Přejít na výpis diskuzí
Odhalení Battlefield 4 na 17 minutách videa z kampaně
27.3.2013 | Aleš Smutný
311 příspěvků
-
Dnešní realita trháků z Hollywoodu, za většinu scén by se nemusel stydět ani Bruce Willis. Nechápu, čemu se kdo diví. Já jsem naopak mile překvapen. Horší než single BF3 to snad ani bejt nemůže. Jak bylo zmíněno, za celou dobu žádná vlna věčně se respawnujících nepřátel, a taky žádný quicktime eventy. Realitu snad nikdo nemohl čekat, podlě mě docela úspěch *1* Nejdůležitější stejně bude multiplayer. Pokud nebude zabugovanej a potlačovací střelba nebude stejně dementní jako v BF3, tak za sebe nevidím důvod, proč neupgradovat. Mimochodem ty dvojí mířidla vypadaj super, do BF3 bych je bral hned.
-
Skoda cakal som viac,hra vyzera pekne,rozdiel vobec nevidim 3 ma uz sama o sebe peknu grafu a pravda je ako tu uz pisal niekto,ze cakal priblizenie viac k BF2,po dlhom case som si zapol BF2 a od BF3 vidno dost velky rozdiel uz len ako som letel v stihacke v BF2 a do zhruba 1km do vysky uz ani zem nebolo vidno len mraky a BF3 vas stale obmedzuje priestorom.Aj celkova hratelnost v BF2 po druhe rane to uz neroschodis plus strelba viac realna
-
Prosím tě, ty jsi před 10-15 rokmi barvil čobolské plýny, tak co meleš o zkušenostech z té éry.
-
Vždyť někde psali že EA přemýšlí o permanentním zvednutí cen všech her o 10€ víc "protože je to na next gen"
-
Pořád lepší nekonečné hordy nepřátel kde mi stačí dostat se za určitý bod než hledat jednoho schovaného vojáčka jako to bylo v MoH. Zase jenom silácké řeči, uvidíme jestli budou taky konečně pravdivá, moc šanci tomu ale nedávám, singl bude zase jen slabší kopírka CoD.
A tím že je jich mp jednička mezi FPS bych taky raději pomlčel. -
S komercí s EA co zminuješ v článku souhlasím, ale holt co má taková velká společnost dělat když jí hrozí za rohem to nejhorší? jasně štve mě to stejně jak tebe, ale třeba zase DLC k BF 3 byly kvalitní, nehrál jsem všechny ale zase to aspon nebyly prodávané kousky které vznikly během vývoje a do plné hry se nezačlenily a pak se prodávaly po kouskách, to je zlodějna to ano souhlasím, ale u bf 3 to tak nebylo. Také zminuješ samé výbuchy a skripty, ale co, každý si zde zvolí zda hru koupí a ví o čem to bude nebo ne, to že to tu zminuješ mi příjde skoro zbytečné, všichni to vidí stejně ale každému se líbí něco jiného a nikdo na světě tě nenutí to kupovat. Navíc chtěl bys tedy vojenské FPS bez výbuchů? bez akce? jistě boření budovy nemusí být skritp ale muže být vykreslování procedurálně, ale kolik lidí na tok má počítač? Navíc během kolize takto složité nejsme v technologii ještě tak daleko aby se během procedurálního vykreslování neobjevilo mnoho bůgů... Ale i tak s něčím s tebou musím souhlasit, jenom bys měl být více tolerantní vůči ostatním, každý hraje něco trošku jiného, nemužeš lidi soudit jako tupou masu, rád si BF 4 zahraji, ale i tak miluju Indie hry a plošinovky... Jsem tedy tupá masa či ne?
-
Co si budem povídat, hezčí hru v chodu jsem jaktěživ neviděl, ale už bych očekával, že se míra interaktivity od prvního Medal of Honor výrazněji zlepší.
