Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z celeho videa me nejvice zaujala vterina kdy se nejake komandu na člunu přibližuje.... velké lodi (omluvte mé "znalosti"). Ihned se mi vybavila mise z CoD1 a mise z Hidden and Dangerous 2 *14* *14*
  • Koukam ze zacina eskalovat souboj protichudnych nazoru a je to v poradku. *3*
    Mne je srdcem blizsi Arma pro svobodu rozhodovani i pohybu. Ale logiku BF chapu a akceptuji. Stoji na filozofii "drz se v singlu poslusne koridoru budes za to odmenen wow momenty sprchou adrenalinu a na rozdil od hollywoodskych movies budes mit pocit ze jsi ucastnik a falesnou iluzi ze muzes ovlivnit dej. Az to dohrajes bez se vyblbnout do multaku tam se na malych mapach neztratis a souper bude za kazdym rohem."
    Je to mainstream hra kera se kupuje i hraje dobrovolne a pokud je udelana poctive pak je to v poradku. U BF4 zatim vidime ze grafika je skutecne poctiva prace az mam pochyby ze to konzole utahnou a musite si holt pockat jestli bude stejne poctive udelany i ten zbytek. Realisticnost bych tady vubec neresil. Je to cileny hlavne na lidi co maj radi bojovky a rozeznaji alespon pistoli od utocne pusky nebo kulometu. Dulezita je akce a rychly spad ve hrach tohoto typu neni misto pro taktiku. Ostatne pokud hrac neni nadsenec pro tuto tematiku pak by realita a taktika jenom nudily. A pokud by mel BF sazet na komunitu nadsencu prodej by nepokryl ani platy vyvojaru. A ted si vemte kolik kravataku stoji nad vyvojari a hra je musi uzivit. *1*
  • Veskoslav
    Proč mi přijde, že je to vylepšený Bf3, který "hrdně" ponese název Bf4. Už to, že to bude na staré konzole, to o mnohém vypovídá.....
  • Whoossain
    Od uvěřitelnosti tu je ARMA. Koncept BF se mi líbí. Na rozdíl od CoD nabízí jistou volnost i v SP a netrpí jením z nejotravnějších nešvarů konkurence - nekonečným respawnem nepřátel. V rámci žánru mi to rozhodně přijde autentický. U akčních filmů se taky nebudu rejpat v počtu nábojů v zásobníku nebo realističnosti daný scény. Pokud ano, tak nemám rád akční filmy...
  • Kouká se na to moc pěkně,doufám že úrovní kampaně navážou víc Bad Company 2 než BF3
  • Ano rozdil je ale v tom jak se ta ktera hra tvari a jak ta hratelnost pusobi... Jasne i v arme jsou veci nerealne ale jsou kvuli hratelnosti a daji se pochopit a nejsou uplne mimo. To same treba Fallout tam je to proste v ramci sveta vice mene dobre i kdyz samozrejme tam jsou slabe chvilky. Avsak BF3 cela serie COD(az na 1) obsahuji naprosto debilni nelogicke momenty v ramci jakehokoliv sveta jeste kdyz se snazi simulovat nejake radoby realne prostredi. Ale chapu ze vetsina populace zapne hru vypne mozek(pokud ho ma kdy zapnuty) a "hraje". Hlavni je ze je to plne efektu a kazdou minutu tam neco vybuchuje ;) ne fakt nee neni to dobry a neni to ani zabavny.
  • Za sebe píši..nádhera a tleskám ve stoje.Takhle přesně má vypadat moderní akční hra.Krásná grafika,svižná akce,která střídá rytmus,to vše proložené silnými filmovými momenty.Přinejmenším to bude stejně tak dobré jako BF3 a ten byl naprosto špičkový.Na tohle se těším.
  • Mno, DLC za 50Eur (+50Eur premium). A najvtipnejsie mi pride, ze ako jednu z prvych info o BF4 som cital o female skinoch v MP, a teraz uz ani to nie je pravda :D
  • Já osobně bych spíše použil slova "pocit autenticity" pro celkové vyznění, než bažit o přísné reálnosti a aplikovávat ji co nejtitěrněji do hry. Dle mýho je koncept stojící na základech scénáře "Michael Bay a s ním související nelogika" už dost zastaralý přístup k válečné herní problematice a zbytečně se v tohle směru stagnuje, byť si pohrává s fiktivním nebo alternativním pozadí. BF, Cod, MoH a další mohou přece zůstat arkádami, ale proč vždy musí být daná scéna pohnojena vykláněním se z auta, odřídit ho a ještě sejmout vrtulník a nebo duely vrtulníku a čtyř borců ve výtahu, proč se zajímavá stealth mise musí vždy změnit jakože náhodou v jatka tří čet nepřátel, zatímco jim čelí jen quattro týpků? Není potřeba se mazlit u těchto her s každou kravinkou do posledního detailů, ale dát základní řád a logiku daným situacím, aby to bylo uvěřitelné a né pouze efektní na pohled a o debilní na ten druhý, by bylo ideální.
  • Whoossain
    Jen to ne. Víme, jak to dopadlo s animací podříznutí. Takhle by se nakonec na celý mapě moh ošetřovat jenom jeden hráč, kdyby k tomu měla být animace. O dobíjení nemluvě...
  • Přesně vsechno stejny jen nová mapa nic vic nez DLC z toho nebude.
  • Vravim animacie prebrate z MoH. Geometria-tak tu fakt neviem o com vypravas? :D Svetelne efekty-to iste ako BF3. Ohen-no comment. Grafika vyzera takmer rovnako ako BF3 a par novych efektov to z biedy nevytiahne. Kazdopadne, ked ta hry bavia kvoli novym efektom ohna, nech sa paci, ja ti to neberiem ;)
  • A ešte koho by to zaujímalo, tých 17 min. v skratke ako TV Spot: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZD9fWUUeL00
  • DLC??? si snad robis prd.l.... Animacie, geomtria, svetelne efekty a o tom ohni ani nevravim... kde toto si videl v MoH????
  • Síce BF4 môže patriť medti grafickú špičku, môžu tam dať nové vychytávky a nové možnosti ničenia prostredia.

Som zvedavý na multiplayer. KONEČNE by mohli odstrániť to retardované liečenie a dobíjanie munície a opravovanie. Pretože ak už hra má byť špičková v každom ohľade, tak mi je maximálne proti srsti aby sa človek postavil nad lekárničku a zdrazu mal 100hp... Aspoň animácia ošetrovania zranení. Detto opravovanie alebo munícia, animácia otvorenia ammo boxu a vytiahnutia za hrsť nábojov, alebo zásobník, by to trošku prikrášlilo.
    Poprípade aby medic mohol odniesť zraneného z palby na chrbte a nie tam skackať so shock padmy....

Nevravím aby to bolo presne ako simulátor, keďže BF bude vždy viac štýlovo arkádové, ale tieto "postojím a dobijem/ošetrím sa" sa už tiahne od BF 1945
  • v tom SUB fungoval tachac ked ti uz ide iba o to.....
  • A Este k tomu ukazuju aka je grafika uzasna a stale nejako na to seru,ze ked uz sa pouziva technika tak by maly byt aj funkcne ukazovatele a nie sa citis ako v skatuli s lepenky a budiky su tam namalovane,Uz vo Far Cry 3,normalne sa aspon hybu ja viem,ze to nie je Racing hra
  • pYcO
    Hele chlapy (popř. ženy a děti), co tady čtu, jak je to strašně nereálné, jak by je ten Havoc rozstřílel atp... Nevím, jestli jste si toho všimli, ale tohle není žádná ARMA a hry samy o sobě většinou nejsou reálné (kdyby jste si po několika desítkách let toho ještě nevšimli (a ne, Prince of Persia taky není podle reality)).

Prostě hry jsou od toho, aby nás bavily a kdyby hry byly tak reálné jak tady píšete, tak by to nebavilo ani Vás. Chápu, že když se Vám hra nelíbí, tak si prostě každý něco najde a bude to hře vytýkat, ale taky proto existuje spousta her, aby si každý mohl vybrat co ho baví.

Já osobně mám rád sérii BF kvůli MP, ale i single u BF3 mě celkem bavil a působil na mě "reálněji" než většina posledních CoD dílů (žádný hate, jen příklad).
    Ještě by mě zajímalo, co lidi hrají, když píšou, jak je tohle strašně nereálné. Předpokládám, že ne výše zmiňované CoD, kde jsem viděl, jak hrdina jezdil s rpg/stinger na koni a likvidoval celou armádu, včetně tanků a helikoptér.

Když už píšete kvůli realitě v nějaké hře, zkusili jste se nad tím někdy pozastavit a popřemýšlet, co je ve hrách vůbec reálné? A existuje vůbec nějaká "reálná" hra? Určitě i taková ARMA má do skutečné reality velice daleko.

Díky
  • Oficiálne potvrdené: Do BF 4 Beta sa dostanete ak máte/splníte:
    - BF 3 Premium
    - predobjednávkou BF 4 Deluxe na Origine
    - vlastníci MoH Limited a Deluxe Edition
    Zdroj: http://blogs.battlefield.com/2013/03/battlefield-4-first-gameplay/
  • ucho
    njn, lidé vidí grafiku blížící se realitě a mají problém si uvědomit, že je to stále jen hra...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit