Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to druhé/třetí nejhranější MMORPG. Co bys chtěl přiznávat dál? *5*
  • No jo, že ten DS3 (první hra s opravdovým bugtrackerem) byl takový bugfest, že...
  • Muh Obsidian.

Bude prdel, až Project Eternity bude stejnej bugfest jako ostatní jejich hry. Ale tak co, cisheteropatriarchii tam stejnak půjde zničit a tak backeři budou spokojení.
  • Tak můžeme si konečně přiznat, že SWtOR byla sra*ka?

Ještě pár měsíců a už to bude povolený říkat i o GW2.
  • Kolikrát ještě budu linkovat ten rozhovor na Kotaku?
  • Magister_Peditum
    Které jejich hry jsou nekvalitní?
  • Magister_Peditum
    A četl jsi dál můj příspěvek?
  • Jestli to třeba nesouvisí s kvalitou těch, co nezařízli... *7*
  • Když pominu, že reaguješ ve skutečnosti na něco, co jsem vlastně vůbec nenapsal, neboť jsem nehaněl (alespoň v původním postu) "cizí pokračování" obecně, ale "cizí pokračování od Obsidianu", což je kromě (podle mne naprosto zprzněného) Kotoru 2 i "dostatečně zprzněné" Neverwinter Nights 2 a "totálně zmršené" Dungeon Siege 3, i tak mi dává naprosto rozumný smysl mít se na pozoru před "pokračováními" od jiných lidí, jde-li o tvůrčí dílo. Takže bych to rozhodně nenazýval "stupidní teorií" a už vůbec se neoháněl tím, že "někomu se to třeba líbí". Jasně, BioWare by asi dvojku neudělal, super. Jak by ses tvářil, kdyby teď ukrajinské studio "Ťóťa a Něva" oznámilo, že nějak záhadně a pod rukou získali licenci a chystají dalších osm dílů? A že mají rozpočet pět tisíc dolarů na každý, bude to teda na iPhone, kreslené (Něvou v MS Painu), nevejdou se jim tam RPG prvky, ale dostali autentický zvuk tasení světelného meče, takže to BUDOU Star Wars? Taky bys byl mnohem raději, než kdyby nezvniklo nic? Jasně, je to mírně extrémní příklad, ale Kotor 2 vidím jako zkažení značky také, byť třeba ne takhle strašné. Ne že by autorství BioWaru automaticky znamenalo kvalitu (hint: Dragon Age 2), přesto jsem vždycky na pozoru, když se dozvím, že se chystá pokračování něčeho, co mám rád, "ale teda bude to teda dělat jiný tým, což nevadí, oni tu hru prý chvíli hráli a mají super nápady" (konec tiskové zprávy). Obsidian je toho zářným příkladem.
  • je to risk týhle firmě dát kšeft, aby to dopadlo fakt dobře...
  • Jake demo prosim ta? Mozes prejst sest dlhych pribehov bez toho aby si zaplatil co len jediny cent.
  • Aha, tak to děkuju za spoiler..
  • ale je od nich drzost to nazývat f2p, kdyby popravdě řekli že je to demo tak by si na to nikdo neztěžoval
  • Vrook
    A kde bereš tu jistotu, že by BW udělal KotOR 2, kdyby ho neudělali Obsidiani? Protože na tom stojí tvoje argumentace. BW měli v tý době rozdělaný jiný projekty, tušim že Jade Empire a když povolili Obsidianu udělat sequel a ještě jim poskytli výpomoc, mimo technický pomoci, taky pomoc s příběhem a zasazením do kontextu univerza, tak pochybuju, že měli v plánu udělat sequel k tak úspěšný hře sami.. Což znamená, že by s největší pravděpodobností sequel nevznikl bez prohození autora, a The Sith Lords je rozhodně lepší, než kdyby žádnej sequel nebyl - a kdybys přece jen tvrdil, že neni, tak máš furt možnost se před tim uzavřít a nikdy to nehrát.
    Prostě tohle je o vkusu a automaticky předpokládat a vnucovat neúspěšnost jakýhokoliv sequelu uměleckýho/kulturního/zábavního díla, kvůli tomu, že byl prohozen autor, je nesmysl všech nesmyslů a je mnoho příkladů, který to dokazujou.. namátkou vezmu Aliens, kde spousta lidí považuje druhej díl od Camerona za nejlepší ze série, sakra vždyť i ty knižní a herní Star Wars a všechno co je mimo původní a novou filmovou trilogii má jiný autory a kvanta fanoušků se ti shodnou na tom, že je to výborný...
    Takže ač se tobě nemuselo The Sith Lords líbit, tak tu svojí - ano - stupidní teorii negeneralizuj a nešiř, prosimtě..
  • No, jistě to je jejich chyba, že jim publisheři zařízli tolik her.
  • Naivita nezná mezí...
  • a taky to můžeš hrát zadarmo a nemusíš platit za nic... to je logický. Jako by sis stěžoval na demo, že v něm neni celá hra... tohle nechápu. Mikrotransakce tam jsou a pokud si chceš hru opravdu užít, tak si hru předplatíš, nechces, nemusíš, můžeš si klidně dohrát příběh a nedat za to ani korunu.
  • Celej tenhle seriál o hrách, co Obsidian neudělal, je story o tajnejch shitech...
  • Nechapu proc ma starter ty minuska. Nedavno jsem si zopakoval KotOR1 a je to vyborna hra, presne jak jsem si pamatoval...zadna nostalgie. Ale hrani KotOR2 me okamzite omrzelo-je to totiz priserna hovadina. Takova situace Deus Ex a Deus Ex 2...
  • Nevím, jestli si dělá legraci Obsidian nebo Games, ale není to už asi pátý článek o tom, co Obsidian dělal a nedodělal? Začíná to být vyloženě směšné. Jsem zvědavý, jestli Obsidian ještě někdy nějakou hru udělá, nebo jestli je tohle nějaký nový způsob indie komunitní produkce ve stylu "hry už neděláme, ale nabízíme perfektní komunitní zážitek, jak blogujeme o tom, co by kdyby."

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit