Přejít na výpis diskuzí
Nvidia se chlubí grafickými vychytávkami v PC verzi Zaklínač 3
24.4.2015 | Adam Homola
117 příspěvků
-
*13*
-
Far Cry 4 a Dying Light u me v den vydani bez problemu. Gtx 780 Ghz edition. Problem bude u tebe
-
Heh heh, to zas bude lehce se vlnící geraltova bradka a fps dropy jak krá*a. Tydle zeleňácký ňů ekšpírijnc známe moc dobře.
-
Assasins Creed Unity, Far Cry 4, Dying Light.. Všechno dělala "optimalizace" Nvidia. Prvních pár patchů se to nedalo hrát(ani na Nvidia grafárně), prosím Nvidie už dost, stačilo.
Díky bohu za to, že GTA 5 jim na starosti nedali a šlape to parádně hned od začátku. Mít v tom prsty Nvidie, tak si ještě půl roku pořádně nezahrajem. -
Asi ti pokazim den ale najvacsi podiel na trhu co sa tyka grafik ma Intel, potom NVIDIA a az potom AMD. NVIDIA sa s AMD biju len o tie zbytky co im Intel nechava.
-
Hraju poze letecké a automobilové simy. Občas vyzkouším nějakou blbost ala FC4, GTA V. Od roku 2002 jsem měl pouze Atiny a naprostá spokojenost. Na podzim jsem koupil R9 280X a spousta problémů s takty, hlučností a spotřebou. Navíc DCS prakticky nepodporuje AMD karty. 280X jsem prodal a koupil jsem za 3000 bazarovou GTX 670 OC 4GB a neskutečně si chrochtám, absolutní ticho v max zátěži, parádní spotřeba, ve většině her jede snad líp než silnější r9 280X a po nataktování ji strčí do kapsy. Už jinou kartu než Nvidii nekoupím. Pokud se situace dramaticky neotočí
-
kdyz ne konzole vs PC, tak PC vs PC, nebo Xbox vs PS :D
nejlepsi je stejne Ferda !!!
..anebo nejlepsi neexistuje, protoze je vse pomerevano pozorovatelem? to by mozna stalo za uvahu.. -
nema skoro nikdy, dokud neprijde nizsi vyrobni proces - takhle jsou to jen procenta nebo zdimani zdroje a penezenky. jak AMD tak NVidia se za poslednich par let poradne neposunuly.. a ani nemaj nejak duvod proc, konzole brzdej technologickej vyvoj..
-
no proste AMD nepritlacilo s prasulkama dostatecne (mozna vubec). pocitam, ze o reklamu jakou Witcher 3 rozhodne je, staly oba vyrobci gfx. tak jako tak, kdyby to bylo pouze o iniciative a snaze obohatit hru technologiema, tak muze prijit impuls z kterekoli strany. ale o to tu nebezi.. je to pouze tak prezentovano (a to je to co mi na tom vadi).
jinak jsem si samozrejme vedom, ze vyrobci karet behaj za vyvojarema (se "svestickama").. -
A co jsi cekal, ze se tu budou resit rusky motorkari? Cela diskuze se vicemene drzi tématu clanku..s cim mas problém?:) A jinak, na internetu si lidi vetsinove jen premeruji prirozeni a ukazuji kdo je v cem lepsi..to bys snad uz mel vedet.
-
To je zase chat plnej lidí poměřující si přirození tím kdo má lepší grafiku a proč je jeho značka lepší.
-
tak ja myslim ze každý hrac co ma trochu rozumu vi, ze lepsi hrani je na kartách od Nvidie. ja mel kartu od AMD 2x a pokazde s ni byli akorát problémy, hlavne u novych her diky dodrbanejm ovladacum.
Chapu ze plno lidem karty od AMD vyhovuji, ale ja bych ji nebral snad ani zadarmo. -
takú sprostosť napísať preboha
-
@Nego: Nekde jsem před asi měsícem čet, vyjádření tvurcu driverů z AMD kde jasně řekli, že 80% dnešních her je nedodělaná čili nehratelná a musejí jí zpravit driverama.
-
ty neustalí přisuny videa a informací jsou jako mučení
-
Ježiš už je to tu zas Nblbia se zase začiná chvástat nesmyslama tohoto typu. Naposled to zkoušela u ACU kde se vychvalovala že bude mít takovej stín makovej stín a nakonec to dopadlo přesně jak to dopadnou melo, že to vubec nikoho nezajímá. Jediná fičura co mě fakt chytla za triko je TressFX kde skutečně z toho má člově požitek (radost pohledět) Tomb Raider. Aspon že zelenáci ted uvolnili komplet Phyx pro CPU protože BOOM s Phyxem už je dávno pryč a zase se ukázalo že jestli nekde vylítne 80 jiskřiček nebo 50 nikoho nezajímá. Schválně to drželi pro svý g.jádra, když to umí spočítat každej procák ,kterej má v compu každej Nvidia=OMG FAIL
-
CO ?
pokud vim tak testovali AMD 270X @1300 MHz a ta prej dala dolu i GTX980 !
vyuzili pri tom nejake Catalist figle ! *3* -
nedavno se na tohle tema vyjadril jeden dev vramci dx12 diskuze http://www.gamedev.net/topic/666419-what-are-your-opinions-on-dx12vulkanmantle/#entry5215019
tl;dr je neco ve smyslu
The driver has to apply imperfect heuristics to guess what the game is doing, and the game in turn has to do peculiar things in order to trigger the right heuristics. So the game is guessing what the driver is doing, the driver is guessing what the game is doing
v tomhle svetle se clovek ani nedivi, ze si napsali v nvidii vlastni efekty aby sem jim do toho devove nesrali aka Gameworks :P -
tak ty dema nebo simulace urcite, ma to vic castitc, lepsi simulace, kapalina je taky o neco dal nez byla.
Ale v tech hrach je to porad jen takovy pozlatko a neni to primo zaklad tyhle dodatecny efekty, coz jsem si pred 8 lety kdy jsem si tu ageiu P1 kupoval predstavoval
Zatim to je jen o tom letajicim harampadi, statisicich casticovych efektu a trhacich hadrech, ale to uz bylo tenkrat s P1 jen to nevypadalo graficky tak dobre [2006], nemluve o kapalinach... -
Pravdu díš...