Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Presne tak a je to skoda hlavne proto, ze ty dnesni hry jsou jak pres kopirak. A taky je skoda, ze chystane L3 (respektive Lineage Ethernal) vychazi z L1 a ne z L2.
  • walltar
    No já spíš myslím, že máš špatnou představu o tom co je to Fanboy. *3*

Jinak já jsem všude říkal, že TESO je další MMO, není ničím extra vybočující ze řady ...
    Akorát už jsem si GW2 užil a NWN mě vyloženě odpuzovalo uzavřeností lokací. Je to prostě další themepark ... hra kterou si koupím, nějakou dobu si ji zahraju a potom z ní odejdu. Neplánuju to hrát roky, protože to u themeparků neumím. Na to si najdu nějaký Sandbox.

To že je to placené mě nevadí, protože 15$ za měsíc je zanedbatelná částka. Klidně bych platil i GW2.

Já hry hodnotím jen podle jedné věci ... jestli mě baví a nebo ne. Tohle mě baví. Za měsíc už mě třeba bavit nebude. Dost SP her dneska za stejnou cenu vydrží kratší dobu. A potom si najdu jiné MMO (Star Citizen, EQN) které zase budu hrát dokud mě bude bavit a nebo jinou SP hru (bude nová zajímavá verze KSP, Elite). Prostě jen každý hodnotíme hry podle jiného klíče.
  • PS. Já jsem fanda MGS série a je možné že, kdyby mě naservírovali stejně průměrné mmorpg jako je TESO, tak bych psal to samé co ty a hru bych si užil. Takže by to chtělo trochu upřímnosti.
  • Hra tě baví protože jsi evidentně fanboy této série. Je to prosté. Není na tom nic špatného, tak si to přiznej. Evidentně sis užil například i Skyrim, což je pro mě jako jako ne-fanboye této série nepředstavitelné.
  • walltar
    Ok ... Hra mě baví a tak jsem fanboy.

Sem včera měl tabulku čokolády ... byla celkem dobrá. Holt jsem fanboy čokolády. *6* *7*
  • Není jednoduší napsat, že jsi fanboy série než tyhle vytáčky?
  • walltar
    Mě se hraje dobře ... to že se tobě mizerně hraje, neznamená, že se mizerně hraje každému *3*

A zadarmo je pro mě mínus, ne plus ...
  • Hra se mizerně hraje a má mizernou lore. Takže proč to hraješ? Takových mmo je tu hafo a většina jich je zadarmo.
  • walltar
    Otázka je proč tu hru člověk hraje ... kvůli gameplayi, nebo lore?

Mě osobně tes lore úplně stačí ... hlavní je, že se ta hra dobře hraje.
  • Ostatní MMORPG mají daleko lepší Lore. Age of Conan, Star Wars, Lord of the Rings i to wowko.
  • walltar
    No tak má tam být ultra nastavení ... ale pořád ještě není zapnuté. Ale grafiku jsem nestudoval abych se přiznal. Vůbec sem si neuvědomil, že bych se měl dívat po grafice a od spuštění asi do dvou ráno sem hrál prakticky bez přestávky. *1*

Ale řekl bych, že se nic nezměnilo ...
  • ....A v ten den si samou radosti ustriknes, to je jasne. Uz to tu napsalo snad 100 lidi. Muzete si udelat sraz a navic, bude to taky F2P-Fura Tupych Pablbu ;-)
  • Trollove se nekrmi ;)
  • Lore má vcelku dobrý, když to porovnáš s ostatníma MMORPG, tady spíš jde o zpracování té hry... (gameplay, combat system, systém levelování etc.)
  • MOKO moko !
  • Realita je jeste horsi, vetsina mobu = 1-2 radky v databazi. Vic toho je jen u nekterych bosu, a tam je to prozmenu o tom, ze bos proste dela presny akce v presnym poradi ... takze za dva dny po launchi kazdej vi, ze kdyz "zacne kouzlit u zelenou/cervenou/... sracku", je treba se schovat. Stejne tak v 99% pripadu mob tepe tanka ... a je mu uplne uprdele, ze daleko vetsi skody mu pusobej ty rachiticky dpska, ktery by rozmaz jednim smahem.

Nevim jak ty, ale ja bych sel po healerovi jak slepice po flusu. A totez ocekavam od AI - ze utoci primarne na ty, co nejvic skodej, a ze tudiz musis nejak resit jejich ochranu = trebas se postavit pred ne ... a moba k nim nepustit.

Podobne se dycky smeju, kdyz pridu do nejakyko enemy kempu ... a moby si vyahuju jednoho po druhym, pricem ostatni jen stoji a cumi, jak jim tlucu kolegu ...
  • Tahle hra je strasna sragora, odjakziva jsem rikal, ze nezajimavy a nudny TES lore absolutně nemá na to pojmout pohlcujici MMORPG... Ted se ukazuje, jak jsem se trefil. TESO je a hlavne teprve bude opravdovy prusvih. Za pul roku to bude F2P, na to vezměte jed
  • A jak to teda nakonec vypada? Ma to lepsi grafiku, nez ten stress build? Tehda jsi rikal, ze v relase verzi by mela byt jina, lepsi.
  • walltar
    No já už potkal buglej dark anchor a nedokončil jsem zatím jeden quest ... ale oproti betě je to obrovské zlepšení.
  • LoL....
    Ale teď vážně.Lognul jsi se přes early access, což je 5 dní před začátkem launche.Pokud si dobře vzpomínám tak např. D3 nic takového nemělo, takže z toho tak nějak logicky vyplývá, že servery lépe zvládnou napor nevím 100k hráču než několika milionů jako tomu bylo v případě D3.Za 5 dní to ale bude jiné..To bude lauch víš :)
    Uvažuj příště ju :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit