Přejít na výpis diskuzí
Obrázkový úvod do Total War: Rome II aneb předehra k válce
3.9.2013 | Aleš Smutný
132 příspěvků
-
Taktiez som len pozeral, ked pri boji som pokosil 1800vkovu armadu zo stratami 400 muzov a potom vidim Prehru :D WTF :D
A grafika sa mi zda oproti shogunovi velmi slaba. Oproti screnoch co tu davali pred release je to velky rozdiel. Optimalizaciu ani len nespominam. Tiez UIcko je dost divne a neprehladne. Viem, ze je to otazka zvyku ale predsa. -
To je tim ze lidi nevi jak si maji nastavit grafiku.
-
mezi Medievalem a Empirem... to zase ne... jedu na středně vyšší a vypadá to parádně. Ale je pravda, že strategická mapa je náročnější na HW než bitevní, ale tenhle problém jsem měl už se Shogunem...
-
Ja som to od začiatku nezatracoval. Dokonca sa mi to i trochu páčilo. Ale použitie je hrozné. Napríklad by som videl pekné použitie tak ako Caesar obliehal Alesiu, postavil dvojité opevnenie a Galovia sa ju pokúsili preraziť. Tam by to malo myslím zmysel a dalo by sa to dobre použiť. Ale nechápem prečo mám akože brániť vlajočku zapichnutú v zemi nikoho úplne takticky nepoužiteľný bod. Navyše pokial by som u toho bodu zostal a bránil ho, tak ma AI určite rozbije mala dvojnásobnú prevahu rozdelenú do dvoch armád keby som tam zostal stáť tak sa spoja a nemám šancu. Nechápem kto im tam robí level dizajnéra. I decko by to lepšie vymyslelo.
-
Ty srovnávací screeny s mizerným (či neexitujícim?) AA a texturama o nízkém rozlišení jsou báječné. Screen z Rome 1 vypadá opravdu málem lépe. Minimálně není hnusně zubatý.
-
Jj, victory pointy mě taky serou, AI má pak tendenci se shlukovat jen kolem nich a kašle i na hradby atd., to je fatk výsměch. Opravdu moc pěkný pocit zadostiučinění mám, když mě AI nechá zdolat hradby a nevytáhne paty z toho blbýho náměstí.
-
aha takze aby si mel koukatelnou hru musis mit zaple vyjimecne vyuziti pameti grafiky? make sence, jinak tu volbu sem mel zaplou taky a vypadalo to uplne stejne spatne
-
No spíš štíty...
-
Jinak hra me neskutecne bavi, ale myslim ze zmeny a vsechny vychytavky oceni hraci az bude vse spravne optimalizovano, pripomina mi to ETW nebo Red Orchestru 2.
-
Ano ale plantas dve veci dohromady, napsal si ze je to ve spatne kvalite, ale ve spatne kvalite (bez zapnuteho vyuziti grafiky na plno) to jede bez seku.
-
Tak práve som narazil na jednu dosť blbú koncepčnú chybu. A to je tá nová blbosť s vlajkami. Vylodím sa u mesta, z predu i zo zadu na mna ide armáda kazdá tak veľká ako ta moja. Všetko super uhrám nepriatela drtím. Generál kričí niečo o výťaztve. Nepriatelský generál práve vyvrhol obsah svojho brucha do piesku a naraz koniec bitky a prehral som. Prečo? Lebo niekde uprostred bojiska je zapichnutá niaka vraj moja vlajočka a nepriatelska úplne nepodstatná jednotka ju počas bitky obsadila a hra totálne odignorovala,že medzitým som skosil celú jeho armádu ja som mal straty tak 500 mužov on 1500 a i tak som prehral armáda i z generálom prestala existovať. Neskutočná blbosť.
-
V Šogunovi jsem to celkem chápal, samurajové nenosili zbroje...
-
Monkey_CZ na steamu, klidne si me najdi a mrkni co mam za hry a pochybuju ze rozumis slovu optimalizace
-
..Doma mám Pc.. Wii..PS3 a ted budu do sbirky porizovat Xbox360..a vsechno ma svoje pro a proti..ale tvrzeni.."zlate konzole" je podle mych pohatych skusenosti..spatne
-
Ctete a premyslejte tim co mate na krku: http://forums.totalwar.com/showthread.php/76672-Low-Resolution-Texture-when-running-on-Extreme?p=646496#post646496
-
Jde videt ze tomu vubec nerozumis a beztak tu hru doma nemas....protoze jinak by sis zapnul plne vyuziti grafiky a je to v takovych detailech ze potom to tyhle grafiky nestihaji + spatne optimalizace nebo co. Takze nejdrive se poradne podivej nez neco napises.
-
to ze boj trva tak strasne kratce mi vadilo uz v shogunovi. jednotky do sebe nabehnou a po 30 vterinach je jasne kdo vyhral
-
Lol, to určitě, zatím nejvýraznější chyby:
Optimalizace
AI - nečekal jsem zázraky, ale např. na legendary obtížnost: jediný co AI udělá je, že dá všechny jednotky na náměstí (zatím jsem nezažil, že by byly na hradbách), celá protivníkova armáda se honí za jednou jednotkou velbloudů, takže jim můžu vpadnout do zad, armády barbarů jsou z 95% tvořeny prakovníky a generálem, WTF? lepší AI měl snad i Rome 1
Bugy - hra je zabugovaná, od grafickejch bugů po bugy v herních mechanismech, Nevybalancované jednotky, malý technologický strom atd. atd.
A věc, co mě sere nejvíc, boje trvají MAXIMÁLNĚ 4 minuty!!! (samotný boj, ne pohyb). -
jasne protoze pulka lidi ani nemuze hodnotit kdyz to maji skoro den doma ale jeste ani nehraly
-
Máš lamský kompl. Kámoš co má slabší kompl než já to hraje bez problému. Já právě stahuji ze steamu a věřím že to pofrčí stejně dobře jak všechny předchozí díly. Grafickou stránku hry jsem už měl možnost vidět na max a byla luxusní, že máš doma šunku a jedeš na low není chyba hry. Být tebou bych se na hraní vykašlal blíží se next gen a nerozjedeš nic. Grafika je totiž nejdůležitější.