Přejít na výpis diskuzí
Nový blog o vývoji RPG Kingdom Come od Warhorse je o hledání vydavatele a boji o přežití
19.12.2013 | Petr Poláček
236 příspěvků
-
tak před vánoci mají třeba lidé spoustu jiných starostí, moc lidí o hře zatím neslyšelo, tak by se o hře alespoň chvilku mluvilo a za měsíc by přišel s dalšími informacemi, taková předpříprava a oťukávání veřejnosti. logiku by to mělo, kickstarterová kampaň musí být dobře naplánovaná od samého začátku. ale pro kickstarter zatím nevidím důvod. nehledě na to, že by to znamenalo další měsíc bez přísunu peněz, což jak vyznělo, už by moc únosný nebylo. takže si taky spíš tipnu, že se to spíš dramatizuje...
-
Tento serial nesleduji. Z toho co jsem měl možnost vidět mi to moc realistické nepřišlo :) To by se do Husitské hry rozhodně nehodilo.
-
I mlčanie hovorí dosť... *1*
Objavil sa tu názor o Kickstarteri. Ale nevidím dôvod, prečo by mal o tejto variante Dan ešte mesiac zatĺkať. -
Tými jednotnými farbami myslíš šedú a hnedú? *1*
-
Husitske vojny mely daleko vetsi vyznam a presah, nez jen pro stredni evropu. Mas pravdu, lidi u nas neznaji poradne ani evropske dejiny.
-
Mam zakulisni informace, ze Dan rekne: "Vsichni delaj vsechno spatne a jen ja vim, jak delat vsechno dobre! A uz me neser*e a dejte si do podcastovyho studia ajzl, bez nej to nen irealisticky! A ted me omluvte, musim si odskocit tady do rohu..."
-
Tak když ti jde ta němčina, tak slovník a můžeš číst. Google překládá mezi gemánskými jazyky jedna báseň. :D
-
Ten kopec prostě nevypada jako válečné pole/kopec.
-
Tady zas někdo moc koukal na Spartaka... *7*
-
Viděl jsi někdy středověký film?
Mysliš že by Game of Thrones mělo uspěch kdyby tam nebyli ty boje provedeny realisticky? Nehledě na to jak Hus dopadl. Nic humalního to nebylo.
Pokud tam prostě nebude krev a tahle surovost tak tam klidně mužou byt i kouzla.
To co tam zatím vypada nejlepe jsou asi animace. Jenže rok 2015 je ještě daleko a o rok dříve ma vyjít Zaklinač 3. Se trošku bojím že tedy 2015 bude konkurence někde dál... -
Jenze tento investor neinvestuje vyvoj cele hry, ale jen ukazky, ktara by presvedcila vydavatele, aby se ji ujal.
-
obávám se, že dnes nepoví nic nové, zmíní jen věci, co padly na blogu, max nějakou historku k výrobě teaseru, a bude nás stejně napínat až do toho 20. ledna...
-
Nesouhlasím. Západ zajímá cokoli. Pro hodně lidí, je východ exotika. Podívej se na Zaklínače, Metro apod. Spíše mám obavy z toho, že se ta hra nebude zdát dostatečně atraktivní kvůli tomu, že to bude simulátor bez kouzel - budou to muset dobře představit publiku. Ale pokud udělají dobré video a ingame záběry budou stát za to, tak si myslím, že to má velkou šanci se uchytit. Vávra dělá sice her málo, ale za to jsou opravdu dobré, alespoň teda pro mně, a bůh ví, kde by Mafia 2 mohla být, kdyby v ní bylo všechno co Vávra měl v plánu.
-
Tyden papirovani. *3*
-
Lidem jako ty se rika z m r d! Nic nedokazou a jeste jsou skodolibi, kdyz ti schopnejsi prekonavaji obtizne prekazky.
-
Udalosti blogu končia neistotou tesne po Gamescome (21-25.8.).
Ale na webe sa dá jednoducho dohľadať, že už za mesiac Warhorse robil nábor na viac ako 10 pracovných miest a tento stav trvá doteraz.
Takže mi z toho logicky vyplýva, že sa vydavateľ nakoniec našiel, i keď asi len pre epizodický obsah hry.
Ale uvidíme, čo povie Dan v dnešnom FC... -
tschechische Version bitte
-
Ne, to je opatrnost. Ty bys jen tak nekomu pujcil 200 miliard korun, ktere ani nejsou tvoje? S rizikem, ze si za to pujdes sednout, kdyz to nevyjde?
-
Ono je warhorse regnuta v anglii?
-
Nejvetsi problem je, ze jsou naprísto neznami. Mozna ze meli zkusit nejprve prijit s nejakym mensim, ale kvalitnim (z pohledu investora, tedy ziskovym) titulem, s kterym by si udelali jmeno.