Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to sme na to uplne odlisne *1* Ja zas MMO zasadne nehraju!
  • Tak já MP nehraju, mě vždycky u těhle her zajímal hlavně singleplayer. Když už online, tak jedině nějaké MMO.
  • Jako já nejsem nějakej honič grafiky a všeho toho pozlátka kolem Áčkovejch titulů, ale tohle, no do pí*í, jako film ... :)
  • Tak urcite si to nebudu kupovat kvuli singlu, ale asi ho taky zkusim tak jak u b3.
  • Sni dal *1* posledni singl cod ktere sem hral bylo myslim MW2 a od te doby nic! A vis proc? ne? ja ti to teda reknu! FURT TO SAME!!
  • 17 minut? Při dnešní délce her jsme právě pravděpodobně shlédli celou polovinu hry *1*
  • EA tvrdi :

Battlefield 4 getting brand new engine: Frostbite 3

Klamat si uz zvykli a vo velkom, co...Velmi som zvedavy na tie nove svetelne efekty a vacsiu destrukciu...Mozno sa konecne vyrovnaju aspon BC2.
  • Cim vic skriptu, tim vic Adidas.
  • Predpokladam, ze video, co nam ukazali, je zrejme to najlepsie z kampane, ako tomu bolo pri BF3. Bohuzial, opat sa nemaju cim chvalit, na CoD kampan to nema, stale to posobi mimoriadne tuctovo a genericky, nema to take WOW momenty ako CoD. Mozete hatovat CoD dookola kolko len chcete, ale kampan je celkom zabavna, ked to nehrate na Veterana, taka pohotova strielacka, kde kazda druha misia prinesie nieco zaujimave...Tu as opat DICE ci kto snazi priniest velke epicke momenty, ktore posobia bez zaujmu...CoD naopak, pouziva to iste cliche dookola, ale vedia to podat. A zasa otrepany konflikt Rusi, Americania. Stale tomu chyba nejaky pribeh ci ludsky rozmer ako je v CoD, tam sa vzijete s vojakom, tu sa len prizerate a pocitate pixely, inak nuda.
  • xH4wK
    Je to celkom fajn toto video, ale vsetci vieme ako to chodi a ze vela veci z videa nebude v hre vyzerat tak ako vyzera ;)
    Ano podoba sa to na BF3 co je samozrejme kedze to je zjavne rovnaky engine, no osobne ma BF3 bavilo, odohral som tam 609 hodin kym ma to prestalo bavit takze 'money well spend'
    Od BF4 ocakavam nieco podobne ;)
  • Opet zadna destrukce kulky jsou asi gumove pac pokud nezavadi o predskriptovany predmet nestanese nic krom efektu s prachem. Kdy prijde strilecka kde bude opravdu znicitelne prostredi a ne skripty pred vybuchem po vybuchu a nebo aspon udelane tak aby to nebylo tak hrozne neprirozene?
  • Solidní špíl!!!! *5* *8*
  • Jenom by bylo dobrý říct, že v BF3 se proti Rusům právěže nebojuje (sp), naopak.. Plus zrovna pasáže s Dimou jsou, řekl bych, nejzábavnější :)..
    Tohle vypadá nádherně, uvidíme, jaký to bude.. BF3 mě bavilo dost, předevšim Aftermath a B2K..
  • to iste, co BF3, len vyzualny upgrade..:Kedze sa hra robi aj na stare konzoly, opat plati to iste, retaz je tak silna ako jej najslabsi clanok retaze...Opat plane sluby ako pri BF3...Ved aj tam som pocul, ze lepsia destrukcia, lepsie svetelne efekty a skoncio to tym, ze slavne "svetelne efekty" nemaju s realitou nic spolocneho, ak som v nespravnom time, polovicu mapy ma neustale oslepuje slnko a destrukcia je mensia ako v pri prvom Bad Company na konzoliach...

Urobia vizualny pokrok, ktory je mensi ako pri UT2 a UT 2.5 a hned premenuju engine na novy, to uz jak updaty na Firefox *6* *6* *6* *6* *6* *6*
  • Stačí krásná slupka a to co je pod ní tě nezajímá hmmm :D
  • Kozy
    Nádhera, takhle by měla vypadat akční hra současnosti. Dokonce si zahrajeme i na chirurga, hrozně mi to připomnělo Black Hawk Down.
  • Spades
    Jako urcite se tesim. Konecne dobre vypadajici obliceje!!! v BF3 i Crysis sice byly super, ale furt mi pripadaly umele, tady konecne vypadaji realne.
    Ale sem zvedavej na naroky treba takovych veci jako casticove cakani vody... Hlavne v multiplayeru.

Ale je pravda, ze cena je docela psycho prehnana... Asi si pockam a koupit si BF4 a Premium zvlast, beztak me to vyjde levneji...
  • Tak tam je víc divných věcí... :) frajer co nožem řízne čistý řez nohy... ten vrtulník vs. mi-28 je taky dost mimo...
  • Za me 100% koupe a sem strasne zvedav jaky engine bude pohanet COD(zeby ten samy co minule *1* ) A nekde sem cet ze kdo ma B3 Premium tak by mel met pristup do close BETY B4!
  • Wau. Tie animacie a celkovo geometria postav je vazne super. Ohen a svetelne efekty tiez top som rad ze okrem cryteku jje to este niekto iny kto vie robit engine... Samotny singleplayer moze vazne trapit iba magorov.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit