Přejít na výpis diskuzí
Nvidia se chlubí grafickými vychytávkami v PC verzi Zaklínač 3
24.4.2015 | Adam Homola
117 příspěvků
-
no jezte tady chybi rADo a Federmann a bude ta zoologicka zahrada kompletni *2*
-
jsou v tom maly marze
-
Ja se hejtovani mezi priznivcema zelenych a cervenych ucastnit nehodlam.
Mi spise prijde dementni, ze jedni nebo druzi v ruznych hrach maji kolikrat do vydani patche nehratelne betaverze her.....- optimalizaci hry kolikrat vyvojari neresi a vlastne to resi ti, co vyvijeji ovladace grafickych karet ---> dnes jiz kazda druha AAA hra potrebuje nejaky fix ovladacu *12*
.....a pak ze si mam predplatit nejakou pecku (kdyz je to vlastne polotovar a betatest delaji hraci samotni). Pote se k tomu doda jeste hromada DLC ktere prevysuji puvodni hru casto i o dvojnasobek a vyse a jsem pote nahlodan si to opravdu poridit az ve sleve v kompletni edici - a to klidne az za rok *10* -
Tak proc si stezujes, ze je neco nehratelny kdyz nemas ani jeden problem? Trochu si to odporuje, ne?
-
nepovídej *15* Nejvtipnější jsou jak z Master Race je ještě odnož nVidia Master Race. Double chudák. Mně je jedno, co mám za kartu, 7850 mám nějaký ten rok a pořád drží a ani jeden problém, tak kde je problém?
-
Jo, nehratelna na amd, protoze je to useless kram. *3*
-
jak se do optimalizace nasere nVidia, tak je hra většinou nehratelná *15* Jinak hra pěknej kýč a to říkám jako fanda hry a knihy...
-
+ tata vlastni 7950 @1GHZ a to je proste takova rychlost, ze musi pri hrani
BF4 ubirat takt na 700-800 Mhz , aby nemel šilene rychli obraz *8*
typuji ze team Zakliče 3 se nenecha uplatit a pouzije vsechny novinky od ATI *4* -
to neni pravda !
AMD vede v oblasti HIGH END , kde napr. 290X nataktovana na 1400 MHz poraži GTX 980
a pri super cene *16*
U uvidite, Kaklinač bude podporovat AMD Power boost, takze to pujde
i na 7970 na 4K v pohode ! -
Mozno na inej planete ma AMD podiel 70%
-
o cem placaš ?
AMD ma na trhu podiel takžka 70 procent, nV propadla s maxwelem.
Ma sice nizkou spotrebu ale moc nejde taktovat nad 1500MHz *2*
A ze prej catalisty budu programem ,,BOOST´´ emulovat vsechny veci od NVIDIE ! -
Jo ale cele PhysX zvala i CPU ktore sa ti v PC flaka na to netreba GPU, pozri si co dokaze novy Havok a kolko toho Nvidia dokazala za 8 rokov co vlastni PhysX, par efektopv navyse, navyse len vyzualnych nemajuci na hratelnost vplyv
-
Čau , to sem ja , co sem koupil od tebe tu grafarnu *9*
Co to placaš ? Vzdyt ty catalisty sou neskutecne zly. Ja nic nemuzu hrat!
Na Zaklineča3 si pozidim EVGU GTX 970 *16* -
Tak podle všech informací bude nová jen 390 neboli ta co má konkurovat Titanu, zbytek mají být přeznačené starší modely a proto je težké říct jestli má cenu čekat.
-
Aaa jak jinak radeonaci a jejich uzasne radoby keci o ovladacich.... hmm a jak ty vase uzasne ovladace budou emulovat veskerou physx v te hre??? Asi jako vzdy budeme taktovat a skvarit.....
Uz to vzdejte Nvidia mozna neni uber custom made a ma zamceny ovladace ale prumerna Nvidia karta zvladne o 20% vice co RADEON bez vychytavek....
To ze se musim v karte vrtat aby me neco bezelo poradne neni podle me urcite plus ale velke minus... -
čus bracho !!
taky sem nekde četl , o tom novem bust ...
mne jela moje R9 290 asi dve sukundy na 1240 Mhz a skoro zhorel barak,
ty vole skoro sem to upekl.
Ted ji honim na 980 MHz ale mam asi 20 padu systemu windows,
ale proste ja se AMD nevzdam, AMD znamena COOL *3*
Jinak Zaklinač bude pecka ! Mam sice obavy z driveru od AMD, ale nVidii nikdy! Ja chci grafarnu o kterej vim , ne jako Nvidie, ze ji koupis a hrajes a nic nezesis! lol No tesimese Zaklinačku *4* -
takze Wildo ,
včera večir sem si dal namahu a jedne overene Mongolske strance sem se dočetl,
ze skutecne AMD chysta pro sve fandy prokvapko !
Pri testu Zaklinace3 mneli v stuju pad systemu cca kazdych 49 sekund, po vydani
novych driver pada hra uz jenom po 3-4 min.
Prej ze to testovalo aj zla a hrozna NVIDIA, ale i pan STACh z DDworld
povida ze nV neveri. Ale veri v silu AMD společnosti ! Urcite to bude super vypadat na 2 kartach SLI napr. 295X2 waw
*4* *4* *4* -
Panove uklidnete se
vym ze bydlime na jedny koleji ale pište z rozumem.
Osobne si myslim ze ten BOOST pro AMD grafarny
pomuze jenom do 1350 MHz !
Jinak si myslim a i moji kamaradi s ATi PINK FANS , ze Zaklinač
bude slapat lepe na R9 290/290X ... ponevač je to hruba sila jadra -
No proste je to tak .
Slišel sem od svoji kamaradky Klary ,
ze proste Zaklineč bude obsahovat v kodu hry tzv. : ,,AMD BOOST´´
pri nem muzou grafarny jako 290/290X bezet az na 1450 MHz se snizenou voltazi ! *3*
kazdopadne dekujeme redakci TISCALI, za info *14* -
o cem to mluviš ?