Přejít na výpis diskuzí
Nový blog o vývoji RPG Kingdom Come od Warhorse je o hledání vydavatele a boji o přežití
19.12.2013 | Petr Poláček
236 příspěvků
-
jediný co bylo ze hry viděl bylo na cryengine promu aka tohle (http://www.youtube.com/watch?v=hpJCYkMFFmo) . Ted byla hra jen oznámená krátkym teaserem
-
a co když ví?
-
Takže, zámořák, který pro nás má představovat edukativní vzor, může omlouvat absenci znalostí Evropy, ale Střední Evropa má oprávněnější ho*no na hlavně kvůli neidentifikaci Vermontu, Georgie nebo kterýkoliv jiný stát, kromě Kalifornie, New Yorku a Texasu? Co to kua?
Mě hlavně tady jde o zájem. I ti, kteří nemají v merku místní dějiny, se nebrání vstřebávání informací a mají alespoň povědomí o nějakým Lincolnovi. Tohle u druhé strany ale zpochybňuju, tam povědomí široce končí jejich hranicí. Když mi někdo flákne hru o válce v Pacifiku, tak mě to nějak nepohoršuje. Jsem ochotný sbírat informace a zajímat se klidně o to, kde se ta slavná západní divize vylodila na které ostrovní řiti. Ovšem ukazuje se, že se jistá část světa se může naopak zesrat otázkami a obavami, jaké prosazení může mít věc věnující se evropským celkům 15. století. Tomu já říkám divná mentalita. -
No to tazko.. pol mega KC by prepalili za mesiace
-
Zabalit to můžeš jít ty. Tím, že tu budeš na hru blejt pod 20 různými nicky realitu nezměníš. Tebe musí strašně srát, že Vávra zase dělá hru, která bude legendou.
-
Za pravdu se každý zlobí, jsi marnej
-
Vám platí za příspěvek? *8* *9*
-
Tys videl nejakou hru? NIKOHO to nepresvedcilo? Meles kraviny
-
První dojem ze hry je hroznej, nikoho to nepřesvědčilo. Vávra to může zabalit a jít zase mudrovat, jak jsou všechny hry špatný a teĎ může přidat i to, jak je jeho hra ještě horší *1*
-
Sorry, ale to je mýtus. Za to, že poznáš Bostonské pitie čaju - významná udalosť pre celý svet, ktorá nakoniec viedla k vytvoreniu prvej demokracie a republiky v modernej histórii - neznamená, že poznáš amer. históriu.
Len tak pre zábavu, vieš mi povedať niečo o udalostiach medzi bitkou pri Yorktownu (1781) až po zvolenie prezidenta Wash. k moci (1788)? Vieš mi povedať, čo sa dialo počas Washingtonovho prezidentovania? Čo je to First a Second Bank of the US? Vieš vôbec, že v 40. rokoch bola vojna medzi USA a Mexikom? Vieš mi stručne povedať priebeh Americkej občianskej vojny? Významné bitky, velitelia? Vieš čo je to Reconstruction, od kedy, do kedy trvala, o čom to vlastne bolo? Vieš mi vymenovať aspoň jedného prezidenta medzi Lincolnom (16) a Wilsonom (28)? Vieš o tom, že Amerika mala dvoch prezidentov, ktorí sa volali Roosevelt? Vieš mi vymenovať jedinú významnú udalosť, ktorá sa stala počas úradu T. Roosevelta? Vieš o tom, že je to jeden z 5 najvýznamejších prezidentov? Vieš koľkých prezidentov zastrelili? Ako sa volali? Atď.
A toto boli pomerne jednoduché otázky. Za to, že nejaký Američan nepozná Husitské vojny, ktoré boli významné pre strednú Európu, ale sú úplne irelevantné preňho neznamená, že je na tom vzdelaním horšie. Ani ty by si určite nevedel nič o Čínskom období bojujúcich štátov, pritom je to významné obdobie pre východnú Áziu. -
A ty si myslíš, že na Steamu se objeví jak? Když bez vydavatele, musí projít greenlightem a to je běh na rok +- a s dobrým koncem jen když zaujme dost lidí. Tyhle ukázka nepřesvědčili absolutně nikoho, že by to byla dobrá hra.
-
Vždyť má pravdu, předsedu. Kušujte s minuskama.
-
Zeptej se na ulici, co se třeba stalo v roce 68, to máš naši vlastní historii starou pouhých 40+ let. A budeš zírat. Krom toho chtěl bych vidět tebe, jak mi na mapě ukazuješ jednotlivé státy USA a víš i pár hlavních měst. Věděl bys kulové machýrku ;)
-
A ty jsi v traileru viděl nějaké Husity? Já tam viděl vojáky v jednotných barvách a zbrojích, což Husity vylučuje. Ale i kdyby, tak taková rána do kebule tou tvou "tupou" zbraní nadělá větší paseku než sek mečem *3*
-
Obávám se, že tahle hra bude fiasko. Nechápu na koho má být mířena - západ to zajímat nebude, zřejmě i pro to, není vydavatel. Pokud má být šířena pro východní trhy, nebude tomu přizpůsobena lokalizace a cílení na východ. Nevím co tím chtějí říct, ale Mafia měla úspěch, protože byla ze Západu v zajímavé době a navíc v neokoukaným prostředí. Jako fanoušek Dana a spol. (díky Mafii), mě tohle fakt nepřesvědčilo a ani se nedivím, že vydavatele nepřesvědčí - dejte tam magii, draky - a zisk máte zaručen - s touhle hrou jste měli přijít v době boomu a ne v době recese.
Kdyby jste raději udělali něco jako Mafia z dnešní doby v Evropě, nebo nějakou hru za Studený války, lidi by Vám utrhli ruce...
Hra není jen o grafice...
Jinak co jsem zatím viděl ukázky atd. - se mi nelíbí jméno a ani zbylé zveřejněné informace, přesto přeji vývojářům ať se mýlím a hra je mnohem lepší, než to celé dění kolem ní. -
No webová stránka vypadá jak pro nějakou browserouvou F2P hru alá travian, teaser zas vypadá jak intro z nějaký hry za stovku z tesca *1*
-
To myslíš vážně? U nás většina lidí nezná ani vlastní historii, nezná ani mapu Evropy a neumí ani psát vlastním jazykem, myslím že v US jsou na tom s obecným přehledem ještě poměrně dobře.
Navíc je US velmoc s obrovskou rozlohou a spousta lidí tam nikdy ani hranice spojených států neopustí, protože nemají proč, takže si dokážu představit a chápu, že je nějaká Evropa, případně Česká Republika vůbec, ale vůbec nezajímá.
U nás, v maličké zemičce, která je ve světě naprosto nepodstatná a lidé by tu naopak měli mít zájem se zajímat o své okolí je to se vzděláním v tomhle směru daleko tragičtější a i přesto se zde lidé smějí, že Američan neví, kde přesně je Česká Republika, ale kdyby se jich někdo zeptal, kde leží Vermont, Georgia nebo kterýkoliv jiný stát, kromě Kalifornie, New Yorku a Texasu, tak ví také naprosté h**no a to mi přijde tedy mnohokrát horší. -
s GTA ? to je jeste radove vyse
-
Hus a nějakej Vávra v jedné větě. Dej si facku.
-
*8* *7* *3* *15*