak mohl jen odradit. Rozhodně klukům přeju, ať to dotáhnou do konce, i kdyby tahle hra nebyla zas až tak promakaná, věřím, že pokud si najde fanoušky, ostatní věci můžou dotáhnout v dalších dílech. Rozhodně by byla škoda přijít o středověkou rubačku ze středověku. Hejtři, kteří musí mít trpaslíky a magii jsou pokřivení.
    Osobně by mi nevadila magie ala husitská trilogie od Sapkowského, ale chápu záměr Warhorse.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit