Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale ho*no, vážne. :D Plně ovladatelná, včetně hráčských míst pro protiletadlový systémy, s palubním letectvem a v rámci flotily dalších bojových lodí, jak to bývalo v 1942. Samozřejmě by se muselo počítat s nějakou slušnou mapkou. Ale, když se blížíme údajně k té Číně, tak proč nemít mapu v Tchajwanským průlivu nebo obecně někde jinde u čínskýho pobřeží s pár ostrovy, aby měla pěchota co dělat a jinak širým mořem. Sice by to byla při využití Frostbitu makačka na výkon, ale jak já bych chtěl v Bf vidět zase námořní bitvy.
  • Veskoslav
    Sis zase nevzal prášky? Skutečně si myslíš, že ten, kdo to kritizuje je děcko? Spíše tento komentář psal tak 12ti letý fracek, co si myslí, že je zajímavý.
  • ja mel zas pred ocima tohle *1* http://www.youtube.com/watch?v=lj-x9ygQEGA
  • to jo, mohl bys dat prikaz plout na vychod, nebo na zapad, nebo na sever, nebo na jih, nebo i zastavit *1*
  • líbí se mi ta banda dětí, který tu brečí, jak je to zklamalo a že to vypadá stejně jako BF3, přitom hned jak to vyjde, tak to stahnou z netu. Dohrajou to s otevřenou pusou, hnědýma trenkama a sotva se vzpamatujou, tak půjdou na Games, aby napsali jak se jim ta hra nelíbí a že ji odinstalovali po 20ti minutách... :D haterum zdar :-*
  • smejki
    Už jsem se bál, že spustí Machálková. whuš!
  • naprosto souhlasím, jen mě zajímá kam až to dojde :)
  • IWKYN
    Mě by stačilo, aby se zbavili spouštění z prohlížeče..... Já vim, mě stačí málo ke štěstí!
  • Whoossain
    Uveď příklad toho, co vypadá líp. Pak se budeme mít o čem bavit.
  • Jo tech map asi nebude 12, jak je zvykem u COD, tak me ted napadlo. Preci jen budou v BF4 mnohem vetsi mapy a v DICE davaji vice na kvalitu nez na kvantitu. V COD se stejne hraje pet sest map, takze ve vysledku stejna situace.
  • Whoossain
    Já nemám problém s nějakym prohřeškem proti logice když jako celek je daná show (a to hry i filmy jsou) dostatečně zábavná a poutavá. A tak třeba v Expendabless 2 nemám problém se sestřelením vrtulníku motorkou, což bych ale jenom těžko skousnul ve filmu, jako Black Hawk Down. Každej z těch filmů, ač se v obou střílí a bouchá to jak na Silvestra, je o něčem jinym a je to i jinej žánr. Od hry, jako BF, očekávám akci, jaká je na videu. Přestřelenou, na vysoký technický úrovni. Od horroru očekávám strach a zombíky. Třeba. A od ARMY simulátor...
  • Nemam moc rad tento zpusob designu, kde jde vic o filmovy zazitek nez o samotny pocit z hrani, ale musim uznat, ze to pusobilo hodne slusne. A to tam ani nemusela spadnou eiffelova vez. :-) To ma ale na svedomi engine. Kdyz uz to ti lide z Activisionu pochopi? Za chvili bude stacit, kdyz ve hre otevre pytlik s krupkami ve Frostbite 3 enginu a v Infinity Ward muzou bourat celou planetu a pocit bude sotva takovy. :-) Take je na hre dohre videt, ze DICE vedi, kde je unosna mez. Nebylo tam nic vylozene nelogickeho (snad to, ze mu ufik nohu jednim rezem, plu zadavani prikazu vrtulniku - to jsou v nem snad vsichni slepi ze nevedi do ceho strilet?), vybuchu a boreni prostredi bylo tak akorat (narozdil napriklad od noveho Tomb Raidera) a melo to proste stavu a ten valecnej feel. Proste presne jak se pise v clanku - preneseni intenzity multiplayeru i do singleplayer kampane.

A co se tyce prechodu na BF4 z BF3. Tak pokusi se o to tradicnim zpusobem. 12+ novych map, nova technika (v tomto pripade cinska), nove zbrane. Funguje to u COD, tak proc by to nemohlo fungovat i zde, ze?
  • Whoossain
    Oblast se nechala vyčistit, to si sem téměř jistej (už je to nějakej pátek, co jsem SP hrál). Ale byla to fuška...
  • => mainstream = debilizace hernich prvku
  • Když to porovnáváš s tituly pět let starými tak ano, k absolutní špičce *7*
  • Jen doplním, že nekonečný respawn byl v BF3 myslím jen jak se setkala vaše skupina s ruskými výsadkáři na tom otevřeném prostranství.
  • Kdyby tak ta letadlovka byla ještě tak ovladatelná v multiplayeru, to by byla parádička. :D
  • To same aplikuji i na hry. Uveritelnost. Pokud hra vybuduje nejaky svet a v nem rekne ze to funguje tak a tak musi to tam fungovat.
  • Kvalita hry je dana predajmi a komercnym uspechom, je to komerncy produkt, prestanme sa tu hra na to, ze hra je umelecke dielo a doceni ju len par vyvolenych, je to presne taky isty spotrebny tovar ako saty...Ak sa preda nejakej kolekcie vyrazne viac ako druhej a rok co rok trha rekordy, bude sa nosit vo velkom, tak je to oblecenie asi dobre, ludia sa v nom citia pohodlne a vyhovuje im...Hra je v kazdom pripade len hra a pripada mi zabavne sa tu hrat na to, ze CoD je pre deti a BF3 pre dospelych, ked su to rovnako nezmyselne arkady..To ako keby si sa mi smial, ze pocuvam 50 centa a ty sam pocuval Biebera a podobne.
  • Mam rad akcni filmy ale pokud neni uveritelny je to pro me -50% v hodnoceni. Proste pokud je neco neuveritelne tak se mi to nelibi. Bohuzel jsem postizen tim ze nad kazdou scenou premyslim a pokud je nerealna srazi to dojem z filmu. Samozrejme neco se da prekousnout. Ale zrovna to ze obcas v akcnich filmech maji nekonecne zasobniky prakticky nesnasim par filmu uz jsem i vypnul a nedej boze kdyz zacnou bez jakehokoliv vysvetleni porusovat fyzikalni zakony treba zataceni kulek ;) to jsem fakt nezvladnul ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit