Přejít na výpis diskuzí
Obsah pro nejvyšší úrovně a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online
29.3.2014 | Redakce Games.cz
77 příspěvků
-
Presne tak a je to skoda hlavne proto, ze ty dnesni hry jsou jak pres kopirak. A taky je skoda, ze chystane L3 (respektive Lineage Ethernal) vychazi z L1 a ne z L2.
-
No já spíš myslím, že máš špatnou představu o tom co je to Fanboy. *3*
Jinak já jsem všude říkal, že TESO je další MMO, není ničím extra vybočující ze řady ...
Akorát už jsem si GW2 užil a NWN mě vyloženě odpuzovalo uzavřeností lokací. Je to prostě další themepark ... hra kterou si koupím, nějakou dobu si ji zahraju a potom z ní odejdu. Neplánuju to hrát roky, protože to u themeparků neumím. Na to si najdu nějaký Sandbox.
To že je to placené mě nevadí, protože 15$ za měsíc je zanedbatelná částka. Klidně bych platil i GW2.
Já hry hodnotím jen podle jedné věci ... jestli mě baví a nebo ne. Tohle mě baví. Za měsíc už mě třeba bavit nebude. Dost SP her dneska za stejnou cenu vydrží kratší dobu. A potom si najdu jiné MMO (Star Citizen, EQN) které zase budu hrát dokud mě bude bavit a nebo jinou SP hru (bude nová zajímavá verze KSP, Elite). Prostě jen každý hodnotíme hry podle jiného klíče. -
PS. Já jsem fanda MGS série a je možné že, kdyby mě naservírovali stejně průměrné mmorpg jako je TESO, tak bych psal to samé co ty a hru bych si užil. Takže by to chtělo trochu upřímnosti.
-
Hra tě baví protože jsi evidentně fanboy této série. Je to prosté. Není na tom nic špatného, tak si to přiznej. Evidentně sis užil například i Skyrim, což je pro mě jako jako ne-fanboye této série nepředstavitelné.
-
Ok ... Hra mě baví a tak jsem fanboy.
Sem včera měl tabulku čokolády ... byla celkem dobrá. Holt jsem fanboy čokolády. *6* *7* -
Není jednoduší napsat, že jsi fanboy série než tyhle vytáčky?
-
Mě se hraje dobře ... to že se tobě mizerně hraje, neznamená, že se mizerně hraje každému *3*
A zadarmo je pro mě mínus, ne plus ... -
Hra se mizerně hraje a má mizernou lore. Takže proč to hraješ? Takových mmo je tu hafo a většina jich je zadarmo.
-
Otázka je proč tu hru člověk hraje ... kvůli gameplayi, nebo lore?
Mě osobně tes lore úplně stačí ... hlavní je, že se ta hra dobře hraje. -
Ostatní MMORPG mají daleko lepší Lore. Age of Conan, Star Wars, Lord of the Rings i to wowko.
-
No tak má tam být ultra nastavení ... ale pořád ještě není zapnuté. Ale grafiku jsem nestudoval abych se přiznal. Vůbec sem si neuvědomil, že bych se měl dívat po grafice a od spuštění asi do dvou ráno sem hrál prakticky bez přestávky. *1*
Ale řekl bych, že se nic nezměnilo ... -
....A v ten den si samou radosti ustriknes, to je jasne. Uz to tu napsalo snad 100 lidi. Muzete si udelat sraz a navic, bude to taky F2P-Fura Tupych Pablbu ;-)
-
Trollove se nekrmi ;)
-
Lore má vcelku dobrý, když to porovnáš s ostatníma MMORPG, tady spíš jde o zpracování té hry... (gameplay, combat system, systém levelování etc.)
-
MOKO moko !
-
Realita je jeste horsi, vetsina mobu = 1-2 radky v databazi. Vic toho je jen u nekterych bosu, a tam je to prozmenu o tom, ze bos proste dela presny akce v presnym poradi ... takze za dva dny po launchi kazdej vi, ze kdyz "zacne kouzlit u zelenou/cervenou/... sracku", je treba se schovat. Stejne tak v 99% pripadu mob tepe tanka ... a je mu uplne uprdele, ze daleko vetsi skody mu pusobej ty rachiticky dpska, ktery by rozmaz jednim smahem.
Nevim jak ty, ale ja bych sel po healerovi jak slepice po flusu. A totez ocekavam od AI - ze utoci primarne na ty, co nejvic skodej, a ze tudiz musis nejak resit jejich ochranu = trebas se postavit pred ne ... a moba k nim nepustit.
Podobne se dycky smeju, kdyz pridu do nejakyko enemy kempu ... a moby si vyahuju jednoho po druhym, pricem ostatni jen stoji a cumi, jak jim tlucu kolegu ... -
Tahle hra je strasna sragora, odjakziva jsem rikal, ze nezajimavy a nudny TES lore absolutně nemá na to pojmout pohlcujici MMORPG... Ted se ukazuje, jak jsem se trefil. TESO je a hlavne teprve bude opravdovy prusvih. Za pul roku to bude F2P, na to vezměte jed
-
A jak to teda nakonec vypada? Ma to lepsi grafiku, nez ten stress build? Tehda jsi rikal, ze v relase verzi by mela byt jina, lepsi.
-
No já už potkal buglej dark anchor a nedokončil jsem zatím jeden quest ... ale oproti betě je to obrovské zlepšení.
-
LoL....
Ale teď vážně.Lognul jsi se přes early access, což je 5 dní před začátkem launche.Pokud si dobře vzpomínám tak např. D3 nic takového nemělo, takže z toho tak nějak logicky vyplývá, že servery lépe zvládnou napor nevím 100k hráču než několika milionů jako tomu bylo v případě D3.Za 5 dní to ale bude jiné..To bude lauch víš :)
Uvažuj příště ju :)