Přejít na výpis diskuzí
Obsah pro nejvyšší úrovně a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online
29.3.2014 | Redakce Games.cz
77 příspěvků
-
WvWvW bylo to nejhorší v GW2, takže je mi jasné, jaký máš vkus. *3*
Naprosto repetetivní zerg, kdy než se člověk vůbec dostane do boje může trvat i desítky minut, to je vhodné pro úplně jiný typ lidí, než jsem já a než kterým dávám přednost. Pamatuju si to vaše "pvp", kdy člověk čekal na skupiny opravdu v řádech desítek minut, pak se chcípalo a dlouho se běželo zpět na místo, kde se zase chcíplo a tak pořád dokola. Tohle není hraní, tohle je opruz. A přesně to bude v TESO.... *7* -
Neumíš číst, psal jse, že se nebudu obtěžovat dále kritizovat TESO. Nauč se číst...
-
AI ve skutečnosti snad ani neexistuje. U drtivé většiny hry má mob jen postavenou trať, po které se posouvá jak dětský vláček a reaguje podle jen opravdu pár přesně daných pravidel.
Zatímco v grafice se hry posunuly neuvěřitelně, AI je pořád hodně špatné. -
Uvidime v utery. Prece jen vetsina lidi si koupila normalni edici hry se 3 dny Early Acces
-
tohle už bylo v GW1, tam měli rutinní patroly:).
-
V GW2 se stava, ze treba mobove seskacou ze stromu, vyskoci z keru nebo vylezou ze zeme a spousta mobu prechazi mezi misty, ale ne vsichni a vetsinou spis a la patrola nebo hlidka.
-
V pve to mozna nebylo tak slavne, ale co se tyce pvp/pk, dodnes ji dle meho skromneho nazoru zadne mmorpg neprekonalo. Skoda, ze ten system alespon nekdo neokopiroval a nenabidl v nejake jine hre.
-
Musím poznamenat, že launch je zatím perfektní. Žádné lagy, žádné buglé questy (a že jich bylo v betě dost) - prostě paráda. Jsem naprosto spokojený :-)
-
od
-
bezi to do 12.20 a funguje to vyborne, dokonce questy co byly v bete bugnuty ted mam ok
-
L2 jako nejlepsi MMORPG? V porovnani s nim mi TESO prijde jako pohlazeni na dusi.
Ale je pravda ze ja PvP nehraji,takze mam asi jine zkusenosti. -
2marty: ono jaksi mmo a pvp je jedno a totez ... to ze soudoby gamesky jsou zcela zmrveny systemy aren ... aby probuch nekdo nekomu nesebral jeho mecik ... je totalni zhuverilost. Samozrejme, predpoklad je pvp system, kterej funguje => pokud nekoho bez priciny zabijes, muze na tebe vypsat odmenu, zacnou te casem pronaledovat npc ... => do nekterych mest se vubec nedostanes ...
-
To by me zajimalo, kam ses lognul, kdyz nic jeste nebezi ... a jestli mluvis o bete, tak se neni co divit, protoze drtiva vatsina lidi si to vyzkousela, dostala se nekam k lv 10 ... a zjistili, ze dal se to hrat stejne neda.
-
Meles nesmysle ... jednoduse bys mel svet zarizenej tak, ze bys moh hrat za cokoli, a jednoduse bys ty mel nejakej ukol - rekneme v podobe vlka ulovit ovcaka ... a jiny hraci by trebas meli za ukol ho ochranit. Neni porblem to udelat tak, ze se do instance portnes v okamziku, kdy je dost hracu na obou stranach nebo to kombinovat s npc.
-
zatim nejlepsi launch mmo, lognul jsem pul hodiny pred zacatkem a bez problemu hraju....
Kdyz si vzpomenu na ten prusvih v SWTORU, nebo jeste horsi D3, tak vsechna cest zenimaxu -
Pocet "hrdinu" omezis uplne jednoduse - zadni ve hre nebudou. Postavis hru tak, ze hrac je jen malinka soucast sveta, ktera sama o sobe neznamena vubec nic.
Samo, tenhle pristup zaroven vyzaduje to, abys zapomel na deleni sveta podle levelu ... proste se kazda postava "narodi" v nejaky vesnicce/mestecku/... libovolne na mape - tim zaridis, ze hraci budou po svete rozmisteni rovnomerne.
Naplanovat "cesty" zviratum nemusis - to lze delat algoritmicky, celkem jednoduse, zirata hledaji v nejaky oblasti potravu - pokud tam je, tak tam zustavaji, pokud neni, migrujou jinam.
Zkratka vsechno jde, nepotrebujes na to zadny kosmicky technologie, vykonostne to neni zadnej problem (AI ti klidanko muze bezet na desitkach serveru - proste kazdej ovlada nejakou cast mobu) ...
Jenze ono je jednodussi prodat nalesteny PRD. -
TESO me pri 3 beta vikendech vubec nechytlo, takze si pockam par mesicu jak to vlastne dopadne. Genericke MMO, nic vic, nic min. Hlavne jsem zvedavy na ten zacarovany "endgame", protoze dnesni MMO jsou vsechny na jedno brdo - skoro kazdy je do mesice max level a pak chodi par "engame" dungu dokola (az po dalsich par tydnech zjisti, ze ho to uz vlastne davno nebavi). Jsem opravdu zvedavy, jak to vyresi TESO a kdy se objevi prvni 50tky. Pri obcasnem hrani behem tech tri beta vikendu jsem se dostal tusim na lvl 18, coz je sakra moc (nemluve o tom, ze jsem se u toho nudil).
Asi jsem stara skola, ale pro me byl nejlepsi MMO zazitek L2 (ackoliv by se to dnes dalo oznacit za nekonecny grind) - tam diky open PVP a opravdu narocnemu levelovani postavy vznikaly situace, ktere jsem jinde nezazil. -
Moc jich neni,ale jsou. Nebudu je jmenovat,aby me zase nekteri neobvinili ze o nich porad mluvim. Faktem stejne zustava ze lide porad basni o originalnich MMORPG a kdyz vyjdou, ti sami lide si stezuji ze v te ci one(tuctove) hre to bylo lepe udelane. Ale jsou jen lini ucit se nove veci.
Zacarovany kruh.
Presto si myslim ze v dnesni zaplave MMORPG her si kazdy muze najit tu svou. Jen to chce byt trochu aktivni , protoze na hernich serverech se bavi treba o 4-5 nejhranejsich.
A nejhranejsi nemusi byt nejlepsi.
*2* -
Tak si počkej na další SP hru, na které dělá Bethesda .... tohle je od úplně jiné společnosti.
-
Oblivion co se týče úkolů byl lepší než skyrim. Skyrim byl zase lepší co se týče hratelnosti. Pak se slibovalo, že se všechno skloubí do úžasného MMORPG. No hrál jsem 3 víkend bety a bohužel se nestalo a můžu osobně říct, že měli zůstat u singleplayeru a vydělali by si víc jak za tenhle paskvil. Škoda že jim to nedošlo, mohla tu být další hra kterou si lidé užijí a "hc rpg hráči" by zase měli o čem psát místo toho aby hráli to svoje. *9*