Přejít na výpis diskuzí
Nvidia se chlubí grafickými vychytávkami v PC verzi Zaklínač 3
24.4.2015 | Adam Homola
117 příspěvků
-
presne tak ...
Ja vlastnim R9 290 + super domontovaj chladič
Mam sice kazdej den nejake driver problemy,
ale na AMD nedam dopustit, uz jen kvuli kamaradum.
Proste mit AMD je ,,IN´´ a ty problemy z drivers zvladnu !!!
No a Zaklineč urcite vyuzije nejakej catalist boost, takze
moje VGA pri 1300MHz to utahne i na 4K *16* -
Aj napriek tomu je to o kus ďalej ako väčšina toho čo vidime vo väčšine hier. Výhoda Physx v tomto prípade je, že poloha ulomkov po výbuchu sa počíta a nie je naskriptovana. Od toho už nie sme ďaleko aby sa voci hráčom či AI vyhodnocovania aj kvôli damage. Postupne sa snáď dostaneme od skriptovanej fyziky ďalej.
-
jj , presne tak
Prvni ATi VGA sem dostal pod stromeček od maminky.
Mam ji dodnes v ložnici
Proste Zaklinač pujde asi lepe na AMD , poňevač
catalisty su otimalizovana na bazi R9 power managment *16* -
presne tak , muj vudce !
Na AMD nedam dopustit !
Mam doma od nich i hrneček a obrovitanskej plagat na zdi *14* -
Physxinfo.com. Odporúčam. Posunulo sa to o vela.
-
Ale prosim Vas !
To uz tady bylo.
AMD graficke karty, budou na tim omnoho lepe, diky svym ovladacim /catalistum/ ! *3* -
Teď jsem asi půl hodiny četl materiál o Holocaustu a otevřu games a mám pocit, jakobych plynule navázal na část o genocidě v Polsku.
Hnus. -
Vyzerá že máš o Physxe informácie este spred roka 2010. Píše sa už rok 2015 a Physx je odvtedy niekde inde. BORDERLANDS 2 používal ešte jeho starú verziu. To ale nie je prípad Witchera alebo nového Barmana.
-
Za sebe jsem zvědavý jen na fyziku - vlasy, chlupy a hadry mě neberou, bere mě combat fyzika, destruktibilní prostředí, fyzika ohně (pokud nějaká bude mimo eyecandy)...
A ano, celkem se na Witchera těším, ale už dlouho cítím nepochopitelný a neobjektivní hype... -
Ja mám v Borderlands 2 odohraných 600 hodin a to so zapnutym PhysXom. Neviem o čom hovoríš pretoze ide o jednu z jeho najlepších implementácii. Výborne to dopĺňa atmosféru v hre a na nijakú neprehľadnost si nespomínam. Svet Borderlands bol vďaka tomu o poznanie zivsi.
-
Tak s PhysXom si dobre prestrelil. Najlepšie je si o tom niečo zistiť než pisat takéto dezinformacie. Ide o momentálne najpokrocilejsie API na fyziku. Nvidia urobila kus dobrej práce. Začal by som na tvojom mieste na physxinfo.com. A tam by som si zistil aj čo je Flex, ktorý z Physx vychádza a ktorý Nvidia vytvorila.
-
Mal som Nvidiu i AMD(resp vtedy ATI), teraz mam AMD a ziadne probemi s ovladacmi, ze by mi nieco neslo, vypadavajuce textury nic s toho. Naopak Nvidia mi necelych 5 mesiacov po zaruke proste umrela, kdesto moja byvala ATI X1950 pro ide dodnes, a terajsia AMD HD6950 ide skvelo.
-
Moc nechápu, co vlastně řešíš. Kdo peníze má, lepší grafickou kartu si koupí, a kdo nemá, spokojí se s horšími detaily. Grafika je součást hry, ať je jakákoliv. Vážně ale neznám člověka, který by nechtěl vidět hru, co se efekty podobá třeba Pánu Prstenů (včetně realistických vlasů, tančících jiskřiček nebo trávy hýbající se v poryvech větru). A že si z toho někdo udělal živnost...nabízí se otázka, jestli ho můžu vinit za to, že prodává něco, po čem spousta lidí tak hladově skočí?
-
No pekne a efektne to hej, ale ten efekt sa dal spravit cez PhysX i pomocou CPU kde sa ti viac jak polka jadier flaka a je nevyuzita, zbytocne brat vykon GPU ked to zvladne CPU, no ale to by Nvidia musela zapracovat a urobit PhysX tak aby vyuzival viacjadrove CPU, a potom by bolo jedno ci je v PC AMD alebo Nvidia a bolo by to len plus pre uzivatelov.
-
hm porad se to nejak oddaluje a oddaluje mi prijde a ta moje sunka PC uz nutne potrebuje nastupce
-
Jo Nvidia naozaj vedie ale iba co sa pradaja tyka, co sa tyka technologii je na tom rovnako ako AMD v niektorych veciach dokonca zaostava. Bez AMD by sa MS neuracil urobit DX12, PhysX no ten Nvidia pochovala vdaka tomu ze vobec v nom nenapredovala, Havok je vo vela veciach lepsi. Nvidia ma proste lesi marketing a o tom to cele je.
-
Už jsem to onehda psal, ale opět mě to udeřilo do očí: Ta hra je fakt strašně přebarvená.
-
To nezalezi na cdprojectu ale na AMD nabidka spoluprace jde od vyrobcu karet ne od studia.
-
jj ale bouzel ma nvidie vic penez :(