Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jenže problémem je, že se všichni domnívají, že AAA titul musí nezbytně stát přemrštěné částky. Hlavně západní firmy. Východní společnosti ukazují neustále, že to jde jinak. A taky pár uvědomělých jedinců, kteří to mají v hlavě srovnané- jako je např. Fargo.
  • celoush
    Nechlubil bych se tím, že nevím kdo je třeba Martin Klíma
  • Metascore je nezajimave, vydavatele zajimaji predevsim naklady a prijmy/prodeje. A jak to vypadalo s vyvojem M2 asi vis, ne?
  • REDAKCE Kingdom come, se v AJ překládá i jako Království Nebeské,Takže skutečnéj název je něco jako. Kralovství Nebeské:Vykoupení. Když nechytnete Souvislosti tak tam pak hodíte Přijď království tvé: Vysvobození. a pak to má vypadat blbě když název nezkoní vyvojář ale redaktor.
  • Abych se mohl vysmát Vávrovi do ksichtu...
  • tak proc to chces , kdyz to je srajda
  • Kvůli takové budgetové srajdě si nebudu ubírat kredit na premiumu... Torrent musí stačit.
  • Staci mi videt, jak se tu projevujes, abych vedel s kym mam co do cineni. A i kdyz se ti to nelibi, lidskou hloupost hodlam komentovat, jak uznam za vhodne. O tom, jak hra dopadne, v tuto chvili jeste neni rozhodnuto. Tve predpovedi jsou toliko projevem tvych zavistivych prani.
  • lepší je uloz.to
  • ucho
    tak mrkni na metascore
  • A alibismus snad neni opatrnost? U AAA titulu se jedna o prilis extremni castky na nejake bezhlave riskovani.
  • XorxoxTalarius
    Tak pokud bude chtit zaujmout, tak staci pak poslat novinarske kody nejakym YT kanalum ktere se tim zabyvaji, je to takova reklama "zadarmo"
    Samozrejme v pripade ze ta hra bude stat zato a recenzent bude objektivni
  • Vsichni jsou neznami, jako lidi. Vavra se akorat muze pochlubit Mafii, ale druhy dil uz zas tolik duvery nevzbuzuje.
  • Už se těším, až hru nakoupím na torrentu! *14*
  • Takhle ti možná říká maminka, sem to netahej. Neznáš mě, takže kecy o tom kdo je schopný a neschopný, si opět nech na rodinné setkání *3* Hra bude propadák, ani prezentovat ji neumí. Blbej název tomu nasadil korunu.
  • Žadná opatrnost alibismus, který jim vyhovuje. Ne nadarmo se říká "risk je zisk"

Stačí se podívat na výmluvy jako "Prodali jsme jen pět milionů kusů, a stejně se nám to nevrátilo" - a koho to zajímá? Tím mě nedojmou.
  • seprah
    to bylo docela ze slabšího soudku... ty budeš asi ještě malej trollík...
  • Tyjo, ale ten pohled třetí osoby bych tam rád měl :/
  • Samotni ludia co za tym stoja, az tak neznamy nie su.
  • Tak zrovna na realistickosť bojov v Game of Thrones by som sa moc neodvolával. Aspoň za seba môžem povedať, že bitka o Kings Landing mi dojem zo seriálu trochu pokazila.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší