Přejít na výpis diskuzí
Nový blog o vývoji RPG Kingdom Come od Warhorse je o hledání vydavatele a boji o přežití
19.12.2013 | Petr Poláček
236 příspěvků
-
Vzdyt tu nikdo neprska (teda nekdo jo, ale ti by prskali i kdyby jim ten teaser provedl sex, a o tech se nema smysl bavit). Ale i teaser muze byt prece dobry, lepsi, hezci. Podle me je spatne zamest to s tim, ze "to bude jinak" nebo ze to je "jenom teaser". Jo, je, a lepsi to snad bude, ale jak jsem psal, tohle je prakticky prvni velke predstaveni - a podle me neni vubec dobre.
-
Operaci Flashpoint taky nikdo nechtěl vydat a taky se o tom mluvilo, jaká to bude srajda
-
Fascinuje mě tvrzení "Vávra se náhodně přimotal" - M1 měl v hlavě už zkraje devadesátých let. A u Husitů to bude podobné.
-
Dobrý mindráček *3* A kvůli čemu vůbec? Neroztou ti vousy a závidíš, že Vávra jich má plno? *1*
-
to, že vydavatel není oznámenej, ještě neznamená, že žádnej není. Pleteš si pojmy s dojmy
-
Teda "spatne" je blby slovo, neni to nejaka divoka chyba, co jsem chtel rict je spis ta posledni veta - neni takovy preklad 1:1, ktery by tady fungoval, a naopak co funguje, neni 1:1 preklad.
-
Tak zrovna Martina Klímu by sis mohl zapamatovat - http://games.tiscali.cz/rozhovor/martin-klima-od-draciho-doupete-k-warhorse-63753
-
pamatuješ si na první trailer k Mass Effectu? Podle mě naprosto otřesná záležitost a kdybych měl soudit jen podle něj, nikdy v životě bych si hru nekoupil (a to jsem fanoušek sci-fi žánru).
-
Ty vole, dyť je to jen teaser, cos čekal? Teasery jsou vždycky o ničem a je úplně jedno, jestli jsou pro film nebo pro hru. Počkej měsíc, to nejspíš výjde regulérní trailer a pak tady prskej, jaká je to blbost
-
Nemusíš plýtvat energií na psaní takových příspěvků. Ti hateři (dá-li se vůbec mluvit v množném čísle, protože mně to příjde, že to všechno píše jeden blbec) to hatují jen kvůli Vávrovi, který v minulosti musel udělat něco, co je/ho nejspíš velmi ranilo a teď mu to chce vrátit aspoň anonymními výkřiky. Co jsem sledoval reakce na internetu, tak prezentace má velmi kladný ohlas, pár jedinců ovšem nedokáže přenést přes srdce absenci kouzel. Věřím, že to bude nadupaná hra už jen z toho důvodu, že Vávra nikdy nezklamal.
-
Přesně tak. "ještě nemá oznámenýho ani vydavatele" - a to je to. Obešli jich X a nic z toho. A těm neukazovali jen teaser a screenshoty. Takže lze konstatovat, že hra je srajda a nikdo jí nechce. A Vávra je jen užvaněnej chytrolín, kterýmu se jednou něco (náhodou) povedlo a myslí si, že to bude umět zopakovat ... ale nebude.
-
To je skutecne tak nepochopitelne, ze lide od hry, okolo ktere jsou obrovska ocekavani, chteji vysokou uroven kvality i ve zcela prvnim verejnem predstaveni celemu svetu?
A tu tenhle teaser proste a jednoduse nema. Nekdo sem nebo do vedlejsi diskuze hazel teaser na Skyrim. Sam tu hru nemam nijak zvlast rad, ale srovnej ty dve videa.
Tenhle teaser pro hru, ktera mi v poslednich mesicich prisla prezentovana jako velky, ackovy, drahy titul s velikym potencialem je proste velike zklamani. -
Titul jako GTA nebo AC jednoduse levne neudelas. Vychodni firmy mohou tezit z levnejsiho prostredi, ale nijak zvlast neprorazily. Uvidime zda zaklinac 3 diky konzolim konecne prorazi a jake bude mit naklady. Mozna ze tim chces rict, ze dobra hra nemusi byt vysokonakladova a ja souhlasim, ale to je zase neco jineho.
-
Redakce to ma vicemene spatne, to jo, ale ani tvuj prispevek neni uplne presny. Biblicke kingdom come je trochu neco jineho nez kingdom of heaven nebo god (coz je skutecne kralovstvi nebeske). Abych to jeste vic zamotal, tak kdybych mel titul prelozit do cestiny, tak taky pouziju kralovstvi nebeske – jenze ne jako naprosto ekvivalentni preklad, ale jako ceskou variantu. Proste a jednoduse protoze ceske "prijd kralovstvi tve" (coz by byl 1:1 preklad) v cestine narozdil od anglictiny nefunguje.
-
Spíš si neumí přiznat, že ta hra bude srágora, a tak hledá všelijaké výmluvy...
-
Bez urážky, ale kdo je má všechny znát, Jsem snad nějákej katalog Vývojářu ?.Jsem Fanda her,ale prostě tohle není ostuda,Jednotlivý Vývojaří nejsou tak slavní,Spíše jsou slavné Firmy.Já třeba donedávna Nevědel kdo je to Chris Roberts, I když jsem Freelancera a Wing Commandera Miloval.
-
docela by mě zajímalo, co tady všichni ti hateři čekali, že se vlastně bude dít... asi, že zazní andělskej chorál, oblaka se otevřou, z nebe sestoupí svatej Vávra a vypálí jim oči titulem, ze kterýho budou mít dole vlhko ještě týden... najednou je venku první teaser, ze kterýho není vlastně vidět vůbec nic ze hry, za celou dobu se neví nic o příběhu, vlastnostech hry, stylu hraní, z gameplaye bylo vidět možná pár vteřin, z vizuálu taky nic moc, ale už je všem jasný, že pro západ to není a kůň je loutkovej a že má Vávra jen plnou hubu keců.. lidi nic proti, ale nechtěli byste třeba počkat, až budete mít vůbec z čeho soudit? hra ještě nemá oznámenýho ani vydavatele, včera teprve řekli, jak se to vlastně bude jmenovat a hned je to sr*čka? Nejsem bůhvíjakej vlastenec, ale už jen proto, že Mafia byla moje nej česká hra vůbec a i kvůli tomu, že Vávra docela rozumí tomu, co dělá, bych nad ním flintu (nebo palcát) do žita neházel...
-
Zase ta povaha česká,člověk se snaží upozornit a pomoct,a hned se na něho sesypou jak vosy na med.
-
Ještě že si to napsal, aby si to páni redaktoři, když tak doupravily jak je jejich zvykem po přečtení komentářu
-
uff ... animace koně z teaseru je neskutečně loutková a celý to na mě působí jak grafický cvičení na téma "animujeme poprvé v blenderu". Amatérizmus v ryzí formě. Obávám se, že takhle na sebe pozitivní pozornost hoši nepřitáhnou.