-
3.5??? To skor nove DLC k BF3...Este aj tie nove animacie su len prebrate z Medal of Honor. Kym sa nevrati modovatelnost aka bola u BF2, tak do posledneho dielu asi nepojdem (ziadny hate, BF3 mam aj s premkom). Holt, tento rok to vyzera len na ARMA3 :)
-
Jestli kvalitu hry posuzujes podle prodejnosti(vetsina nakupujicich COD jsou americke decka), tak vtom pripade si na to kapnul a smekam. COD je nejlepsi a uz nikdy o nem spatne nepromluvim. Tim nechcu rikat ze serie Battlediel je nejlepsi, ale aspon sa snazi neco prines(nekdy spatne,nekdy dobre-at uz ide o grafiku, herni prvky, hratelnost atd.) A B4 je pro ma vylepsene B3 a stim si ho taky kupuju, tak jak sem si kupoval B3 po BC2(conquest Arica 1000 ticketu a kazdy kdo hral si domysli jak to na konci vypadalo *1* )
-
btw nějakej roztřílet barák až spadne to by jim šlo ale varburg má vydrž kam se na to hrabe tank *1* *7*
-
paci sa mi ako to nazyvaju novy engine. nove textury oblakov = nove pocasie, nove animacie a puf... novy engine.
absolutny bullshit.
neviem ci niekto z vas videl prezentaciou frostbite 2.0 techdema. to tech demo obsaovalo mnozstvo prvkov ktore v BF3 ani neboli. teraz tu neiktore z tych prvkov ukazu (bokeh dof napriklad) pradame nove animacie (neviem co maju animacie spolocne s eginom, prsote motion capture) a puf. nazyvajme to novy engine. haranti co to budu kupovat tomu aj tak nerozumeju, staci im vyssia cislovka. -
Pod to se da podepsat.
-
proč dělaj sra-ky ktery zabalej do pěkného dárkového balíčku ?
-
V BF 7 to bude.
Inak si vsimni priatelu, presne rovnake sluby ako pri BF3 :
lepsia destrukcia, uzasne animacie, nove nasvietenie, nove svetelne efetky, real time zmeny pocas - napr. video z ps3.
A ako dopadlo BF3 - vylepsena grafika z BC2, destrukcia mensia ako v BC1, oslepujuce slnko, zabugovane animacky. Tak snad v BF5 im to konecne vyjde *1* -
Myslím, že pořád je dost lidí, které zajímá jen singl. Ale samozřejmě jak píše Pepa, platit za singl, to jsou vyhozené prachy.
-
jak uz tu nekdo psal bf 3.5 nic vic *7*
-
to co je za tupy komentar? nikde tam nic take nepise. len hodnoti co prave videl.
-
na to sa musis pozret z perspektivy pubertalnych deticiek. toto video sa zajtra stane ustrednou temou debat na skolskom dvore. "a potom ten vrtuulnik preletel okolo a on don neho strelil a boom, supeeer xDxDxD"... "a najlepsie bolo ako padal ten doma on sa na poslednu cvhilu zachytil... uaaaaau"
proste sa s tym zmier :) zlata era hier je prec. uz to nebude ako pred 10-15 rokmi. -
A aj tak to hra viac ludi a aj tak to preda a predalo viac kopii ako BF3 a aj tak to minuly rok prinieslo viac inovacii do FPS zanru v singleplayeri ako BF seria...Koho zaujima engine? Skocil si akurat na trapnu hru EA, nebodaj BF od BC1 neponuka vzdy to iste...? Alebo je tam nejaka zmena? Ja ju nevidim, tak sa chod utesit, ze po 2 rokoch dostanes to iste, mozno tentoraz bude slnko oslepovat este viac. CoD tvorcovia alebo Activision aspon neklamu zakaznikov a neslubuju hory doly ako EA, presne to iste, co pri BF4 som pocul pri BF3...Lepsie svetelne efekty, nasvietenie, destrukcia, celkom novy engine, aj zmeny pocasia realtime, animacie...a ako to dopadlo? Dostal som mierne upgradovanu grafiku z BC2 s mensou destrukciou ako v BC1. Ano, Dice vyhralo na kazdom fronte, preto predali menej a musili po CoD skopirovat aj ich Elite *1*
-
Tobě někdo drži zbraň u hlavy a nutí tě to kupovat?